Pakkasroppu vuotaa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja juniorijussi, 30.4.2005.

  1. juniorijussi

    juniorijussi 1st gear

    Pistin eilen astron koneen käymään ekakerran täysremontin jälkeen ja kone käy ja kukkuu hienosti mutta pienen käytön jälkeen rupes vesiroppu vuotaan ilmastoinnin kompuran kohdalta just sen perskutin tukirungon alla missä on muunmuassa ohjaustehostimen pumppu..Proppuja vaihdoin remontin yhteydessä.

    Sitä tässä kyselenkin että onko järkeä ruveta repiin roppua irti vai kannattaisiko kokeilla sementtiä laittaa.Onko kokemusta että tukkiiko tommosen kyynelehtivän vuodon...niin ja onko järkee just rempattuun koneeseen ruveta änkeen jotain syylärisementtiä..

    Kommentteja...Kokemuksia..

    Hyvää vappua .... [​IMG]
     
  2. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Eipä siitä sementistä mitään haittaa ole paitsi ei hyvä pikku kanaville ja se ei välttämättä edes tuki vuotoa ne on aineita jotka joskus toimivat ja joskus ei. Mömmöt sisään ja menoksi.
     
  3. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Jos se on uusi proppu, niin tiedät sen, ettei se puhkea. Jos vanha vuotaa, se voi olla syöpynyt ja siitä ei tiedä vaikka sylkee kaikki vedet ulos. Mutta uudella ei siis sitä ongelmaa. Tuossa nyt pari vaihdoin tuohon dodgeen ja kummatkaan ei pidä 100%, johtuen siitä, että lohkossa on syöpymää. Vedin tiivistemössöt siihen päälle ja pysyy.
    Eli jos vuoto ei ole käsittämätöntä ja sen saa tukittua muuten, niin ei kannattene vaihtaa.
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Tuollainen vuoto on yksi niistä monista syistä, jonka vuoksi GM suosittelee käyttämään syylarin paikka-ainetta koneremonttien yhteydessä. Suositus löytyy ihan korjaamokirjan sivuiltakin.
     
  5. juniorijussi

    juniorijussi 1st gear

    Kiitoksia kommenteista..!!Syylärisementtiä kokeillaan ja roppu on uusi.Luulen että syynä vuotoon on joko pieni naarmu tai sit toi roppu meni aavistuksen liian sisään... :soosoo:
     
  6. Anonymous

    Anonymous Guest

    Olisit laittanut vähän rtv-silikonia siihen ropunreikään niin ei tarvis ihmetellä vuotoja.
     
  7. juniorijussi

    juniorijussi 1st gear

    Hyvä kun sain sen ropun ees siihen :argue: ja kyllä siinä oli mössöö mut kai suurin osa lähti naputellessa..
    Moottorinkin maalasin ja oli reilusti maalia myös tulpan päällä vaan eipä miranoli pitäny :eek:

    Kas kun en huomannut hitsata sitä ettei olis reikää ollenkaan :mad:

    No toi on pieni probleema huomioon ottaen että itse tehty remontti onnistu muuten hienosti
     

Kerro tästä muillekin!