Holley Sniper ei käynnisty

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja 77s10, 24.7.2020.

  1. Seevu

    Seevu Double Gearhead

    Vanhaan topicciin jatkoa:

    Oma Sniper on toiminut aika moitteetta jo pitkään, niin tokihan piti ilmaantua uusi harmi. Satunnaisesti pumppu ei käykään virrat päälle laittaessa sitä paria sekuntia, vaan jurnaa ja jurnaa. Välillä loppuu vaikkapa 10sec. jälkeen ja auto käynnistyy normaalisti. Välillä ei pumppu sammu ollenkaan ilman virran katkaisemista ja uudelleen virroilla pumppu toimii sen normaalit sekunnit, mutta auto ei käynnistykään ja bensa haisee vienosti.

    Olisiko kenties syynä Sniperin paineensäädin? Ei oikein muutakaan keksi. Motönetin painemittarin anturi kosahti jälleen parahiksi ja neula liikkuu villisti, joten siitäkään nyt apua.

    Muilla vinkkiä tähän?

    -Jake-
     
  2. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Kokeilisin vaihtaa ihan ensiksi pumpun releen...jos se ei vaikuta niin tutkisin miten Sniper:lta tulee se heräte releelle ja käyttäytyykö se samoin eri tilanteissa.
    Jos heräte jää esimerkiksi päälle kun sammutat, niin vika varmaankin Sniper:n ECU:ssa.
     
  3. MaxDura

    MaxDura Gearhead

    Taitaa sniperissa olla ihan aikaperustainen se pumpun käynti virrat päälle laittaessa, joten rele/muulta releeseen liittyvältä sähkövialta haiskahtaa.
     
    Seevu tykkää tästä.
  4. Seevu

    Seevu Double Gearhead

    Tsekkaan releen. Kiitos.
     

Kerro tästä muillekin!