Epican Sähköpenkki

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Samson123, 5.4.2022.

  1. Samson123

    Samson123 1st gear

    Tuli sellainen ongelma että kuskin etuistuimet sähköistuimet alkoi temppuamaan ja nyt toimii enää penkin kallistus ja lahennys. Eli taakse istuin ei liiku eikä selkänoja liiku sekään taakseppäin.. mistähän osaisi vikaa etsiä ja jos jollain ideaa miten saisi kuntoon itse niin kiitos
     
  2. fmila

    fmila Gearhead

    Jos arvata pitäisi, niin veikkaisin katkaisijaa. Sama moottori siirtää penkkiä eteen/taakse ja jos liikkuu vain toiseen suuntaan niistä, niin ohjauksen puolella silloin vika lienee. Tietysti myös johdotus liittimineen on mahdollinen vian aiheuttaja.

    t. AM
     
    Samson123 tykkää tästä.
  3. Samson123

    Samson123 1st gear

    Oho, kiitos pikaisesta vastauksesta!
    Eli tuo katkaisija lähtee jollain opilla irti tuosta, entäs tuo mainitsemaasi johdotus liittimineen.. kuinka niihin pääsisi käsiksi?
     
  4. vekku

    vekku 2nd gear

    Lainaan ketjua, tyttö osti -08 epican jossa ovien keskulokon kauko-ohjaus ei toimi. Vaihdoin avaimeen batterin ja nyt valo syttyy mutta mitään ei tapahdu. Olen netistä löytyneillä ohjeilla koittanut avainta parittaa autoon mutta ei vain onnistu.
    Entisen omistajan mukaan toimivana on liikkeeseen auton jättäny.
    Oisko vinkkejä?
     

Kerro tästä muillekin!