Mitä bongasit liikenteessä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Chevy-74, 8.9.2005.

  1. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Tänään kävi työpaikalla pyörähtämässä Volvo Duet -65,Rover "kyklooppi" 75 -51,Mercury 4d -47 ja VW Sonderbus -65.Tyylikkäitä pelejä kaikki.Mutta kun näin Toyota Prius Hybrid "ufon" vm. -18 meinasin saada sairaskohtauksen:D.Miten perkeleessä tämä autojenkin muotoilu vaan menee rumemmaksi vuosi vuodelta.En ilkeis kyllä sanoa olevani teollinen muotoilija nykymaailmassa:eek:.
     
  2. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Siinäpä se ongelma onkin, ne suunittelijat eivät ole auton suunittelijoita, vaan teollisia muotoilijoita, joille on ihan sama suunittelevatko he soppalautasta, jotain laakeripesän suojusta paperikoneen telan päähän vai jotain Toi-ota Rii-usta, kaikista tulee ihan saman näköisiä :wc:
    Ehkä se vielä toimii laakerikuppina ja soppalautasenakin se voi olla ihan käytännöllinen ja tyylikäskin, mutta se Toi-ota olisi vain pitänyt jättää tekemättä :odroll:
     
  3. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

    Corolla ja Carina on niminä ihan hyviä, mutta ei; pitää ristiä se bz4x: ksi. Kuvaa kyllä ulkonäköä...
    Enpä ole pannut merkille sen kummemmin bongauksia, toissapäivänä taisin nähdä siistin sinisen ykköslähdön Escortin, jokin vauhtiviivakin kyljessä oli. Tänään fillarin kanssa pientareella pähkäillessäni vastaan taisi tulla jokin sähköprätkä? Tarkemmin kun enähnyt ennenkö se meni menojaan kun ei mitään juuri kuulunut. Yksi vika lisää näihin sähköisiin.
     
  4. Dataviilaaja

    Dataviilaaja Gearhead

    Mallinimi keksitään hakkaamalla näppäimistöä silmät kiinni, ja muotoilu taitaa tapahtua samalla systeemillä.
     
  5. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

    Carina II ja etuveto-Corollan jostain 80-luvun puolivälistä. Joku uudehko RAM ja perus GM vani.
     
  6. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Välitetty havainto. Santahamina tänään

    [​IMG]
    [​IMG]
     
    Kustom STW, JaakkoT, isalmela ja 1 muu tykkäävät tästä.
  7. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    ”Miten perkeleessä tämä autojenkin muotoilu vaan menee rumemmaksi vuosi vuodelta.En ilkeis kyllä sanoa olevani teollinen muotoilija nykymaailmassa:eek:.”

    Edesmennyt ystäväni tapasi sanoa hyundai matrix kulkuneuvosta kun oltiin autoliikkeessä myyjinä että se on muuten Pininfarinan suunnittelema, mutta vissiin puukolla uhaten. Ruma ja kylkilinjaan ei ole saatu samaan linjaan takaikkunoita vaan ovat eri tasossa. Liekö viivotin lipsahtanut?

    https://www.opiniones.info/images/uploads/4-hyundai-matrix-1-5-crdi-vgt-dynamicversion-2004.jpg
     
  8. Solifermiäs

    Solifermiäs 1st gear

    Viime perjantaina tuli Lahden ja Mäntsälän välillä vanhallatiellä vastaan 2kpl kanttikori-GM:iä. Toinen punainen 73-75? jossa jonkinnäköinen kuljetuslavetti ja toinen valkoinen 80-luvun malli paripyörillä. Komeita oli :cool:
     
    pe-le tykkää tästä.
  9. JaakkoT

    JaakkoT 2nd gear

    Kävin pyöräyttämässä New Yorkerilla mutkat 30.6.2022 Kuusamon keskustassa, liikkeellä oli SS Chevelle -66, Mercury Cougar -67, avo Sunbeam Tiger V8, avo Pontiac.
     
    Kustom STW ja isalmela tykkäävät tästä.
  10. isalmela

    isalmela Gearhead

    Hienoa kalustoa ollut Koillismaalla
     
  11. pe-le

    pe-le 1st gear

    pörinöissä oli kuvailemasi autot,,
     
  12. palotila

    palotila Gearhead

    Eilen Saarijärvi - Kannonkoski välillä tuli vastaan musta Duster.
     
  13. juhi71

    juhi71 3rd gear

    Kemin sisäsataman ja KTCE näyttelyn ohi ajeli ainakin -70 Challenger, -72 Chevelle, 60-lukuiset Buick ja Cadillac, -71 Camaro ilmeisesti tupla ahtimilla, 50-lukuinen pick-up ja yli kymmenen trikeä jonossa (nää ois ollu hauska nähdä lähempää).
     
    JaakkoT ja isalmela tykkäävät tästä.
  14. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

    Nää triket tais tulla Pyhäjärven ABC vastaan eilen.
     
    isalmela tykkää tästä.
  15. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Perjantai aamuna hyppäsin Ford Transit pakun rattiin (kevytkuorma-auto 3.2 litran myllyllä ja 200 hv) ja läksin pikaisesti käymään Rovaniemellä.Piti viedä muuttokuorma Kuopion nurkilta Rovaniemelle.Yllättävän pirteä tämmöinen Transit ja mikä parasta auto oli takavetoinen,ei tullut näppylöitä eikä muitakaan oireita ilmennyt:D.No se siitä.Ennen Oulua vastaan ajeli Cadillac 4dht -58,Kemin seutuvilla vastaan tuli 3-akselinen Chevy van Tjäreborg maalauksilla.Tämä vani taisi olla joskus V8-Magazinessa esittelyssäkin aikoinaan?Rovaniemellä näkyi muutama jenkki,joista jäi mieleen vaaleanvihreä Oldsmobile avo -60.Taisipa tästä yksilöstä olla juttua Amerikan Rauta-lehdessä joskus.Kotimatkalla Kempeleen kohdilla Camaro -80?17 tuntia kesti "Lapin reissu",Transitin pakkaus+purku ja 1000 km ajoa ;).
     
    isalmela ja Kustom STW tykkäävät tästä.
  16. juhi71

    juhi71 3rd gear

    Google tiesi kertoa, että Trikers Club of Finland vietti kesäpäiviä Kemissä 1.-3.7.2022. Kunpa olisivat pysähtyneet Kemin sisäsatamassa lauantaina niin olis voinu näitä ihastella :D
     
    isalmela tykkää tästä.
  17. SARKERI-71

    SARKERI-71 Gearhead

    Renault Hämeenkoski 02.07.2022

    [​IMG]
     
    PetteriT ja isalmela tykkäävät tästä.
  18. SARKERI-71

    SARKERI-71 Gearhead

    Opel Hämeenlinna 02.07.2022

    [​IMG]
     
  19. juhi71

    juhi71 3rd gear

    E8:lla Torniossa Kivirannan kohdalla kaks Kenworth rekan nuppia saksan kilvillä peräkkäin. Kyllä muuten säväyttää nähdä näitä liikenteessä :)
     
    isalmela, roope68 ja faikku66 tykkäävät tästä.
  20. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Eilen työpaikan pihassa 50-luvun Olds,oliskohan ollut -55?Äsken Tesla kuski esitteli autonsa kiihtyvyyttä joka liikennevaloissa.Noh,mitäpä muuta voikaan esitellä,kun auto ruma kuin rullatuoli eikä "saundiakaan" oikeen lähde:D.
     
    FuryIII '71 ja Desoto57 tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!