4L80E pakki hävisi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Tomppa_H82, 9.10.2022.

  1. Tomppa_H82

    Tomppa_H82 1st gear

    Noniin, eli otsikon mukainen ongelma, äsken tasamaalla peruuttaessa kuului sellainen "klunk", liekkö mennyt vain aski vapaalle. Ainakin pakki hävisi. Eli pakki ei kytkeydy, tähän mennessä ei oo mitään ongelmaa ollut laatikon toiminnan suhteen, ei sivuääniä, ei viiveitä kytkeytymisessä millään vaihteella, ei mitään.

    Pikaisen laatikon guuglauksen johdosta olen itse solenoidin kannalla, olenko oikeilla jäljillä läheskään? Kun hieman tuntuisi että ei saa sätkyä eikä painetta kun keppi pakkiasennossa ei tapahdu mitään.

    Auto on -95 subbe jos se nyt ketään auttaa tai kiinnostaa.
     
  2. LehtinenA

    LehtinenA 2nd gear

    Tyyppivika pakkirumpu?
     
  3. aesvi

    aesvi Gearhead

    Tomppa_H82 tykkää tästä.
  4. Tomppa_H82

    Tomppa_H82 1st gear

Kerro tästä muillekin!