Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Työläistoverilla oli sellainen sanonta että "se on niin tuurissaan kenelle iso kyrpä kasvaa".
     
    Pietsi tykkää tästä.
  2. speedy

    speedy Double Gearhead

    three hundred tykkää tästä.
  3. teddy99

    teddy99 Gearhead

    Taitaa olla aika yleinen ongelma Honda Monkeyssä, jotka eivät ole rekisterissä, että tuo valmistenumero on vuosien saatossa "kulunut pois".... :wc:
     
  4. f34

    f34 Double Gearhead

    Tai sitten on kiinan manki.
     
  5. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Hondassa on syystä taikka toisesta yleensä se tyyppikilpi tyhjä ihan tehtaan jäljiltä, en tiedä miksi niihin ei ole runkonumeroa stanssattu… On sit muuten poskettoman kalliita härveleitä entisöidä nykyisin, jos haluaa alkuperäisosilla tehdä.
     
  6. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    Lapsuuden kaverilla on tallessa yhden kesän ajettu uutena ostettu 1979. Sen verran kustomoitu, että kromilokasuojat, 75 mallin lamput, neljän litran tankki ja Raisun takaiskarit on vaihdettu.
    Ei kuulemma myynnissä. On kuin uusi.
     
  7. koivuhalko3

    koivuhalko3 3rd gear

    Nyt rämpylän ostanut taho on painanut tuplaa nappia.
     
  8. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    Kiire on ollu ku ei ole edes traikulta saatu alas kuvien ottoon.
     
  9. 1320

    1320 Gearhead

    Vai olisko myyjä edelleen sama, mutta nyt käyttänyt vaan auton leimalla. Jotenkin myyjän nimi kuullostaa siltä että olisin sen tuon auton myynti-ilmoituksessa nähnyt ennenkin...

    Voi olla vaikea myydä tuohon hintaan. Itse ostin vuosi sitten vuotta vanhemman samanlaisen, leimattuna ja paremmassa kunnossa kuin tuo, hintaluokka oli sama kun mitä tuo yksilö maksoi leimaamattomana...
     
  10. Larry

    Larry Double Gearhead

     
    Hai ja SK- tykkäävät tästä.
  11. Cocco Bill

    Cocco Bill Gearhead

    Siisti on Rämpylä ja 2 ovisena ei ainakaan se asia jää vaivaamaan että "vanha taksi" tuli ostettua joko ihan oikeasti tai vertauskuvallisesti.
    Kuvista katsoen kakku on päältä kauniskin ehkä myös paikanpäälläkin tutkien,hintakaan ei luulisi olevan ylivoimainen este jos kuvat kertoo totuuden .
    On muuten harvinainen auto amerikoissa jos tuommoisen siellä pistää hakuun eikä asia pahemmin muutu jos pikkasen uudempaa jos vanhempaakin Rämpylää tuosta haluaa lähes mitä mallia tahansa ellei Javelin tai AMX joita nyt sentään jonkinverran säästynyt.
    Marlinitkin kiven alla ja varsinkin 67 joka mielestäni todella hieno ja persoonallinen vehje.
    Tuo liikkuu ihan kivasti kutosellakin eikä mikään estä muuttamasta pikkukasille ihan AMC valikoimasta jos haluaa niin vielä ripeämpi hienojen äänien kera.
    Onnistuu mutta aika ahdas sovitus kuulemma olipa AMC tai Chevyn vinkkeli.

    Ei tuu enää kovinkaan usein vastaan moisia toisin kuin ennenvanhaan ,noita piisasi Suomessa aikalailla mutta mikään työläisauto se ei ollut täällä toisin kuin kotimaassaan.
    Mitenkän paljon noitakin lojuu metsissä ja pihanperillä yhäkin jossain kuntoluokassa ikiunessa.
    Paksu lomsa köyhälistösuomessa tuohonkin vaadittiin ja kestäviähän nuo oli,lähes ikiliikkujia vailla häävisti mitään lisävarusteitakaan varastomallina.
    Nuorena miehenä jäi harmittamaan hulluina uustuontivuosina kun näin eräällä jobbarilla Närpiön tienoilla tuommoisen avomallin Kaliforniatuontina.

    Perhana...ennakkoluulot oli kumminkin liian vahvat nuorellemiehelle kun valinnanvaraa oli 3 suurenkin malli+merkkikirjolla mutta miettikääs koskapa on tuommoinen avomalli tullut vastaan eikä lie valmistusmäärätkään isoja missään Americaneissa saati avossa.

    Osia ei taida häävisti tarjolla olla ulko kuin sisäkuoseihinkaan saati nyt uustuotantoa mitään eli nippelit ja nappelit peltiosien kera on raadoista kerattävä tai käytettyinä muuten jahdattava.
    Tekniikan osia lienee ihan kohtuudella saatavissa yhäkin.
     
    Muokattu: 19.1.2022
    Peeaa ja KKOSKINEN tykkäävät tästä.
  12. tapsah

    tapsah 2nd gear

    ^joka kesä useesti nääsvilleessä tulee tommonen avo vastaan.
     
  13. KKOSKINEN

    KKOSKINEN Gearhead

    Kyllä sinne V8 mukavasti mahtuu.
     
    Peeaa tykkää tästä.
  14. tapsah

    tapsah 2nd gear

    tippa-renulla särkee hammasta tsätti-autossa??
     
    455STW tykkää tästä.
  15. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead

    juko7, malvasto, isalmela ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  16. Solvent

    Solvent 3rd gear

    https://m.nettiauto.com/dodge/coronet/12649129

    Tätä joskus 12 vuotta sitten kattelin itelle, ennenkuin ostin Dartin. Oli silloin just maalattu. Konekin oli muistaakseni "freesattu". Hintaa oli n. 9000e. Nyt perinteisesti ei hintaa, niin saa ottaa mahdollinen ostaja puhelimen kouraan ja alottaa väsytystaistelun hinnantiedustelusta, joka varmaan päättyy sanoihin: "tule tarjoamaan tuotteen vierelle, ei kuitenkaan pakkomyynnissä"....
     
  17. Cocco Bill

    Cocco Bill Gearhead

    Siis löytyy avona ainakin 1 Americaano ollen Nääsvillessä ja joskus oli muistaakseni mobilistissakin moinen kauan sitten esittelyssä ,oisko sitten sama,en tiiä mutta ei niitä montaa varmaan ole minkäänkuntoisina suomenmaassa ja tuliko maahantuojan kautta yhtään?
    Sama ongelma farmaripuolella,American farmaria en ikään livenä itse nähnyt mutta varmaan semmoinenkin löytyy teiltä joltakulta ja saattoi olla että niitä tuli jopa uutena muutamia?
     
    Muokattu: 22.1.2022
    Peeaa tykkää tästä.
  18. Larry

    Larry Double Gearhead

    Peeaa, leivonharri ja malvasto tykkäävät tästä.
  19. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    "Vähän ajettu Veloto"

    Mä kyllä haluaisin nähdä sen paljon ajetun.
     
    Blue Oyster ja Inlinee tykkäävät tästä.
  20. teddy99

    teddy99 Gearhead

    Joskus näkee ilmoituksia, joissa hintaan on lipsahtanut ylimääräinen nolla. No tuohon on lipsahtanut 2 ylimääräistä nollaa.... Koronan syytä varmaan tämäkin.
     

Kerro tästä muillekin!