JKL:n V A P P U C R U I S I N G

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Anonymous, 30.4.2005.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Materiaali ei ollut tänne sopimatonta, vaan erittäin tervetullutta. Tätä vartenhan netti on keksitty. Netti on sitä varten, että tänne laitetaan kaikki erikoiset videot jakoon ja sitte niitä voipi yhessä arvostella. Kaikilla muilla on mukavaa paitsi arvostelun kohteena olevan videon "näyttelijöillä". Sinun videoita ja kuvia ei mielestäni kukaan haukkunut ja olikin aika hätainen veto tilantarjoajalta ottaa ne pois jaosta. Jatka vaan hyvää journalistista työtä.

    Ps. Tässä kirjoituksessa ei ole tippaakaan sarkasmia. (ei edes <--tuossa lauseessa)
     
  2. CapriceClassic

    CapriceClassic 1st gear

    Juu... en minä kuvaamisiani tähän lopeta, täytyy vain jatkossa olla hieman tarkempi, mitä materiaalia laittaa jakoon ja mitä ei...

    Ja täytyy vielä kommentoida sen verran, että todellakin sen punaisen Camaron spinnaus vaikutti enemmän vahingolta kuin tahalliselta teolta
     
  3. Selli

    Selli Gearhead

    Ja kyllä olen Erittäin äkkipikainen ihminen.

    Caprise:Jatkossakin laitan näytille jos on tarvetta.
     
  4. Selli

    Selli Gearhead

    Vielä sen verran että perustellaan nyt sitte näin asiaa.
    Jenkkiautoilioiden maineen puolesta otin ne pois näytiltä.Ei ite videoissa mitään vikaa ollutkaan,hyvää tilanne matskua ja tunnelmaa paikallisesta tapahtumasta.
     
  5. Mr.Speed

    Mr.Speed Gearhead

    Olipas taas paljon hienoja vehkeitä Cruisingissa. Näyttäviä burniksiakin oli tänä vuonna ihan hyvin...varsinkin valiantti kaksikko järjesti aika hyvän shown vuorotellen :) enpä ole ennen sitä plum crazy avo-Challengeria täällä nähnytkään :eek:

    Tarkoititko "biscayne4095" tätä sini/valkoista Chevyä:
    http://ameba.lpt.fi/~lappantt/muuta/wap ... _1546.html
     
  6. Anonymous

    Anonymous Guest

    korinvaihto mutta who cares! Hieno peli on.
     
  7. Sleeper

    Sleeper 1st gear

    Ihan jees cruisingit, olin vaan melkein aina väärässä paikassa, kun joku poltti kumia ja kamerastakin loppu akku kesken.. :-? CapriceClassicin kanssa taisin jonkun sanankin vaihtaa siinä ABC:n risteyksessä, kun kuvailtiin burniksia? Iski taas hirveä jenkkiautokuume cruisinkien jälkeen.. :)
     
  8. CapriceClassic

    CapriceClassic 1st gear

    Joo niinhän siinä aina käy.... väärässä paikassa väärän aikaan, aina kun kerkes sinne keskelle alkoi risteyksessä tapahtumaan ja päin vastoin :rotfl:

    Ja voin pistää sulle Selli jatkossakin kuvia tulemaan, täytyy vain jatkossa harrasta hieman enemmän ennakkosensuuria :wink:
     
  9. Anonymous

    Anonymous Guest

    Mistä sen kuminpolttovideon nyt oikein löytää? En kerenny näkeen ollenkaan. Vinkkejä?
     
  10. Anonymous

    Anonymous Guest

    Vieras vastaa nimimerkille "Vieras": etsivä löytää :lol:
     
  11. 440Magnum

    440Magnum 1st gear

    Onkos tää se V8:ssa esitelty yksilö, vai onko joku jaksanu ite väkertää? :D

    kyllä se vaan on hieno! sanosin että "tommosen hankin isona" mutta maailmanmarkkina hinnat niin kovasti noussut että voin haudata unelmani :cry: :mad: toivottavasti näkee kesän aikana useemminkin ton...
     
  12. H-R

    H-R 1st gear

    challenger

    :wink: Eiköhän tuon avon näe liikenteessä taas piakkoin!
     
  13. Anonymous

    Anonymous Guest

Kerro tästä muillekin!