Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Toisinaan sitä miettii kun ei tule enää harrastettua, niin myisi kaikki romut pois ja ostaisi yhden jossa yhdistyisi käyttöauto sekä harrastepeli ja lisäksi ärsyttäisi sopivasti naapureita ja ennen kaikkea viher-hihhuleita...ja koska TRX:n ei ole ikinä varaa, niin tuossa olisi Dodge RAM Power Wagon :odroll:

    https://www.nettiauto.com/dodge/ram/13183289
     
    juko7 ja isalmela tykkäävät tästä.
  2. Pertura

    Pertura Gearhead

    ^Lienee ensimmäinen Moparin valmistama Super Duty. Eikö myyjät oikeasti jaksa lukea auton kyljestä mitä siellä lukee?
     
  3. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Totta, empä huomannut tuota...tarkoittivat varmaan laittaa Heavy Duty, mutta sekin olisi mennyt pieleen kun tuo on Power Wagon...:odroll:
    Eikä PW käsittääkseni ole koskaan HD, vaan se on sillä paremmmalla Off-Road alustalla, paremmat tukivarret yms.
     
  4. karivanner1

    karivanner1 2nd gear

    Mikähän tän Oldsin tarina on. Se on nettiautossa ollu kohta varmaan jo kymmenen vuotta myynnissä ja muistaakseni samalla hinnalla, samoilla kuvilla. Se pitää kumminkin uusia nettiautossakin tasaisen välein ja sekin maksaa....
    [​IMG]
     
  5. INVICTA

    INVICTA 3rd gear

    tuota yksi päivä katselin että on kuvaajan kamerassa päiväys pielessä tai tosi vanhat kuvat:rotfl:
     
  6. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Ei taida kymmenen vuottakaan riittää. Lähestulkoon nettiauton perustamisesta asti ollut myynnissä.
    Semmoinen muistikuva on, että kävin 2001 acs:ssa buickilla ja tuo oli silloin harrasteparkissa ja tuli melkein heti sen perään nettiautoon myyntiin.
     
    karivanner1 tykkää tästä.
  7. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead

    Tilava farkku.

    https://m.nettiauto.com/ford/galaxie/13206021

    Kyl mua niipal harmittaa kun nykyajan farmarit on niin pieniä. Miksei autoista voi enää tehdä oikeasti tilavia? Ja miksi keulat on niin lyhyitä että kaikki tekniset osat pitää suorastaan sulloa sinne ahtauteen?
     
    isalmela ja esmi tykkäävät tästä.
  8. Ftw-

    Ftw- Gearhead

    Nykyautoista 300c on tarjonnut ihan hyvät tilat paksullekkin pojalle. Eikä noi vanhat jenkitkään aina ulkomitoistaan huolimatta mitään tilaihmeitä ole kun se pituus koostuu juuri siitä keulasta ja perästä
     
  9. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    En tiedä 300c:n tiloista, mutta kasari "leppäjeeppiin" mahtui Gyproc-levy pyöräkoteloiden väliin, joten sillä pystyi kuljettamaan ison satsin niitä.
     
  10. Ftw-

    Ftw- Gearhead

    Tiedän,mulla on ollu niitäkin. Harvoin tarvii gyproceja kuskata joten arvostan enemmän kuskilla ja matkustajilla olevaa tilaa. Crysyn ovesta mahtuu uloskin eikä ratti ole sylissä. Eikä tarkotus ollut edes vertailla vanhoja vs uusia vaan vastasin noihin nykyautojen sisätiloihin.Toi gyproc ominaisuuskin tais päteä vaan gm:tuotoksiin. Niitä farkkuja on tehnyt muutkin
     
  11. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    Meinasin oikolukiessani vaihtaa leppäjeepin pelkkään Capriceen (kun siihen ainakin mahtuu), mutta annoin olla. ;)
     
  12. hzemax

    hzemax Double Gearhead

    Tai ei vaan oo rahaa
     
  13. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    Niihin Gyproc-levyihin vai farkkuun, johon ne mahtuu?:p;)
     
    isalmela tykkää tästä.
  14. hzemax

    hzemax Double Gearhead

    Hih , Ironiaa viikinki, ironiaa. Kaikkee hyvää sulle.:)
     
  15. Ftw-

    Ftw- Gearhead

    Toi leppäjeeppinimitys on niin typerä että annoin sen olla. Menee samaan kastiin niiden kanssa joille kaikki jenkit on letukoita tai dollarihymyjä..
     
  16. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    Tosta lihavoidusta olen kyllä vähän samaa mieltä, mutta oli ainakin ennen niin yleinen nimitys jenkkiautoja tuntevilta että sillä suurin osa ne tunsi, niin päätin sitä käyttää.
    Laitoin toki sen takia heittomerkit, että jos esim. nuorempi polvi ei tunnista, niin ainakin googlella löytyy.
    Noi muut taas on semmosilta, jotka ei tuntenut/ollut kiinnostunut jenkkiautoista ylipäätään.
     
    Muokattu: 19.10.2022
  17. hzemax

    hzemax Double Gearhead

    Niin. Kiva Letukka sulla,, minkä merkkinen?
    Hitski
     
  18. Pertura

    Pertura Gearhead

    Juu, näin se taitaa olla että ei noi Power Wagonit ole sen kummemmin Heavy Dutyjäkään. Mua vaan aina ärsyttää noi vähän sinne suuntaan kirjoitetut mallimerkinnät ja muut tekstit, varsinkin kun monesti ne pystyy tarkastamaan ihan auton kyljestä tai vaikka otteesta lukemalla. On sitä näkynyt Dodgea myynnissä Lariat-varustetasolla, vaikka auton kyljessä lukee Laramie. Close enough, ehkä.

    Toki sitä välillä kiireessä virheitä tulee, mutta just noi kun on väärän merkkisen auton malli tai varustetaso annettu, niin se vaan pykii vastaan. Vähän sama juttu kun myytäisiin Mercedes-Benz Corollaa, antaa vaan kuvan että ei tiedetä hevon vittua mitä ollaan myymässä. Autoliikkeen tapauksessa varmaan ei olekaan käryä, mutta näkyy sitä yksityisetkin myyjät myyvän ties millä merkinnöillä. Ei herätä luottamusta että olisi muutenkaan kaikki sitten ihan niin viimeisen päälle, jos ei osu kohdilleen edes nuo kyljessä lukevat merkinnät.
     
  19. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Exälle haettiin 2004 Octavia, ensimmäinen mitä se totes. Ettäs tää on ahdas Dodgeen verrattuna. Itekin piti hetken aikaa äheltää siihen kuskin paikalle :D
    Ihan ei mahdu pituuden puolesta 2500x800x40 puulevy kyytiin Magnum/300c farkkuun. Jää 10cm yli, ehkä mahtus jos siirtäs kuskin penkin ihan eteen.o_O
     
    Ftw- tykkää tästä.
  20. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

Kerro tästä muillekin!