Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. Hoovee

    Hoovee Double Gearhead

    Mitä sitten sanois tuosta avosuulissa makaavasta r/t challesta jossa ei ole edes konepeltiä? Mukavasti saa lumituiskussa lumet konehuoneeseen. Ikkunakin niin huurteessa että tuskin on homeeton sisusta.
     
  2. tapsah

    tapsah 2nd gear

    Ehjä auto ei mene ulkona pilalle, voisi jopa sanoa että autot on tarkoitettukin ulkokäyttöön, toki tästäkin voi joku olla erimieltä, onhan noita kaiken maaliman viheltäjiä täälläkin havaittavissa.
    Eri asia on joku kittileivos, semmonen menee tietty pilalle ensimmäisessä kesän vesisateessa.
     
  3. Cocco Bill

    Cocco Bill Gearhead

    Ehkä ei mutta sanotaanko jotta Suomen ilmasto ei varsinaisesti helli edes käyttiksiä eikä taatusti vanhuksia joissa suurimmassa osassa häävejä ruostesuojauksia ole jos ollenkaan ja mikäli tapsahilla on joku harrastekosla niin oman TM testin ehtii vielä järjestää jättämällä se ulos ns oman onnensa nojaan muutamaksi kk niin sillähän tuo selviää,umpimallikin kelpaa paremman puutteessa ellei avoa kunhan toivottavasti edes vähän tiivisteet valskaa tai jätetään ikkuna pikkasen raolleen:D
    Kittileivoksilla taasen minusta niin väliä ja semmoisen ymmärrän paremmin hangessa jos odottelee muutenkin varaosatulevaisuutta tai paalia.

    Luonnollisesti omistaja saa mun puolestani autostaan tehdä vaikka tilataideteoksen eukon kukille puutarhaan,kunhan oman mielipiteeni mietiskelin julki,toivottavasti harrastelu+rakentelu jatkuu jollain tasolla vielä näilläkin litrahinnoilla ja kalustoa näkee bensapumpuillakin vielä eikä vaan myyntipalstoilla.
     
    Peeaa, Kustom STW ja Malossi tykkäävät tästä.
  4. tapsah

    tapsah 2nd gear

    kaikki mun avot on sisällä ja kaikki hartsportit myös ja on toi 50s tolppa sedani myös...
     
  5. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

    Eiku ulos vaan jos ehjä auto siellä hyvin kestää kuten mainitsit?

    Saa talliin sitten sen tilalle kerättyä vaikka akun negatiivisia eli miinusnapoja.
     
    Peeaa tykkää tästä.
  6. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Ei ole aito avo Hurst. Jos olisi siinä olisi pari nollaa perässä. Avo 300 Hursteja on tehty vain yksi.
     
  7. kippis

    kippis Gearhead

    Voihan sen kalliimmallakin myydä jos se kerta tekee siitä aidon.
     
  8. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    Muokattu: 6.3.2022
    isalmela tykkää tästä.
  9. Stang_81

    Stang_81 Double Gearhead

    Yllättävän monella ns.pitkän linjan harrastajalla noita hyviäkin autoja jää ulos, monestihan siinä viime kädessä on kyse rahastakin vaikka kulmakunnalla olis ihan edullistakin tallitilaa talveksi tarjolla. Jos talli on, siellä on se loputon, keskeneräinen rahareikä, joka tuskin valmistuu, ne toimivat voi pitää ulkona.
    Erään tutun touhuja joskus vähän ihmettelin, niin eräältä sain vastauksen että hänellä sentäs on ollut enempi isolohkoja tontilla enemmän kuin mulla. Ehkä se on harrastajan käsite, isolohkot voi jättää hankeen.
     
  10. three hundred

    three hundred Gearhead

    Avo 300 -70. Hurst tehty jonkun tiedon mukaan 2kpl. Joista toinen on tuhoutunut…….
     
  11. tapsah

    tapsah 2nd gear

    no noi on kaikki mielikuvitus-autoja, eihän mulla ole edes TKLn kuukausikorttia...
     
  12. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Ehjä auto paremman puutteessa yhden talven hangessa talvehtii, kunhan se on molemmin puolin kesäisin käytössä. Ei se nyt kivaa ole, mutta ei ihmiskunnan suurin rikos.

    Sitten kun 10 vuodeksi unohtaa lemmikkiautonsa taivasalle, niin siihen ehjäänkin on yhtäkkiä ilmaantunut enemmän harrastamista.

    Kokemuksella...
     
  13. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Kyllä ne ajat nyt koitti. Oikeassa olet ollut kaikki nämä vuodet.
     
  14. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Saman huhun kuullut kanssa, että olisi toinen tehty, mutta tuhoutunut tulipalossa kesken valmistuksen tai heti valmistuksen jälkeen.
     
  15. SK-

    SK- 2nd gear

    Kävin noin kuukausi sitten tuon automankin pihassa hämmästelemässä tota kalustoa. Konepelti oli jostain kumman syystä otettu irti melkein joka toisesta autosta. Ja tuo challengeri oli aika rytö kunnossa maalipinnaltaan, hinta oli kyllä yli 40k.

    Paljon oli myös jenkkejä pitkin hankia, mitkä ei ainakaan nettiautosta tai torista löydy.
     
  16. Cocco Bill

    Cocco Bill Gearhead

    Enpä tiiä olenko ollut "oikeassa" ,väärässä vai oliko tarkoitettu miten otettavaksi tuo kommentti mutta vanhan patun rintaan ottaa kun miettii moniko C korinenkin neliovitolppa aikoinaan teurastettiin avokorisen kanta-autoksi ja voi sitä työmäärää,intoa ja aherrusta sekä omistajan ylpeyttä ohjastaa moisella olipa lopputulos nykysilmin enempi tai vähempi katseenkestävä mutta ajat oli mitä oli.

    Nyt kun saisi aitoja ja kohtuuhintaankin kuten tämä 300 niin ei kelpaa edes tuohon hintaan,voimme kait olettaa ettei hyvääkään C koppaista 4d kannata menestyksekkäästi yrittääkkään kaupata kuin muutamalla tuhannella ?
     
    Muokattu: 6.3.2022
  17. tapsah

    tapsah 2nd gear

     
  18. Herje

    Herje Double Gearhead

    isalmela ja faffeli tykkäävät tästä.
  19. Ftw-

    Ftw- Gearhead

    Isamu tykkää tästä.
  20. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Tuleekohan tuo viimeisessä kuvassa oleva puna-musta-hopea Van kaupan päälle ? :odeek:
     

Kerro tästä muillekin!