Postin ja Matkahuollon " parhaita" - topic

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja BRAKE DRUM, 16.9.2012.

  1. sepi-ukko

    sepi-ukko Gearhead

    Niin V8 jakaa kyllä pks alueella pks-jakelu ei Posti....
     
  2. Dataviilaaja

    Dataviilaaja Gearhead

    Ei Kansantasavallassakaan aina mene putkeen. Nyt on paketti seikkaillut kuukauden pääsemättä rajojen ulkopuolelle. Ei onneksi kiirettä, vain työkalu mittarin neulan irroitukseen.

    Postnordin kuski säästi askelia ja jätti paketin pihalle, katoksen alle sentään kuitenkin.
     
  3. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Fedex valmiiksi tullattuna; Sunnuntaina illasta ostettu paketti lapasessa perjantaina ennen puolta päivää. Oli eilen illalla siellä kaupungissa, mistä Matti, Teppo ja Portion Boys laulaa ja ennen puolta päivää Jängällä. Tota voi kutsua jo Logistiikka-Centeriksi.

    Postilla hellässä huomassa nyt parhaat paketit viettää kahden viikon synttäreitä.

    No, Maailmaa vaivaava 3K:n pula on nyt meidän kaikkien ilona.
     
  4. proffa

    proffa Gearhead

    Kuulun brittipyöräkerhoon joka tietysti sijaitsee briteissä, maksoin joulukuussa jäsenmaksun ja lähettivät jäsenkortin. Nyt tuli postilta kirje jossa käskevät tullaamaan lähetyksen ja maksamaan käsittelymaksun. Kirjekuoressa ei ole muuta kuin muovitettu jäsenkortti. Lähetin postille palautetta ja odottelen vastausta. Kirje ollut jo kuukauden reissussa.
    Voiko postia enää suositella kenellekkään?
     
    Seevu, musta pässi ja Slant Sickness tykkäävät tästä.
  5. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Eikönä sen kirjeen jossa ei ole kauppatavaraa pitäs poiketa tavaralähetyksestä. Jos Aune täti lähettää kirjeen ameriikasta jossa kertoo minulle elämänviisauksiaan niin miten tulliselvityksessä määriteellään arvo tälle henkiselle pääomalle? Eikä siellä muistaakseni olekaan tullin valikossa ainettomia asioita. Vittu ne on sekaisin siellä postissa.
     
  6. Dataviilaaja

    Dataviilaaja Gearhead

    En tiedä vielä lopputulemaa, mutta ei oikein lupaavalta näytä. Lähetyksenseurannasta näkee, että 5.1 tuli maahan lähetys, josta ALV on maksettu jo ostovaiheessa ja Postilla oli tästä tieto, hoitelivat tullauksen (sikäli kun tullaamista on.) 10.1 on seuraava ja toistaiseksi viimeinen tapahtuma "Lähetetty kohdemaahan."

    Nyt jännitämme, mikä tämä kohdemaa mahtaisi olla noin niinkuin Postin näkökulmasta. Eihän Savo kaikkien mielestä ole Suomea, vaikka täällä Suomeen pitääkin verot maksaa.
     
  7. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead

    Postin mielestä ainakin Pori ja Portugali kuulostavat sen verran samalta että viime vuonna lähettivät mun jenkeistä tulleen paitapaketin Helsingistä vielä sinne Atlantin rannalle ja sieltä se sitten aikanaan palasi takaisin Suomeen ja Poriin.
     
    Muokattu: 14.1.2022
    Kippo6 tykkää tästä.
  8. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Kaikki paketit onnellisesti hyppysissä. Parhaissa meni lähes 4 viikkoa, mutta nyt iloinen asiakaspalvelija kertoi ruuhkan purkautuneen ja homman toimivan kuin rasvattu.
     
  9. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Valehtelee korvat heiluen...tyypillistä posti propagandaa jota suolletaan automaattisesti asiakkaille :odconfused:

    Siellä on "vaihteeksi taas" kunnon ruuhka, pihat täynnä purkamattomia kärryjä...joten kannattaa varautua odottamaan muutama ylimääränen viikko :odmad:
    Omatkin tavarat maakaa siellä jossain kärryssä...ja niin kun koitin välttää ettei ne päätys Postin kuljetettavaksi kotimaassa, mutta lähettäjä päätti sitten käyttää Bring:a ja se siitä sitten kun yhteistyökumppani on täällä Posti :odrealmad:
     
  10. Dataviilaaja

    Dataviilaaja Gearhead

    Tuli sitten lopulta tänään. Ehkä siellä on ihan oikeitakin ongelmia koronapoissaolojen takia. Kaksi viikkoa hieroivat maahantulon jälkeen.
     
  11. kad_boost

    kad_boost Gearhead

    Ranskasta tuli 18e tavara viikossa omaan postilaatikkoon ilman kuluja, ei se aina tunnu olevan niin vaikeata mutta sitten kun heitää vaikeaksi niin...!!!
    En jaksa uskoa näihin poikittain olevien ja räkätautien syyksi ihan kaikkea mitä väitetään.
     
  12. Vermilion

    Vermilion Gearhead

    https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/cc9037cb-332d-4849-9b8a-0e9ef7571c10

    Taas uutisissa posti. Epäilen vahvasti tuota, että posti hävittää 5 pakettia 100.000 paketista lukua... voihan se olla, jos siihen ei lasketa niitä paketteja jotka löytyvät toimitusajan ulkopuolelta. Itsellä oli vähän aikaa sitten postin paketti melkein 1kk hukassa (1-3pv oli ilmoitettu toimitusajaksi) sitten se vaan jostain löytyi taas. Ei mitään pahoittelua tai mitään.. kuulemma tälläistä sattuu.
     
  13. rapa-ripa

    rapa-ripa Gearhead

    sain joulukortin.... kaksi viikkoa joulun jälkeen.
    osoitteen päälle oli liimattu tarra" osoiteselvitetty postissa 29.12." ja printattu osoite lappuun..
    kun lapun varovasti irroitti, niin tarran alla oli selkeällä käsialalla kirjoitettu oikea osoite...
    lieneekö käsittelijät lukutaidottomia karvakäsiä tai turbohuulia....
    kortti oli lähetetty joulukuun puolivälissä...
     
    esmi ja Vermilion tykkäävät tästä.
  14. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Melko samoja kokemuksia. Hain asiamiespostista paketin, antoi samalla mukaan kirjeen jonka naapuri oli sinne tuonut. Muovi-ikkunan takana kuoressa koneella kirjoitettu isoilla kirjaimilla minun nimi osoitteineen. Olivat kumminkin liimanneet pinkin lapun siihen johon ruksittu vastaanottaja tuntematon sekä osoite tuntematon. No naapurin laatikkoon se oli työnnetty ekaksi ja hän ajoi 5 kilometriä tuomaan sitä abc:lle mieluummin kuin jätti ohikulkiessaan sen meidän laatikkoon joka on 100 metriä hänen laatikosta.
     
  15. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead

    Epäilen suuresti että firma joka ei osaa edes lukea nimeä kirjeestä tai paketista kykenisi laskemaan kuinka monta pakettia sadastatuhannesta menee hukkaan...
     
    esmi, Vermilion, kad_boost ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  16. Vermilion

    Vermilion Gearhead

    Olen huomannut, että monet yritykset eivät enään anna postia ollenkaan lähetysvaihtoehtona. Matkahuolto/FedEx/DHL ovat lähetysvaihtoehtoina.
     
  17. JRD50

    JRD50 3rd gear

    Viime maanantaina lähti varaosapaketti Apeldoornista Hollannista kello 6.00. FedEx otti homman hoitaakseen. Tiistaina kello 10.30 paketti oli Machelenissa Belgiassa. Puolitoista päivää, matkaa parisataa kilometriä. Keskiviikkona paketti oli palannut takaisin Hollantiin Elstiin aamukuudeksi. Melkein lähtöpaikan naapuriin. FedEx ilmoitti että huomenna torstaina on paketti perillä. Aattelin että oho, päivässä Hollannista meille. Ei tullut.
    Torstaina tuli sähköposti että varmasti huomenna saat pakettisi. En saanut. Paketti oli Turussa perjantaiaamuna klo 7.45. Sitten se lähti kohti Vantaata ja oli siellä klo 10.00.
    Sitten FedEx nosti kintaat pystyyn : ei pysty, ei kykene. Ilmoitti vaan että paketti on annettu kilpailutetulle toimijalle, tulee kun tulee. Viikonlopun radiohiljaisuus.
    Tänään Postnord toi laatikon kännyyn. Että sählää ne muutkin.
     
  18. Dataviilaaja

    Dataviilaaja Gearhead

    Torstaina soitin Pohjanmaan Ylijäämätuotteelle tilauksen kelkan osista (vanhan liiton firma - ei sähköposteja tai verkkokauppoja, yhteydenotto ja tilaukset puhelimella.) Perjantaina Posti ilmoitti paketin olevan noudettavissa. Lauantaina ruuvailin osia kiinni kelkkaan.

    Joskus voi käydä näinkin, vaikka Posti olisi asialla.:odeek:
     
    Seevu tykkää tästä.
  19. Isamu

    Isamu 3rd gear

    Perinteistä paskaa postilta.

    Monipakettilähetys josta toinen loota löysi tiensä minulle tullauksen jälkeen ajallaan, toinen ollu nyt hukassa 8 päivää.
    Vihdoinkin sain yhteyden postin aspaan josta vaan lakonisesti todetaan "paketti on vantaan lajittelukeskuksessa ja tulee kunhan pääsee sieltä liikenteeseen"
     
  20. Retem

    Retem Gearhead

    Joulutervehdys kirjekuoressa saapui helmikuun puolella Italiasta. Postileiman mukaan ollut matkalla 38 päivää.
    Jämäkkää toimintaa, mutta ei hukattu matkalla kuitenkaan
     
    maxvo2 ja Seevu tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!