Apua tarvitaan tosissaan...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja -zzz-, 1.4.2005.

  1. -zzz-

    -zzz- Gearhead

    Todellakin, American Car Showssa oli siis Do-Dad's -osastolla käytössä kaksi vanhaa nuorisosseuran näyttämön taustakangasta. Nuo 30-luvun käsinmaalatut kankaat ovat harvinaisempia kuin kanan hampaat, mutta arvottomia useimmille. Meille ne ovat tärkeitä.

    Näitkö näyttelyn purkuvaiheessa nuorten rakentajien osastolla kahta kellanruskeaa noin vajaa parimetristä kääröä. Jos pelastit ne arvatenkin hyvässä tarkoituksessa niin kertoisitko meille, tarjoamme pikku palkkion niistä. Jos taas näit jonkun tarvitsevan kääröjä niin kerro siitäkin.

    Apua kaivaten,
    - Peksu
     
  2. HEPCAT

    HEPCAT 3rd gear

    Toivottavasti löytyvät, ikäviä juttuja nämä tavaroiden katoamiset!! :mad:

    Do Dads-osasto oli hieno, eikä vähiten juuri noiden taustakankaiden takia. Tiedän kyllä parin messumattorullan olinpaikan, jos "isot pojat" kyselevät... :odroll:
     
  3. KÄD-1

    KÄD-1 Gearhead

    Mä näin ne siinä fsra:n ja nuorirakentaja osastojen läheisen roskiksen vieressä klo. 17.30
     
  4. -zzz-

    -zzz- Gearhead

    taitavat olla noi messumattorullat kuitenkin korkeintaan öljyllä (ei öljymaalilla) koristeltuja... ei me niistä.
     
  5. -zzz-

    -zzz- Gearhead

    Makke kirjoitti: "Juu ja silleen. Taas pakko astua velvollisuuden mukaan ja todeta, että ei multipostausta. Siis jatkossa keskustelu täällä http://www.overdrive.fi/forum/viewtopic.php?t=49692"

    Niin Makke, kaikkihan eivät lue kaikkia tämän foorumin kaikkia aiheita. Eli nyt rajasit tiedonkulun koskemaan vai hot rod- ja customryhmää. Isoveli valvoo. Tänks.
    Muuten, roskikset kävin tonkimassa itse eilen henkilökohtaisesti.
    - Peksu
     
  6. makke

    makke 1st gear

    Itse asiassa piti jättää keskustelu avoimeksi jollekin muulle alueelle, mutta sitten mietin, että ehkä asian ymmärtävin ja avuliain porukka löytyy kuitenkin tästä ryhmästä.
    Ja toisekseen, ne lukitut topicit on edelleen siellä luettavissa ja sieltä linkki tänne. Jos jollain on kommentoitavaa asiaan, hän varmasti klikkaa linkkiä ja antaa apunsa tänne.
    Kyse on vaan siitä, että nuo on lukittu aina, jopa poistettu. Nyt jätin ne sentään sinne ja linkitin. Tämä käytäntö on ihan sama jokaisella valvojalla ja koskee kaikkia kirjoittajia. Siis ihan perustoimintaa ilman sen kummempaa suosimista tai sortamista.

    Toivottavasti nuo kankaat löytyvät jostain vielä.
     
  7. fe390

    fe390 Gearhead

    :soosoo: eipäs vähätellä muiden ymmärtämystä ja auttamishalua.
    Mutta asiaan:

    Lienet kysellyt kankaita Suomen Messujen henkilökunnalta. Tiedän että eri messujen jäljiltä halliin jätettyä (näytteilleasettajien hylkäämää) kamaa on otettu omaan käyttöön. Minulle on kerrottu myös että hallissa on valvontakameroita. Näiden avulla on jälkikäteen selvitetty esim. osastoilta öisin kadonneiden tavaroiden kohtaloa.
     
  8. -zzz-

    -zzz- Gearhead

    Lienet kysellyt kankaita Suomen Messujen henkilökunnalta. Tiedän että eri messujen jäljiltä halliin jätettyä (näytteilleasettajien hylkäämää) kamaa on otettu omaan käyttöön. Minulle on kerrottu myös että hallissa on valvontakameroita. Näiden avulla on jälkikäteen selvitetty esim. osastoilta öisin kadonneiden tavaroiden kohtaloa.[/quote]

    Jep, kyselty on ja seuraavaksi vuorossa on poliisin kanssa tehtävä kameroiden kuvan läpikäynti. Tavalliset häiskät eivät kuulemma niihin käsiksi pääse joten aiheen on edettävä virallista tietä että päästään kuvamatskuun käsiksi.
    - P
     
  9. platuart

    platuart Gearhead

    Meidänkin emäntä oli bongannut ne siinä roskiksen vieressä sillon ku lähettiin hallilta. Meistä ei van kumpikaan ollut bongannut niitä silloin kun ne olivat esillä osastolla, muutoin olisi tuo Sarikin "herännyt" ja varmaan ääneen ihmetellyt, että miksi DoDadit heittävät nuo pois. Molemmat kun meistäkin on vielä museoalan ihmisiä... Taisit Peksu itekin olla just niihin aikoihin puuhaamassa sen Thunderbirdin kimpussa, eli vissiin sillon olivat vielä siinä? Toivottavasti löytyvät jostakin!
    PLATU
     
  10. -zzz-

    -zzz- Gearhead

    Kuvat toimitettiin nuorten rakentajien osastolle sitä varten että paikalla olleet sähköchopperirakentaheput olisivat vieneet ne mukanaan, kuten veivät mukana muutakin osastoltamme. Tämä nyt sattui sitten unohtumaan. -Mikä ei tietenkään anna kenellekään ohikulkijalle oikeutta poimia mukaansa puolitoistametrisiä kääröjä.

    No toisaalta, sattuuhan sitä. Näyttelystä kotiin päästyäni eräs ystävällinen naapuri täräytti Pontiacin takalokasuojan keskelle iloisen mällin. Elikäs lommon. Tosin hän ei ole vielä ilmottautunut, hänkään...
     
  11. makke

    makke 1st gear

  12. -zzz-

    -zzz- Gearhead

    Sama räbä on kyseessä. Salon kaupunkia Rikalanmäeltä joskus 20-30-luvulla.
     
  13. KÄD-1

    KÄD-1 Gearhead

    Joko räbä on löytänyt tiensä kotiin?
     
  14. -zzz-

    -zzz- Gearhead

    Nope.
    Asia on poliisitutkinnassa. Katsellaan paikalta otettuja videoita poliisin kanssa ja katsotaan mitä näkyy. Saa sitten nähdä...
    - P.
     
  15. Hd-hippi

    Hd-hippi Gearhead

    Ei millään pahalla, mutta otetaanko tosiasiat esiin, eli suomeksi sanottuna kankaat on joutununeet muun roskan mukana ämmässuolle.
    Voihan sieltä vavontanauhalta löytyä se työntekijä joka nää "roskat" korjasi kyytiin mutta onko siitä mitään hyötyä.

    Mä palkkaan heti 10:nen miestä töihin jotka varmasti osaa tunnistaa paskan joka on esim 10vuoden päästä arvokasta... tai antiikkia.
     
  16. -zzz-

    -zzz- Gearhead

    Niinpä, tosin allekirjoittanut kävi henkilökohtaisesti tyhjentämässä sen todennäköisimmän roskalavan toiseen samanlaiseen joka oli vieressä tyhjänä. Ja tottahan toki siivoojiakin on konsultoitu.
    Fiilikset oli vähän samoja kuin tenavana Shellin roskiksessa kun dyykattiin Hertsikassa superseteleiden puolikkaita, kuka sitten vielä muistaakaan enää niitä... Hyvällä säkällä saattoi voittaa saludoa paketin.
     
  17. supo324

    supo324 3rd gear

    Supo mopo

    Satuin tossa puoltoista vuotta sitten löytämään Supo vm.61 merkkisen mopon metästä, viimetalvena laitoin sen kuntoon ja rekisteröin. Nyt haluaisin tietää Supo (Suomen polkupyörä ja konetehdas) merkin historiaa. Lähinnä mopojen valmistus määrät
     
  18. JanneK

    JanneK 3rd gear

    Mitäh!!!!??
     
  19. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    :rotfl: :rotfl:

    Tais mennä väärälle osastolle... No sattuuhan sitä.
     
  20. Flathead

    Flathead 1st gear

    Supo-mies, kysy VMPK:hepuilta.
     

Kerro tästä muillekin!