Ford Starlinerit 60-61

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja vernando de hoto, 13.7.2022.

  1. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

    Onko näitä kuinka runsaasti Suomessa? Tietääkseni muutama olisi tullut jo Suomeen 60-70-luvulla. Asia tuli mieleeni, kun joskus 70-luvun loppupuolella tapasin töissä Suomalaisen, joka oli muuttanut pohjois-pohjanmaalta USA:han 50-luvulla ja takaisin ja kertoi tuoneensa tälläisen Suomeen. Puheiden mukaan vielä viri moottorilla 390 cu:in?
     
  2. hantta

    hantta Double Gearhead

    Ainakin Turun suunnalla on -80 luvulla tehty korimuutos -60, ja laadukkaasti.
     
  3. hotit

    hotit Gearhead

    Mulla oli jo aikaa sitten, jotain 90-lukua, 60 Starliner. Museokatsastin sen aikoinaan toiseen kertaan, kun edellisen museokatsastuksen paperit oli hukkuneet aikojen saatossa. NOJ-60 oli kilvet. Näin sen joitain vuosi myymisen jälkeen Ruukin pick-nickissä hieman rockahtaneemmassa kuosissa. Nykyisestä sijinnista tai kunnosta ei ole mitään tietoa.
     
  4. Arkkumies

    Arkkumies 3rd gear

    Tää kuva tais olla 2018 Kotkan torimiittingistä.
    [​IMG]
     
    esmi tykkää tästä.
  5. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Muistaakseni vihreästä 1960 -yksilöstä on näkynyt vanhoja Suomesta-kuvia, olisiko se?

    Ja veekasissa oli vuosia ennen uustuonnin alkua jutussa siisti valkoinen 1961 jostain Pohjanmaalta.
     
    juko7 tykkää tästä.
  6. 59

    59 Gearhead

    Hienoja pelejä on nämä Starlinerit, mutta varsin harvoin on kotimaassa näitä tullut nähtyä. Mieleen tulee valkoinen 60, joka taisi olla V8:ssakin 5-10v sitten esittelyssä. 61:siä muistuu mieleen metallisininen conniella (ollut myös 90-luvun alkupuolella kasissa) ja musta joka kunnosteltiin Tampereen suunnalla ehkä n 10v sitten.

    Projektina tiedän pitkään olleen yhden 60:n Itäisellä Uudellamaalla ja taitaa tuo Turussa tehty yksilökin projektina edelleen hengissä löytyä.
     

Kerro tästä muillekin!