Siuro Cruising 23.7.2022

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Marklin, 12.7.2022.

  1. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    [​IMG]

    SIURO CRUISING tulee taas!
    23. heinäkuuta cruisaillaan upeissa maisemissa Siurossa, kun Siuro Cruising vuosimallia 2022 pärähtää käyntiin❗️
    Tapahtuma aukeaa klo 12.00. Tiedossa on tuttuun tapaan menevää livemusiikkia, hyvää ruokaa ja juomaa, toinen toistaan hienompia autoja ja iloisia kohtaamisia, eikä miljöössäkään ole valittamista. Tapahtuman kruunaa henkeäsalpaavan upea cruising-reitti. Letka starttaa Knuutilasta klo 18.00. Cruisingin jälkeenkin meininki Knuutilassa on taattu, sillä bändit soittavat aina puoleenyöhön asti.
    Tapahtumassa palkitaan jälleen cruisingin paras kisakatsomo, sekä raadin valitsemat parhaat autot
    Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki autoista ja hyvästä fiiliksestä kiinnostuneet ikään katsomatta! Lähtekää vaikka koko perheen voimin viettämään unohtumaton kesäpäivä Knuutilaan. Tätä ette nimittäin halua missata!
     
    Roberto, LehtinenA, malvasto ja 1 muu tykkäävät tästä.
  2. impala67

    impala67 Double Gearhead

    jes tänne seuraavaksi ehdottomasti, hauska häpnaadi ja kansa huiskuttaa kun oudonnäköiset rakkarit ajelevat hassuilla wanhoilla autoillaan. amen!
     
  3. LehtinenA

    LehtinenA 2nd gear

    Kesän paras autotapahtuma :cool:
    Cruising letka ainut mikä vituttaa tuolla kun se ei liiku kunnolla, taitaa tänä vuonna jäädä se välistä. Metri, pysähdys, metri, pysähdys tyylillä ei oo mun mielestä mitään cruisailua.
     
  4. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    pe-le, Lemmu, FURY BB ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  5. impala67

    impala67 Double Gearhead

    täh nyt ainaaakin meni aivan täydellisen sujuvasti1, alkumatkahan ekan kilsan osalta tietty on aina hitaampaa kun useampia satoja autoja lähtee piiikkuhiljaa etenee varovasti alueelta pois.
    ja tuli koettua pakollisissta matkustajien helpotushetkistä johtuen useammasta kohdin letkaa. ei meidän ryhmällä ainakaan ollu mitään erityisyä ahdistusta asiasta. hilpeän hauska tapahtuma ja loppuhuipennuksena mahti-zeppeliini bändi! huonointa oli ehkä se, että harvalla oli varaa jäädä muute vaan ruisaileen
     
    Lemmu tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!