Mitä bongasit liikenteessä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Chevy-74, 8.9.2005.

  1. Ftw-

    Ftw- Gearhead

    Iltasella punanen 3gen camaro keravalla
     
  2. C4vettester

    C4vettester 2nd gear Bannattu

    Kuopion suur-cityssä 1970-lukulainen Toyota Corolla 2 ov. sedan.

    Tämä ajoneuvo laskettaneen positiivisella tavalla modernista valtavirrasta erottuvaksi harraste- tai elämäntapakulkineeksi?
     
  3. Ftw-

    Ftw- Gearhead

    Joku vaalea g30 vani (tai uudempi g20) äsken keravalla
     
  4. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Toyota Camry 83-87 seisoi parkissa lähellä himaa,kun Fairlanella töistä huristelin.
     
    SARKERI-71 ja isalmela tykkäävät tästä.
  5. 1320

    1320 Gearhead

    Jep, oli hauska vaihdella kuulumisia, taisitkin olla ainoa entuudestaan tuttu koko baarissa jos ei meidän omaa seuruetta lasketa, toki uusiakin tuttavuuksia tuli muutamia kun paikalliset ihmetteli et mitäs porukkaa noi on:rotfl:.

    Ja joo, hienoa oli nähdä ettei oltu ainoa porukka joka ajeli vanhemmalla vekottimella paikanpäälle.Eipä olis itse välttämättä viitsinyt lähteä matkaan jos joku meidän porukasta olisi halunnut jollain uudella koirankopilla mennä...
     
    faikku66 tykkää tästä.
  6. rosswell47

    rosswell47 2nd gear


    Oliko taas sama kumivene palkintona ku viime vuonna??????
     
  7. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Työpaikan pihassa tänään Jaguar Mk 2 1965 V8 koneella.Vai onko sittenkin Daimler 250?Noh,korimalli kai lähes sama.Trailerilla kyllä tuli,mutta menköön tämän kerran:).
     
    isalmela tykkää tästä.
  8. Arkkumies

    Arkkumies 3rd gear

    Porvoon motarilla tummansininen iso Bronco, muutamaa tuntia myöhemmin iltapäivällä tuli taas vastaan, toiseen suuntaan :D
    Herttoniemessä näky parkissa vissiin Cedric tai joku muu kanttijapsi. Sprintterin perässä lavetilla joku iso Jagge.
     
    isalmela tykkää tästä.
  9. C4vettester

    C4vettester 2nd gear Bannattu

    1970-luvun Saab 95 (farkku), 1990-luvun Chevy Silverado ja sitten vielä joku Chevy Caprice Wagon 1980-luvulta. Näistä kolmesta Saab kieltämättä erottui edukseen ajoneuvovirrasta.

    Metropolipaekan missee nämä tuli bongaloituva työ jo arvaattekin.
     
  10. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Tänään työpaikan pihassa musta Chrysler New Yorker -80.Käyttöautona vanhemmalla herralla ollut jo vuodesta 2004.Siinä keskusteltiin mm. siitä miltä tuntuisi ostella kaiken maailman "linnunluita" ,alapalloniveliä ja kaikenlaisia puslia kassi kaupalla,jos ajelisi tälläisella nykykikottimella:D.Heinolan Usa-osasta tämän auton oli aikoinaan ostanut.
     
    isalmela tykkää tästä.
  11. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

    Korotettu ML -Mersu (W163), taisi olla bensakasilla.
     
    karra tykkää tästä.
  12. 1320

    1320 Gearhead

    Perjantaina kun ajelin Ramblerilla töistä kotiin niin Kehä III:lla tuli vastaan trailerin kyydissä hieno välikoppa Escort Rothmansin väreissä ja numerot kyljissä, historic-kilpuri siis. Hieman myöhemmin illasta Tuusulan moottoritiellä tuli vastaan myöskin trailerilla joku '70 luvun alun GM A-Body, kullanvärinen. Näin vaan niin pikaisesti että tarkempi tunnistus jäi tekemättä...

    Tänään päivällä Vantaalla '70 luvun loppupuolen Chevy Van ja illalla kun käytiin ajelemassa kaverin käyttöautoksi juuri ostamalla Volvo 142:lla niin Hyrylässä tuli vastaan hieman kulahtanut '69 Chevy Bel Air (tai saattoihan se olla Impalakin, niin tarkkaan en pimeässä nähnyt). Stadissa kadunvarressa oli parkissa tokan korimallin Ford Granada ja Vantaalla näkyi vielä chopattu farkku Taunuskin.
     
    isalmela tykkää tästä.
  13. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Fairlanella huristelin lauantaina Kuopioon.Motarilla näkyi Mersu 207 paku ehkä jostain 80-luvulta.Pari vania Bilteman lähistöllä,toinen ehkä 80luvulta ja toinen 90-luvulta.Petosella kadunvarressa Opel Ascona B 2d 1,3.Motarilla hidasteleva Tesla.Säikähti kai kuljettaja sohjoa moottoritiellä,kun hassusti yhtäkkiä hidasteli.Yleensähän Tesla kuskit esittelevät sitä kiihtyvyyttä,mutta mitäpä muuta niin rumalla autolla voi esitelläkkään;).
     
    C4vettester ja Swinger tykkäävät tästä.
  14. C4vettester

    C4vettester 2nd gear Bannattu

    Sulla kun on faikku66 noita juttuloita ja menoloita niin rympsäytäppä pistee YouTube-kanava pystyyn. Kelpo kännykkäteline kustantaa n. 20€ eli on rehellisyydessään matalan kynnyksen puuhaa autovideoiden teko.

    Piästäs myö muutkin faikkuun virtuaalikyytiin naattimmaan Tesla-kuskien sähellyksistä.
     
    Muokattu: 29.1.2023
  15. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Älypuhelin on varmaan liian moterni keksintö periaatteen miehelle, lankapuhelin on ainoa mikä kelpaa
     
    C4vettester tykkää tästä.
  16. rosswell47

    rosswell47 2nd gear

    Aika paljo pienemmän näkönen tää 1200 ku 1,5
     
  17. karra

    karra Double Gearhead

    Korotettuja näkee harvoin, itse varmaan kuvissa nähny vaan. Isoja pyöriä on myös näkynyt noissa. Bensakasit oli 4,3 tai 5,0 niissä on se kolmiventtiilikansi tuon ikäisissä.

    Olin Miami Beachilla 10 pv lomalla, eilen kotiin. Jumankauta että siellä oli paljon G-mersuja liikenteessä, melkein kaikki G63 AMG tai G55 malleja. Äänet oli sen mukaiset, kovemmatkin mitä täällä kuullut (kotimaisissa tai pitkäkilpisissä).

    Äänistä vielä että aika kovaäänisiä siellä näkyi, varmaan ns katu-uskottavuutta haettiin; eli uusikoppaiset Camarot, Musset sekä Challengerit, niitä oli siis aivan pilvin pimein. Osassa pickupeista oli myös melkosen kovat äänet.

    Muutama lambo näkyi, ferrareita oli vaan special car rentalsin pihalla jossa myös uusi lambon maasturi. Puolen tusinaa uutta (keskimoottori ? ) Corvettea bongasin.

    Poliisit ajoi erinäköisillä autoilla. Hauska oli nähdä ja etenkin kuulla livenä perinteiset Fire Truckit.

    Evergladesilla mentiin Air Boatilla jossa tupla cadillacin veekasit suorilla putkilla, oli vaan iso ruuhi kun se otti varmaan 36 matkustajaa kuudella penkkirivillä.
     
    hartsa69 tykkää tästä.
  18. karra

    karra Double Gearhead

    Mäntsälän suunnalla asuva kaveri hommanut juuri tuollaisen, punainen tai tiilenpunainen. Käyttiksenä hänellä on (keski)sininen 60-luvun alun siipimersu kuutosbensakoneella; ajaa sillä talvet taikka vuodenkin ympäri, asuu Ohkolassa, kenties olette bonganneet. Kesällä ajaa myös käyttöajoa rungollisella kuutosbensamersulla, musta 50-luvun alusta.
     
    isalmela ja Kustom STW tykkäävät tästä.
  19. C4vettester

    C4vettester 2nd gear Bannattu

    Iisalmessahan valmistetaan maailman parasta olutta, Sandelsia. Entäs jos joku siellä faikku66:n kotikaupungissa antaisi hänelle rentoa konsultaatiota YouTube-asiassa?

    Sandelsin 0,33 litran 18-pack kustantaa n. 25 euroa. Yhteiskustannukset (kännykkäteline autoon + konsultaatiokaljat) tekisi n. 45 euroa. Tämän tasoinen autovideoiden aloitusbudjetti lienee edelleen näin järjestettynä hyvinkin kohtuullinen ja käytännössä jokaisen ulottuvilla.

    Ja voihan sitä tuupata YouTubeen autovideoita lankalinjan ja modeeminkin kautta. Jos tällaisia todellisia "old schoolilaisia" siltä saralta vielä jostain löytyy.
     
    Muokattu: 29.1.2023
  20. SARKERI-71

    SARKERI-71 Gearhead

    Volvo Lappeenranta 25.01.2023

    [​IMG]
     
    isalmela tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!