Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Hmm missä vaiheessa uudet Hemi syrjäyttää vanhat A-body V8:silla.... Esim tänä 7k. Nähnyt myös 6k halvimpia. Kummiskin tehoja ihan hyvin, mukavuuksia enemmän kuin jaksaa luetella. Ai teho/painosuhde, hei se on GT sarjan auto :D :D :D
    https://www.nettiauto.com/chrysler/300c/12514375
     
  2. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Bullshit. Operoitko myös tunnuksella Rihma täällä oodeella ?
     
    Rollercam tykkää tästä.
  3. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Siis mitä?
     
    Rollercam tykkää tästä.
  4. JC5IEDM

    JC5IEDM 3rd gear

    BRAKE DRUM varmaan kyselee tuota (tunnuksella Rihma operointia) Rollercam:lta.
     
    Rollercam tykkää tästä.
  5. Petri R.

    Petri R. Double Gearhead

    Mainittakoon tuosta Capricesta vielä, että jos olisin nyt ostamassa 15000€ tai edes 10000€ budjetilla harrasteautoa, en ostaisi sillä museokelpoista 80-luvun Capricea, vaikka Capricehullu olenkin. (Sen sijaan ostin jo sen kolmen tonnin Capricen ja yritän sen "pelastaa", mutta en museoon...)
     
    Peeaa, Isamu ja Kustom STW tykkäävät tästä.
  6. Isamu

    Isamu 3rd gear

    https://www.nettiauto.com/volvo/v70/12513214

    Sinnehän se R-volvo ilmestyi myyntiin ja voin lyödä jonkinlaisen kevyen vedon ettei ole liikkeestä katoamassa ihan heti tuohon hintaan.

    Olisi ihan mielenkiintoista tietää millaisella diilillä liike tuon lunasti vai onko vaan myyntitilissä.

    https://www.nettiauto.com/volvo/v70/12241627

    Siitä vertailun vuoksi seuraavaksi kallein R-farmari jonka saisi lunastettua aika paljon halvemmalla...
     
    Muokattu: 7.11.2021
  7. Rannis

    Rannis 3rd gear

  8. -tl-

    -tl- Gearhead

    On tuo autoliikkeen nimi jotenkin enteellinen.
    Autoliike: Viimeinenhinta.fi :D
     
  9. teddy99

    teddy99 Gearhead

    Lada Samara 1988 myyntitekstissä:
    "Hinnassa voi olla ihan vähän neuvotteluvaraa, mutta älkää loukatko minua typeryyksillä koska jo tuolla hinnalla "otan takkiin" aika paljon."

    Ja hintana on siis 4950 euroa... Minä kun luulin, että 80-lukuisten Maseratien ylläpito saattaa olla kallista puuhaa.... Tuo vikalista mitä autosta lueteltu, niin luulisi että viiden tuhannen autoon kannattaisi jo korjata nuo pikkuviat myyntiä helpottamaan, varsinkin kun niiden korjaamisiin menisi aikaa noin puoli tuntia...

    https://www.nettiauto.com/lada/samara/12519590
     
  10. Lpiikki

    Lpiikki 3rd gear

  11. leivonharri

    leivonharri Gearhead

  12. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Tuulilasin pyyhin on jo, muttei jaksa vaihtaa?! Ottaa mieluummin riskin kyntää sillä pätkällä ura tuulilasiin jos ajatuksissaan tihkusateella koeajaa...
     
    juko7 tykkää tästä.
  13. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

    juko7 tykkää tästä.
  14. Dataviilaaja

    Dataviilaaja Gearhead

    Onko tuo Samaran plyysisisustus ihan aitoa made in CCCP:tä, vai joku maahantuojan spesiaali?
     
  15. malvasto

    malvasto 3rd gear

    Muistaakseni tuo sisustus verhoiltiin juurikin maahantuojan toimesta
     
  16. Petri R.

    Petri R. Double Gearhead

    Joo, mm. Kemissä oli Konelan maahantuontikeskus jossa uusia Ladoja paranneltiin ja ylipäätään korjattiin, että niitä viittii täällä myydä edes sille potentiaaliselle asiakakunnalle.
     
    isalmela ja juko7 tykkäävät tästä.
  17. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Juu, Konela itse noita erikoismalleja teki...ennen Saamaraa oli jo takavetoisista tehty näitä Konela "Specialeja".
    Huimia kaksiväri maalauksia plyysi sisutalla, etupenkit vaihdettu korkeaselkänojaisiin...taisi olla Saab:n penkkejä, ehkä myös Volvon, aluvanteet alla, takalasin ritilää, kattoluukkua, lisävaloa, Nivoissa oli kantti kertaa kantti lokarin levikkeitä jne.
    Olivat sitten erityisen haluttuja siihen aikaan kun venäläiset ostivat Ladat takaisin Suomesta.
     
  18. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Raipossa Lpr likellä oli/on kans kunnostamo. Tais palaa joku vuos sitte. Nappisilmistä saatto puuttua vaijerit ovien sisältä ni ikkunat ei liikkunu. Joissain noista kunnostamoista tehtiin sit jokunen volgia fordin 3,0 v6, nahkasisustuksilla ja automaatilla konelan johtajille. Siitä oli jossain topicissa vanha ilmoituskin että kuluttajillekin kaupattiin. Samarassa alkupään jos sammutti pyyhkijät päällä, ny muista kumpi nopeus hidas vai hitaampi niin poltti sytkäboksin. Oon ollu merkkihuallossa nuarena ja kunnostamossa on ollu työkavereita hommissa.
     
    juko7 tykkää tästä.
  19. Pannu H-D

    Pannu H-D Gearhead

    Kyllä ne olivat kasarilla Saabin penkkejä mitä ladoissa käytettiin.
    Nehän sai lisävarusteena.
     
  20. teddy99

    teddy99 Gearhead

    Myyntilauselma "pientä hipistelyä niin ku 50v vanhaan autoon kuulukin" tarkoittanee, että vanhan Jaguarin omistamiseen kuuluu jatkuva korjaaminen? No, cruisaan mielummin autoilla, jota ei tarvii korjata. Ensimmäisen myyntikuvan kuvauspaikka on kyllä loistava. Myönnän, että matikkapääni on huono, mutta en saa tuosta autosta mitenkään 50 vuotta vanhaa, kun se on vuosimallia 1978.
    https://www.nettiauto.com/jaguar/5-3/12432292

    Tuosta myyntilauseesta, että vanhassa autossa kuuluukin olla korjattavaa, tuli mieleeni reilu 10 vuoden takainen autonostoyritykseni, kun ikämies kauppasi 1960-luvun Mercedestä sanalla "virheetön". Sain autosta kaksi perunalla otettua valokuvaa, joista erotti, että kyseessä on Mercedes. Auton pyyntihinta oli todella rankka, mutta jos auto todella on mutterientisöinnin jäljiltä saatu vastaamaan kuntoluokkaa 1, niin ehkäpä..... Yritin saada tarkempia kuvia, mutta ei kuulemma ollut. Kenelläpä sitä digikameraa olisi. Sana "virheetön" toistui usein, kun kyselin sisustan, konehuoneen, sekä alustan yksityiskohtia. Vaikka hintapyynti varsin kova, lähdin katsomaan, kun parempia kuvia en saanut, eikä minun tarvinnut ajaa kuin 250 km suunta...

    Paikanpäällä "virheetön" Mercedes oli pohjasta ja helmoista ruostunut, sisusta repsotti, koria paikkamaalattu, konehuone epäsiisti jne. No oli se sentään ajokunnossa. Pikkuisen alkoi verenpaine päässä nousta kun vasta paikanpäällä selvisi missä kunnossa usein puhelinkeskustelussa toistettu "virheetön" Mercedes oli. Ärähdin täysin turhasta 500 km menopaluu ajamisesta myyjälle, ja tämän kommentti oli ikimuistettava "Kyllähän sitä vanhassa autossa pientä laittoa KUULUUKIN olla". No ehkä, mutta sellaisten Mersujen hinnassa on yksi nolla vähemmän.
     
    Muokattu: 17.11.2021
    karra, isalmela, Isamu ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!