Suomalainen osien toimittaja USA:sta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja nitola, 10.1.2023.

  1. nitola

    nitola Gearhead

    Tulossa ahdinta, alustasarjaa, rengas-vannepakettia ymsyms ja tarkoitus olisi, että myyjät toimittaisivat ne Jenkkien sisällä johonkin osoitteeseen ja sit kaikki paketit laivattais kerralla Suomeen. Nyt pelkät rahdit yhdestä mestasta olis jo n 1.500usd. Suosituksia otetaan vastaan.
     
  2. T5

    T5 Gearhead

    Finn-us tai Benzboy/Iivanainen.
     
  3. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Benzboy/Iivanainen
     
  4. LUM-1

    LUM-1 Gearhead

    Amer Trading toimitti jus koronan alettua mulle trukkilavallisen ja toimi hyvin
     
  5. Hain tuossa joitain viikkoja sitten kamaa Hämeenlinnasta. Oli tullut Houstonin kontissa. Finn-Us juttuja, muita ei ole tullut käytettyä. Jo silloin kun asuin Losin alueella lähetin kaikki autot ja irtokamat heidän kautta. Toimii ja hinta on kohtuullinen. On tullut etupäässä Paramount CA tai Houston pisteiden konteissa. Yhden roadsterin ostin South Carolinasta ja otin sen rekalla New Yorkiin. Siellä Finn-Us yhteistyökumppani pisti konttiin ja hyvin homma toimi. Edullinen ollut aina.

    Välillä kun kuuntelen noita hintoja mitä nämä suomen "hommaajat" tai jenkkipäässä olevat "jee jee miehet" ottaa näistä rahtihommista niin ihmettelen kyllä että onko ihmisillä oikeasti niin hirveästi ylimääräistä rahaa että maksavat kyseisiä summia.

    Juha purki Hämeenlinnassa viimes Iivanaisen konttia ja kirosi että niiden kontit on niin perseestä pakattu kuin olla ja voi. Aina roikkuu autoa katosta "kiikussa" kun ei raaskita ostaa puutavaraa ja tehdä kunnon tellinkejä autoille. Sanoi että menee 3 x enemmän aikaa kun niitä yrittää purkaa ja on käynyt ja tapahtunut kaikenlaista matkan aikana.... Oisko taas otettu jotain neekereitä töihin pakkaamaan? Etelävaltioiden aluetta, siellähän on niitä hampaattomia matalalla älykkyysosamäärällä varustettuja sukurutsauksen tuotteita ihan valkoihoisissakin. Hal-val-la hyvä tulee.
     
    jarkko359 tykkää tästä.
  6. impala-63

    impala-63 Double Gearhead

    Ei ole kyllä itsellänikään valittamista heidän touhussaan. Lähteekö sieltä nyt miten kontteja?
     
  7. jarkko359

    jarkko359 3rd gear

    Sami Minkkiseltä jo monta tavaraerää ottanut . Isojakin kuorma-auton sleeperin ,jne. 10+ Toimintaa . WWW.MINKKINENS.COM
     
    faffeli tykkää tästä.
  8. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Mitenkäs tuo Rockdale, ainakin facebookissa on esillä.
    Ei omakohtaista kokemusta.
     
  9. sleepercooler

    sleepercooler Gearhead

Kerro tästä muillekin!