Jenkeillä jokamiesluokkaa...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja homer, 4.7.2005.

  1. J-M Partanen

    J-M Partanen 1st gear

    Niin huomasin minä sen itsekin, mutta sekosin sitä ennen kun siellä oli erikseen pitänyt mainita että näissä autoissa on 16-venttiiliä, sama kuin olisi kehuttu että "nää on niin mielettömän äreitä pelejä jotta joka sylinterissä oma imu- ja pakoventtiili"

    nimim. V8 16valve
     
  2. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Kieltämättä hiukan ristiriitaiseet tunteet tulee esiin kuvia katsellessa mutta loppupäätelmäksi tuli että: Hyvä meininki! Toivottavasti pärjäätte muuallakin kuin vain kartaanikunkussa.

    [​IMG]
     
  3. M

    M Gearhead

    Joo, sorry, oli vaan ihan pakko kommentoida...

    nimim. se joka jutteli esson baarissa pojille 16 venttiilisestä koneesta ja toiset oli äimän käkenä: ei kai nyt jo 60-luvulla???
     
  4. -TAPSA-

    -TAPSA- 1st gear

    Ajeaanhan sitä jokkista 750ia (v12) bemarillaki suomessa..mutta kyllä se nuilla isommilla lotjilla menee vähän show hommiksi ku niillä mitään jakoja oo muita vastaan.. :)
     
  5. Camaro^

    Camaro^ 1st gear

    Enpä ole ennen moista kuullu et jokkikses jenkkei ja kaveri (fiiathomppeli) aina haukkuu mua kun jenkit on niin paskoi ja rumii ja vetoo usein et ei niitä edes jokkikses ole.... Noh nyt voi sanoo et kyl on! Kyl noita jenkkejä sen verran riittää, että voi kilpaautoiks laittaa... Kunhan ei mitään suurimpia harvinaisuuksia laittais.... Omapaha on asia.
     
  6. Jonimac

    Jonimac Gearhead

    melkeimpä parempi tuollasessa touhussa kuin kristiinankaupungin äijällä mätänemässä pellossa miljoonana osina.
     
  7. homer

    homer Double Gearhead

    Ei riittänyt Parisiennen vauhti (vaikka meno olikin näyttävää ja äänet muhkeat) sunnuntaille. Hiivatit ja impit vaan lähtivät viivalta kuin mann... (ei sanota kokonaan ettei tule sanomista) työnvälitystoimistosta.
    Kari Isotalo meinasi ajaa Camarolla mutta liian suuri määrä lasikuitua pelasti tämän auton tältä karmealta kohtalolta. Ruotsista oli kuulemma tilattu peltiosaa mutta sattuivat olemaan liian vanhan vuosimallin (näin ainakin kuuluttaja kertoi) ja Isotalo joutui ajamaan peevee volvolla.
     
  8. kinde

    kinde Gearhead

    HUI SAATANA , eikös tuolla kuvissa ollu joku mustankiki , tai eihän se mullu kuulu. . . . . . . :wink:
     
  9. ruuvari

    ruuvari 2nd gear

    1150E mustista tai novasta ei ole paljoa. Täytyy pyytää tuttua jokkiskuskia tekemään tarjous kyseisistä autoista. Minulla yksi shevy projekti kaipaa halpaa tekniikkaa.
     
  10. jukka63

    jukka63 1st gear

    näitähän oli jo 90 luvun alkupuolella,ainakin yks vallu ja dartti.sen muistan aina kun kouvolan tykkimäen kilpailuihin tuli toi vallu.eihän se mihkään mennyt,ei pitoa,meteli oli ihan miehekästä ja mutkat kahva edellä asfalttiosuudella.olin silloin autoa ostamassa,käytiin pokkana mittaamassa vallun akseli ja raideväli ja kyseltiin paljonko painaa.omistaja ei siitä hirveesti tykännyt :eek: ja infoa ei saatu.eipä sitä sitten tullut ostettua, kun ei olis mahtunut trailerille.tuskimpa ois saatukkaan, kun tarjouksia oli jotain about 8 kpl.juoduttiin lähtemään tuulennopea kykkäsen lassen kupee kadetti mukana.eikä harmittanut pätkääkään.
     
  11. ere

    ere Gearhead

  12. homer

    homer Double Gearhead

    Se on sitten liigafinaali tulevana viikonloppuna Hollolassa. Saas nähdä kuinka tiimi pärjää.
     

Kerro tästä muillekin!