Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. tammercity

    tammercity Gearhead

    Pitkässä juoksussa luultavasti kyllä. Jos polttoaineiden hinnat pysyy korkealla vuosia, niin eiköhän nuo hinnat laske ainakin vähemmän halutuissa malleissa. Klassikot taas sitten erikseen. Ostajakunta tuskin Suomessa ainakaan kasvaa tällä hetkellä, joten jos täällä alkaa perse aukeamaan, niin taitaa ne halutuimmat laitteet lähteä rajan yli paksumpien lompakoiden omistajille.
     
  2. riviera56

    riviera56 Double Gearhead

    Mikä on pelkästään oikein tälle nillittäjäsakille. Kaverilta lähtee 2 autoa Saksaan tässä kuussa ja multa 1. Rahaa puhuu.
     
    PPRCuda, Kustom STW ja isalmela tykkäävät tästä.
  3. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Kokkolan Billy on vuosikausia toistanut uskollisen ihaltavasti tätä samaa mantraa. Koko sen ajan kauppa on kyllä käynyt ja hinnat vaan nousseet. Nyt on tosin loistava ellei erinomainen mahdollisuus siihen, ennustus käy ainakin hetkellisesti toteen. Jännitettävää siis riittää kuin Putinilla Kremlissä.

    Riviera56:lle onnittelut kaupoista! Noilla autoilla ei lienee mitään yhteyttä kuitenkaan tähän ketjuun, jossa arvuutellaan vuodesta toiseen, että onko 4K liikaa survivor Leppäkyljestä tai 2K mielenterveyspotilaan pyyntö paskasta vastaavasta. (Ensimmäiseen vastaa itse "EI" ja toiseen "KYLLÄ".)

    En jaksa selata ketjua, mutta milloihan viimeksi tänne on linkitetty muiden kanssaharrastajien tiedoksi myynti-ilmoitus tosi löydöstä, johon itselle ei juuri nyt ole varaa, koska kädessä ei ole kuin elämän valttikortit. Ennenhän sitä etsii ylihintaisen kotteron paskoilla kuvilla ja pistää tänne, että päästään nälvimään oikein porukalla.

    Inflaatio laukkaa. Arvioisin itse, että vähäinen omaisuus on paremmassa turvassa vaikka harrastekalustossa kuin Kemin Maalaiskunnan Osuuspankin käyttötilillä. Ja jos tässä oikein innostuu ja töitä sekä terveyttä riittää, niin pitää toimia tulevina synkkinä aikoina kuten ruotsalaiset kanssaharrastajat 1970 -luvun öljykriisin aikaan. Tai rahamiehet Suomen ysärilamassa, jolloin itselle oli liikut kiinni hankintojen suhteen juuri opinnot päättäneenä ja perheen perustaneena. Tiukkaa teki silloin säilyttää edes kasarihuumassa velalla hankittu sikakallis Suomi 2dHT, mutta jotenkin se onnistui kun pakkas kalsarit matkalaukkuun ja suuntasi Golanille kun ei Suomesta töitä saanut.
     
    Muokattu: 13.3.2022
    Naukkis, Lowry, Isamu ja 1 muu tykkäävät tästä.
  4. Cocco Bill

    Cocco Bill Gearhead

    Eiköhän tämä taas putkahtanut jostain pätemään...hohhoijaa:rolleyes: Sehän on hyvä jos kauppa käy ja bensa palaa,niin minäkin toivoisin.
    Nyt kaikki kuulolle mitä CRC gurulla asiaa ja siitä ei sitten eriäviä mielipiteitä passaa esittää koska tämähän ei ole keskustelupalsta.
     
    Muokattu: 13.3.2022
    Rambo John J tykkää tästä.
  5. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Jos sulla on esittää parempaa faktaa myymättä jääneistä, käyvällä hinnalla myynnistä olleista niin päde sinä niillä. Muutoin vain tuuli huulia heiluttaa. Tuo 50 tonnin 1962 Impala ei täytä minun mielestä käypää hintaa. Toisen mielestä saattaa vain niin ollakin.
     
    Muokattu: 13.3.2022
  6. Cocco Bill

    Cocco Bill Gearhead

    Sinähän se siellä kyseenalaistat muiden mielipiteitä automaattisesti vääriksi elleivät yhdy sinun näkemyksiisi koska kyllähän sinä tiedät miten asiat on,muut harvemmin, mutta semmoista se kuule kommunikointi+keskustelu on jotta myös muut saa esittää näkemyksiään ja niitä voi lukea,miettiä ja ehkä oppiakkin tai olla eri mieltä mutta sivistyneesti niin ei tuu paskaa heti niskaan...
    cool man cool:)
     
  7. Rambo John J

    Rambo John J 1st gear

    Öööh. Tarkennatko hieman. Kuka on mielestäsi palstan "CRC guru"? Keneen viittaat?

    ( hauska titteli...taitaa olla kuitenkin epävirallinen...hyvät naurut kuitenkin sai hauskasta läpästä :D )
     
  8. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    ^^Aivan kun olisin lukenut yllä käydyn keskustelun joskus ennenkin.

    No, tässä niitä viikonlopun nettiauton helmiä:

    https://www.nettiauto.com/cadillac/de-ville/12751313
    Aika pirun siisti! Hinta voi 70-lukuisesta tuntua kovalle, mutta yritä tehdä jostain huonommasta yksilöstä vastaava, niin huomaat, että se olikin aika halpa.

    https://www.nettiauto.com/ford/ranchero/12751499
    Tääkin olis aika hyvä hankinta. Jos on pakko tähtilippu maalata auton kylkeen, niin tässä on yksi ehkä maukkaimmista toteutuksista.

    Batmanni kuulemma ajelee nykyään Chargerilla...
    No, jos mielit Jakomäen Jokeriksi, niin tässä olis oiva pirssi:

    https://www.nettiauto.com/cadillac/eldorado/12747192

    Mun mielestä tämä pyöri ennen koronaa tuossa Pähkinärinteen kulmilla sellaisissa mystisissä "Dinoglyfs"-teipeissä.
     
    Isamu tykkää tästä.
  9. Cocco Bill

    Cocco Bill Gearhead

    Samanmoinen vyön alle isku vastapalloon,voishan tuo olla vaikka DDR kas kun mitään tietoa mikä on PPR?
    Jostain ihmeen kumman syystä myös sijaintina Kokkola,mikäs siinä ja länsirannikollahan tuokin toki on.
    Ketään ei siis tarkoitus loukata tai kenenkään mielipiteitä kyseenalaistaa vaan toki hirtehishuumorin kera asiallisuuttakin jota pureskella itse kukin,eikö tämä ole keskustelupalsta ja keskusteluissa käsittääkseni oltava mielipiteitä joista keskustella eikä kuvitella olevansa totuuden torvi.
    Pikkasen kun heittelee koukkuja ja täkyjä niin monesti tuntuu tarttuvan ja saakin keskustelua...

    Toivottavasti minä en semmoista yksipuolista mielikuvaa anna vaikka sama levy voikin pikkasen pyöriä turhan usein,sanotaanko jotta tähän ikään tullut kenttää seurattua 70 loppupuolesta takapenkin kautta etupenkkiä kuluttamaan eli käytännössä teidän monienkin faijan ikäluokkaa tai jopa isoisän ikää hipova vanha kääkkä...;)

    Oon sinnitellyt näissä amerikan peltilehmissä jos jonkinmoisissa kaasutinkauden tuotteissa,on pari museoprätkääkin ja pari vanhaa minimopoa...niillä myös ajetaan+ruuvataankin jonninverran,siis tyypillä jonka kuuluisi normaalisti ajaa pian invataksilla ja lopettaa moiset lapsellisuudet (kuten käytännössä kaikki tehnytkin väh 30v sitten niistä ex nuorista jotka intoilivat ja omistivat jenkkirautoja 70-80 luvuilla jotka tiedän)+olla kuin muutkin normaalit eläkeläiset.
    He ajavat mauttomilla ja hajuttomilla nykyautoilla,talli täytetty tyystin jollain muulla tavaralla kuin harrasteajoneuvoilla...sääli:(
     
    Muokattu: 14.3.2022
    Seevu ja Inlinee tykkäävät tästä.
  10. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Onko Cadillaciin tosiaan ollut mahdollista tilata istuinverhoilut täysin eri värisenä kuin muu sisusta...? Ja onko kuskin ovipahvi eri värinen kuin muut, vai tekeekö kamera vain tepposet?
     
  11. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    [​IMG]

    [​IMG]
    Voisin väittää valon efektiksi. Valkoiset nahkapenkit sinisessä sisustassa ei mun mielestä näytä kovin erikoiselta, miksei...
     
  12. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Sitten on niitä eläkeläisiä, jotka ajaa samalla -49 Buickilla tai -64 Valiantilla niin kauan kun korttia piisaa. Paha nyt yleistää.
     
  13. Cocco Bill

    Cocco Bill Gearhead

    Jees,semmoiset on hienoja ihmisiä ja pitäneet oman päänsä ja camel bootsinsa jaloissa:)
    Ei siis yleistetä mutta mitäs sanot mun naapurin miehestä,ikää 100vuotta ja yhä vaan se käpyttelee tuohon tallin eteen joskus kesäisin tarinoita+amerikanautojuttuja heittämään ja kertoilemaan millaisilla siipiautoilla hän ajeli Chigagossa jossa asusteli ,siis sen jälkeen kun oli ajellut nuorena poikana nikkelia Suur Suomen Petsamosta kesää talvea A Fordilla ja toki ilman lämppäriä olevalla semmoisella eikä kylmäkään kullemma tullut vaikka semmoista -40c huiteli joskus :eek:ja muutenkin elämästään sotien jälkeen(jossa oli 5vuotta etulinjassa mm Äyräpäässä ja "siellä jossain" kaukopartioissa).
    Kaveria oli osunut vieressä päähän ja muuta tämmöistä kepeää tarinaa ajoista kun miehet oli miehiä ja tämmöisiä aikoja ei toivottavasti myös kohta meidänkin koettava tai oikeastaan teidän kiitos itäystävän joka haluaa Petsamon ja Karjalan jälkeen ehkäpä loputkin jämät mitä jäi.

    Ainoita kunnon autoja oli ja on kuulemma amerikkalaiset,muita ei huolinut ja suomessa oli ajettava aikoinaan"jätejenkeillä",eihän täällä kunnon rautaa saanut alleen tavallinen ihminen mihin hän oli tottunut siellä.
    Nyt kun korttia ei enää halunnut uusia niin kuljettava pojanpojan Volvon kyydissä mutta ei se kuulemma autoksi luettava ole.
     
    Muokattu: 14.3.2022
    Seevu, Inlinee ja leivonharri tykkäävät tästä.
  14. grantorino

    grantorino Gearhead

    Lujatekoisella autolla ajaa maailman tappiin saakka vähillä korjauksilla. Nykyään ei kestävää autoa enää valmisteta.
     
  15. leivonharri

    leivonharri Gearhead

  16. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead

    Panssari-capish palasi myyntiriviin.

    https://m.nettiauto.com/chevrolet/caprice/12753152

    Alkaa olemaan kevät käsillä, mahtaako Helgen Corvette, Cadillac ja Caprice wagon palata vielä markkinoille ja mikä mahtaa olla tämän vuoden lähtöhinta?
     
    litres ja isalmela tykkäävät tästä.
  17. Nyt kun korttia ei enää halunnut uusia niin kuljettava pojanpojan Volvon kyydissä mutta ei se kuulemma autoksi luettava ole.[/QUOTE]

    Pojanpoikakin taitaa olla jo kohta kuuskymppinen :)
     
  18. F250

    F250 Gearhead

    Seevu tykkää tästä.
  19. redneck1

    redneck1 Gearhead

    Mulla kyllä pisti silmään. Voisi luulla että nuo penkit on jostain toisesta autosta, mutta auto on muuten sen verran alkuperäisen oloinen että tuskin on ollut ikinä mikään romu johon on kerätty osia sieltä täältä.
    Näki varmaan uutisen jossa kerrottiin aseiden myynnin Suomessa lähteneen kirkkaaseen nousuun (heti sen jälkeen kun sota Ukrainassa alkoi). Vähän niin kuin vessapaperin myynti koronan alkaessa.

    Miksipä ei sitten asearsenaalin lisäksi olisi myös panssaroitu kärry?:odsmile:
     
  20. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

    isalmela ja Isamu tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!