LED DRL umpiot

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja GKC, 5.1.2022.

  1. GKC

    GKC 1st gear

  2. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Eipä noi ainakaan itsellä mitään valittanut, tosin mutis jotain ameriikan tuninkista :D Totes vaan, että DOT hyväksytty ja se riitti. Sano jopa, että heitä ei haittaa jos pitkissä on led/xenonit. Lyhyet on sit oltava hyväksytty, koska niitä käytetään kohtaamisessa.
    Mutta kuten aina, se on ihan inssistä kiinni.
     
  3. impala-63

    impala-63 Double Gearhead

    Eihän noissa ole kuin heijastepinnat tummat eli jos löytyy dot hyväksyntä niin ei pitäisi olla vaikeaa katsastaa ja noissa on 5 minuutin homma vaihtaa umpiot jos tulee vaikeuksia. Itse leimasin omani aikanaan kirkkailla kiinalaisilla "dot" hyväksytyillä umpiolla suomeen kun vaan maksoin siitä todistuksesta ensin jossa katsottiin valokuvio.

    Ylempi umpio ei ole kuin tapilla kiinni niin isoin homma on ottaa poltin irti umpiosta :D
     
  4. Pertura

    Pertura Gearhead

    Noissa Ebay-umpioissa kannattaa olla tarkkana, nimittäin iso osa ei ole DOT-hyväksyttyjä. Noiden myyntitekstissä ei ole mainintaa hyväksynnästä, eikä noista kuvista näy selkeästi mitä tekstiä tuossa alalaidassa on. Kun näyttäis vähän että on kuvankäsittelyllä jotain turattu, eli voi olla merkintöjä, tai sitten ei. Yhtä hyviä tai huonoja ne kaikki varmaan on, eiköhän niihin merkinnällisiinkin ole vaan lotkaistu se merkintä, veikkaan että ainakaan kaikki eivät oikeasti ole missään hyväksyttyjä. Mutta merkinnän puuttuminen aiheuttaa sitten toisten valojen vaihtamisen leimalle, kun taas DOT-tekstilliset menevät leimalla sen kummemmitta mukinoitta.

    Esimerkiksi näissä umpioissa näkyy selkeästi että on DOT-merkinnät, vaikkakin joissain kuvissa peilikuvana. Mä olen joskus kanssa sortunut "OEM-manufacturer" -umpioihin kun en ollut tarkkana, sen jälkeen olen noita umpion tekstejä tihrustanut vähän tarkemmin.
     
  5. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Ja jos markkinoilta löytyy projektorilla olevia, kannattaa ottaa sellaset vs heijastin umpiot. Yleensä (riippuen laadusta) on tarkempivalokuvio yms, varsinkin jos laittaa ledit tai xenonit.
     
  6. GKC

    GKC 1st gear

    Noniin.. Kiitokset kommenteista! Koitetaan katella siis DOT-merkityt. Ja Ebayn/Kiinan roippeista ei kyllä laadusta osaa sanoa mitään mutta lienee taas turvallisinta valita suunnilleen hintahaitarin puolivälistä kamat. Voi sitten tuudittautua siihen että "hyvät nää on kun ei ollut halvimmat" eikä ehkä niin paljoa vedätetä kuin kalliimmissa..
     
  7. f34

    f34 Double Gearhead

    Kantsii tutkia miten kauan kauppa ollut ebayssa ja montako kpl myynyt.
    Enemmän myydyissä löytyy myös ostajien arviot ja kommentit.
     

Kerro tästä muillekin!