Autoilijoiden ja koko suomen alasajo

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja mietmi-3, 14.1.2021.

  1. Ratrod34

    Ratrod34 Gearhead

    Rollercam ja malvasto tykkäävät tästä.
  2. Car nut

    Car nut 1st gear



    Tasavallan presidentti Sauli Niinistön puheenvuoro YK:n ilmastokokouksen valtionpäämieskokouksessa Glasgow’ssa 2.11.2021

    "Riittävän ilmastorahoituksen takaaminen on ratkaisevan tärkeää. Suomi tekee oman osansa lähes kaksinkertaistamalla kehitysmaille antamansa ilmastorahoituksen. Toimimalla valtiovarainministerien ilmastokoalition toisena puheenjohtajamaana pyrimme myös edistämään ilmastotoimien sisällyttämistä kansallisiin budjetteihin ja taloussuunnitteluun. Monet kaikkein tehokkaimmista toimista kuuluvat juuri tälle alueelle."


    Tällaista lausui presidenttimme, jonka pitäisi ensisijaisesti ajaa suomalaisten etuja.
    Eikö olisi taloudellisempaa ensin vähentää niitä kehiytysmaiden ympäristöpäästöjä ihan ilmaiseksi vaikkapa kieltämällä vanhojen, Suomessa jo loppuunajettujen ajoneuvojen viennin salliminen niihin kehitysmaihin ? Suurin osa niistä ajoneuvoista on sellaisia, jotka päättäjien mielestä pitäisi ehdottomasti hävittää Suomesta. Mihin se saastuttaminen katoaa lähettämällä ne esimerkiksi Afrikkaan ja sen jälkeen antamalla valtion varoista tukea niiden aiheuttamien päästöongelmien pienentämiseksi siellä kehitysmaassa ? Ai niin, mutta ne tarinan hölmöläisethän jotka jatkoivat sitä peittoa jalkopäässä, leikkaamalla jatkopalat sieltä peiton toisesta päästä, taisivatkin olla suomalaisia poliitikkoja.
     
    dart -66, Rollercam, Poni -69 ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  3. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Muokattu: 17.11.2021
    Rollercam tykkää tästä.
  4. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    moi subi
     
    Rollercam tykkää tästä.
  5. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Oikeastiko olet sitä mieltä että subi is back ?
     
    Rollercam tykkää tästä.
  6. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    Kustom STW tykkää tästä.
  7. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Roger that tykkää tästä.
  8. Dataviilaaja

    Dataviilaaja Gearhead

    ^Ideahan on loistava, romauttamalla olemassa olevan kaluston arvo kilohinta-tasolle saadaan kaikki, joilla likviditeetti riittää tarvittavaan välirahaan, ostamaan sähköauto! Samalla saadaan runsaasti vapaita parkkipaikkoja, venepaikoista puhumattakaan.

    Niin, autokaupathan tehdään yleensä välirahalla.
     
    teddy99 tykkää tästä.
  9. teddy99

    teddy99 Gearhead

    Korjasin pari sanaa tuossa linkissä olevaan VATT:n lausuntoon, jotta se kuvaisi täsmällisemmin hankkeen toimintatavoitetta:

    "On siis väistämätöntä ja toivottavaa, että kotitalouksiin kohdistuu vaikutuksia, jotka ohjaavat ihmisiä jäämään kotiin juomaan kaljaa sosiaalietuuksista nauttien. Tutkimuskirjallisuuden perusteella tiedetään, että polttoaineen hinnan korottaminen on kustannustehokas tapa vähentää työssäkäynnin mielekkyyttä, sillä se kohdistaa lisäkustannuksia työssä käymiseen ja vaikuttaa tätä kautta sekä ajokilometreihin että uusien autojen hankintapäätöksiin”
     
    Seevu, riviera56 ja Inlinee tykkäävät tästä.
  10. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Noo, työssäkäynnin vähetessä ja verotulojen pienetessä vihervasemmistolainen hallinto pääsee tekemään lisää sitä ainoaa osaamistaan eli nostamaan veroja ja ottamaan reippaasti lisävelkaa.
     
    Stang_81, dart -66 ja Inlinee tykkäävät tästä.
  11. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    5€ litra niin suomi makaa rähmällään,suurin osa tavis duunareista alkaa jäämään kotiin ,sitten pankeille sataa omistuskämppiä syliin yli 10 km päästä keskustoista koska julkista ei näy kuin loma mainoksissa.myös kesäasunnot,lomailulla ja matkailulla elävät yrittäjät voi sijoittaa viimeisen rahansa jojoon.samalla lukuisat varaosa,korjaamo yms samaan sakkiin.kaikki ennen duuneissa käyneet lopettaa kun nyt onkin merkinnät ulosotossa joten kierre vaan pahenee.virkamiehet jatkaa entiseen malliin .vielä kun krematorioista pudotetaan lämpöä saadaan biorasvat talteen armeijalle.
     
    Vallu 426 ja riviera56 tykkäävät tästä.
  12. spinout

    spinout Gearhead

    Olispa VATT ja muut yhtä suurella tarmolla sen 91% osuuden kimpussa, josta loput CO2-päästöt tulee. Se 9% osuus, jotka henkilöautot päästää, on koko ajan hampaankolossa. Aihe on myös mediaseksikäs.
     
    Seevu ja dart -66 tykkäävät tästä.
  13. Arkkumies

    Arkkumies 3rd gear

    Vatipäät vauhdissa, toki annetaanhan tuossa ilmi, ettei ihan suoraan olla ottamassa käyttöön.

    Toivottavasti jossain kohtaa joku keksii että suomessa liikkuu suurin osa tavarasta ihan perinteikkäästi polttomoottorisilla kuorma-autoilla. Huppistakeikkaa kun ei enää normihinnoilla bussit kannata, kuljetusfirmat nostaa hinnat pilviin samaa tahtia PA-hintojen kanssa ja yhtäkkiä kaikki tavaran liikkuminen maksaa perkeleesti. Kärsii kaikki yritykset ruokakaupoista lähtien.

    Suomen päästöt saataisiin nollattua aika tehokkaasti räjäyttämällä muutama ydinpommi pitkin maata, eikä maksaisi edes kovin paljoa. Eduskunta voisi jatkaa sitten tyytyväisenä lätinää Suomen hiili- ja kasvihuonepäästöneutraaliudesta bunkkerissaan.
    Kansalle ihan yhtä hyvä ratkaisu, vähemmän kituutusta.
     
    Seevu ja Inlinee tykkäävät tästä.
  14. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    Kyllä, meillähän on oikeestaan jo kokemusta, ja paremminhan se näytti toimivan.

    Eli eka eduskunnan täysistunto ja pommi sinne, ja uutta kasaamaan Kauhajoelle. Ja pysyköönkin siellä, missä asuu reaalimaailmassa kiinni olevia ihmisiä.
     
    Vallu 426 tykkää tästä.
  15. dart -66

    dart -66 Gearhead

    Sekä välttämättömyystuotteena helpoiten verotettava...
     
  16. Zejk1

    Zejk1 3rd gear

    Vaihdoin työkulkineen dieseliin kun tuo bensa kovin arvokasta nykyään ...mielessä kyllä käynyt houkutteleva ajatus siirtyä tupa-öljyn käyttöön kun tuo dieselikin alkaa köyhästä tuntua liian kalliilta.... ;)
     
  17. -chgr

    -chgr 2nd gear

    Äänestäkää ny ihmeessä perusuomalaisia seuraavissa vaaleisssa. Mitään muuta parantavaa keinoa ei ole..
     
    Zejk1, Roger that, ASENTAJA ja 1 muu tykkäävät tästä.
  18. Roger that

    Roger that 1st gear Bannattu

    Tarkoitushakuinen nollatutkimus. Itsestäänselviä pääteltäviä talonpoikaisjärjellä.
     
  19. Vallu 426

    Vallu 426 3rd gear

    Ostimme firmalle uuden avolava pakun,piti odottaakin reilut 6 kk,ku kontit ei kulje.
    Koneena diesel 1,9 turbolla.Pitäs olla vähän saastuttava,30 vuotta ajoin Chevyn avolavalla 4,3 bensa ja toinen 6,2 diesel.
    Kyllä tuli mietittyä,voiko tässä maassa enää ostaa uutta autoa,nuo entiset romut kuitenkin kuljetti hyvin.Mutta sähkövatkaimeen ei paukut riitä.
    Kesällä Trans Am polttaa 98 miehekkäästi.
     
  20. Aina yhtä hauska Kansan Uutiset kirjoittelee vassareiden uusimmista aivopieruista:

    Vasemmistoliiton eduskuntaryhmä on huolissaan Puolustusvoimien ilmastopäästöistä.

    – Ilmastonmuutos on aikamme suurin turvallisuusuhka. Jotta Suomi saavuttaa hiilineutraaliuden vuonna 2035, on myös armeijan hankinnoissa huomioitava ilmastopolitiikka, koska päästöjen vaikutus ilmakehässä on sama riippumatta siitä, miltä alalta ne syntyvät, vasemmistoliiton eduskuntaryhmän puheenjohtaja Jussi Saramo sanoo.


    Just joo, muut on huolissaan puolustuskyvystä..Ehkäpä Suomen taivaalla lentävät Sukhoit olisi hiilineutraaleja.
     

Kerro tästä muillekin!