Canadan rekkakuskeilla hurja meininki

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Ratrod34, 28.1.2022.

  1. Hoovee

    Hoovee Double Gearhead

    Ei tietenkään pidä.

    Mutta tuollahan nimenomaan vaaditaan, että vaikka olisi perusteita niin ei silti saisi rajoittaa. Mitenkään. Ei enää ikinä.

    Tämähän on vain kiertoilmaisu sille, että uskovat kaiken olevan vain salaliittoa.

    Vain todellisuudesta vieraantunut hihhuli voi ajatella näin.
     
  2. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Ennen internettiä niin kutsutut kylähullut eivät pystyneet oikein mitenkään liittoutumaan keskenään. Nyt asia on täysin päinvastoin!
     
  3. Weijari

    Weijari Gearhead

    Täs on yks pieni fiba. Suomen kuolleisuus on alhainen ( n +0,5 % ) rajoitus- ja sulkutoimien _Jälkeen_ kun tehohoitoa ei päästetty / ei päässyt ylikuormittumaan. Venäjällä, Ruotsissa tai vaikka Italiassa on on vähän eri tilanne, puhumattakaan Intiasta.

    Anyhow, samaa mieltä ollaan, paska homma ja rajoitusten määrä, kohdentaminen ja pituus pääsi politisoitumaan.
     
  4. fsvaasam

    fsvaasam Gearhead

    Se mikä rokotettujen ja rokottamattomien välille kiistaa aiheuttaa on seikka että samoja oireita saa rokottamattomatkin eivätkä he ole vielä kalmistoja täyttäneet niin kuin aiemmin oli maalailtu. Todellista tapahtumien kulkua on omalta kohdalta vaikea arvioida sen jälkeen kun rokotteet on otettu että olisiko tauti ollut ilman kuolemaksi. Kukaan ei osaa enää kunnolla arvioida sitä kuinka merkittävä rokoteiden positiivinen vaikutus on ollut. Ainakin uusia variantteja syytetään rokotteiden heikkoudesta. Jos ei "kertalaaki" rokotetta kukaan kohta keksi niin näitä buustereita saadaan ottaa hamaan tappiin asti vaikka sata jos joku sellaista rumbaa jaksaa ja uskoo siihen. Lääketeollisuus kyllä mielellään toteuttaa se on varma.
     
    Poni -69 tykkää tästä.
  5. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    [​IMG]
     
    Poni -69 tykkää tästä.
  6. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    Niin sitä herättiin uuteen uljaaseen Suomeen. Ai ei vai?

    Hallitus istuu, polttoaineverojen kevennyksistä ei ole ainakaan uutisoitu, ja koronarajoituksiahan tullaan joka tapauksessa purkamaan. Ja poliisin ketaleetkin purki lopulta hinurilla loppu sulun, toki joku jouti puhkaista hinurista renkaankin taistelun tiimellyksessä.

    Pakko myöntää että yllätyin että autoja oli noinkin paljon.
    Vähän ( aika paljonkin) jäin kaipaamaan sisäministerin ulostuloa kymppiuutisissa kertomaan kuinka kaikilla on oikeus osoittaa mieltä ( vrt. keloapinat), sekä poliisia vetämässä eduskuntatalolta sähköjä sinne mielenosotukseen. Noh, mielenosoittajatkin ovat toki eriarvoisia keskenään, katsotaanpa vaan taas kesällä.
     
  7. Ratrod34

    Ratrod34 Gearhead

  8. Weijari

    Weijari Gearhead

    Hallitustahan varoitettiin polttoaineveron noston seurauksista. Nostohan päätetiin kun bensa oli ollut ennätyhalpaa jo pitkään ja valtion kassavirta polttoaineverosta huonontunut silloisella verotusasteella. Nyt kun bensan hinta on noussut, opn verokertymäkin noussut jo selvästi yli tavoitteen, paitis: Rahaa on jaeltu joka suuntaan koronassa niin auliisti, että enää ei voi pudottaa bensaveroa kun ne rahat ei riitäkkään.
     
    three hundred tykkää tästä.
  9. fsvaasam

    fsvaasam Gearhead

    Round 2 live:









     
  10. three hundred

    three hundred Gearhead

    Melkoista urpoilua…
     
    Hoovee, isalmela ja Arkkumies tykkäävät tästä.
  11. fsvaasam

    fsvaasam Gearhead

    On todella, muutaman megafooniin huutajan jutut edustaa melko suppeaa maailman katsantaa. Jos oikeasti normaali kansalainen haluaa vaikuttaa yhtään asioihin niin on hämmästyttävää kuinka pienet äänestysprosentit meillä vaaleissa on.
     
    isalmela tykkää tästä.
  12. Hoovee

    Hoovee Double Gearhead

    Joku vois laittaa noita videoita Kanadaan rekkakuskeille, että tässä on meidän freedom convoy, katsokaa ja ihmetelkää.

    Katsoin äsken hetken jotain liveä, piirin keskellä joku sekaisin oleva ukko jorasi ilman paitaa ja hame päällä jotain mystistä sadetanssia.

    Varmasti hallitus eroaa hyvin pian.
     
    isalmela, three hundred ja duel tykkäävät tästä.
  13. fsvaasam

    fsvaasam Gearhead

    Aika moni rauhanomainen mielenosoitus missä on asetettu ennalta rajat alueelle ja toiminnalle on aika karnevaaleja ja hyvä niin että ihmiset viihtyy sillä alueella mihin mielenosoitus on pyritty rajaamaan.

    Ollaan vielä kaukana sellaisista mielenosoituksista mitä nähtiin esim. BLM liikkeen toimesta jenkeissä pari vuotta sitten missä ryöstettiin ja poltettiin taloja ja kiinteistöjä.
     
    Stang_81 tykkää tästä.
  14. duel

    duel 3rd gear

    Varmasti ihmettelisivätkin. On hyvä että täälläkin viimenään jotain tapahtui, mutta tuolle olisi kyllä mielestäni voinut antaa jonkun muun nimen kuin convoy.
     
  15. three hundred

    three hundred Gearhead

    Kuvastaa hyvin porukan toimintaa ja unelmia….huh huh…
     
  16. tchessu

    tchessu 1st gear

    Se on ryöppyä sanoi Ruoppu, kun uuniin kusi
     
  17. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

    Tämäkö on tavoiteena?
     
  18. fsvaasam

    fsvaasam Gearhead

    Ihan vaan esimerkkinä kuinka homma voi lähteä lapasesta. Ei kai kukaan usko oikeasti että vaatimukset toteutuu heti kadulla meuhkaamalla. Erimielisyys on ainakin näkyvästi tuotu julki niinkuin miekkareiden tarkoitus on.
     
  19. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Oma mielipiteeni BLM jutuista on mielenosoitus > mellakka > huliganismi.
     
    three hundred ja arskazone tykkäävät tästä.
  20. Isamu

    Isamu 3rd gear

    isalmela tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!