Kromatut alkuperäis puskurit jenkeistä? Kimppatilaus.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Akseli von Gardan, 29.12.2008.

  1. Syksyn reissu suunnitteilla.
    Jos kiiltäväsi kaipaa uusintaa , ota yhteyttä , yritän auttaa asiassa.
    Selvittelen saatavuuden ja hintatason.
    Tarkastan tuotteet paikanpäällä Usassa ,näin saadaan parasta laatua / dollari.
    YV:tä vaan tulemaan , vastailen viiveellä mutta tässä hommassa ei kiire auta.

    ps. oikeasti kromattuja kupukanta pultteja on jonkunverran jemmassa ,ei tule sähköparia rst-hattuisista galvanoiduista pulteista ja värikin täsmää oikeaan kromiin puskurissa.. (rst kellertää kuin kusi sinisen kromin vieressä)
     
  2. Huimasti on hinnat pompannu niin puskureissa kuin rahdeissakin... mutta vielä kuitenkin löytyy puskureita jopa 90+ vuotiaisiin autoihin ja siitä aina 70 luvulle saakka.

    Syksyn reissua ajatellen ,nyt ois aika selvitellä saatavuuksia / hintoja.

    Laita yv jos tarttet uutta kiiltoa autoosi.

    AVG
     
  3. Kyselyt yv:nä niin pistän tiedustelut saatavuuksista ja hinnoista.
    Uustuotanto puskureihin näitä ei kannata vertailla , lähinnä tämä homma on järkevää jos uustuotantoa ei ole saatavissa ja haluaa alkuperäis laatuisen osan.
    Toki kromauksessa ei enää käytetä kahdeksan arvoista kromia kuten joskus 30-50 luvulla , se materiaali on enää armeijan saatavissa...
     
  4. Taas ois aika tehdä tilaus puskureista, laitappa tarpeesi yv:llä niin katsotaan voinko auttaa asiassa.

    Harvinaisimpiinkin autoihin löytyy useimmiten aihiot , niitä ei toistaiseksi ole kannattanut täältä USAan viedä , varsinkin nyt kun kuljetushinnat on keulineet ympäri.

    Rakentelu kausi alkaa , tsekkaa kromiesi kunto !
     
  5. Kyselyjä selvitelty…. Löytyyhän sieltä erikoisempiakin tapauksia vielä.
     
  6. Aihioiden hinnat pompannu rajusti californiassa, kuten kaikki muutkin kulut… dollarin kurssikin kehittyny meille epäedulliseen suuntaan.
    Joudutaanko taas hornamaalaamaan kromimme? !
     
  7. Syksyllä taas menossa usa:an , ja voi autella puskuriasioissa.

    ota yv:llä yhteyttä ja kerro tarpeesi niin vastailen kun täällä OD:llä käyn.

    Katotaan onko järkee vai ei.
     
  8. Tämä taas ajankohtaista.... vielä saa uudelleen kromatttuja alkuperäispuskureita ,vaikka hinnat nousseet , taitaa loppua kohta californian tiukkenevien ympäristölakien takia koko tämänkaltainen teollisuus.

    Laittakaapa tarpeenne yksityisviestillä niin selvittelen saatavuuden ja hinnat.

    Aiemmille kyselijöille vastailtu piiitkällä viiveellä kun ei tule täällä OD:llä enää paljoa roikuttua. Sorry siitä.
     
  9. Hintoja selvitelty ja kyllä vaan löytyy vielä 60-100 vuotiaisiin aihioita kunnostettavaksi... Toimi nyt jos aiot projektiisi vielä saada kunnon kromia.
     
  10. esim 48 cadillaciin löytyy puskimet ja kävyt.... hyllystä.
     
    rodhot tykkää tästä.
  11. jaha , nyt etsitään 77 deltan ja 65 barracudan puskimia ja muutamia muitakin... vielä niitä saa vaikka hinnat on mitä on. Parin vuoden sisään loppuu koko toiminta , sitten en tiedä mistä kiiltoa aletaan etsiä...
     
  12. Hintoja selvitelty ja saatavuuksia , hyvin on löytynyt haasteellisempiakin tapauksia .
     
  13. vielä hetki aikaa osallistua tämänkertaiseen kimppatilaukseen , muutaman vuoden päästä loppuu kromaus californiassa tiukentuvien lakien takia.
     
  14. ja viimetinka tän asian kans tälläkertaa...
     
  15. Yksi pikkuvirheellinen 1969 cutlass 442 takapuskuri on hyllyssä , samoin 58 Edselin takapuskuri (isokorisen) , 78 Cutlass coupen takapuskuri myös. Kysele yv:llä

    Tilauksien aikaikkuna alkaa sulkeutua joten katsotaampa vieläkö tähän palataan ja löytyykö järkevämpiä reittejä saada uutta kiiltoa harrastepeleihin .

    AVG
     
  16. kustomkuuppa

    kustomkuuppa Gearhead

    Entäs jos jenkeistä on saatavilla kohtuuhintaisia uustuotantopuskureita (esim. minun viimeisen mallin El Caminoon) mutta rahtihinnat ovat suolaisia, kulkeutuisiko sellainen tässä samassa rontissa edullisemmin rapakon yli?
     

Kerro tästä muillekin!