Eesti Haapsalu, American beauty car show

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja astroman, 26.6.2005.

  1. astroman

    astroman 1st gear

    Onkohan jo liian aikaista tiedottaa mutta on tänä vuonna vähä aiemmin kuin aiempina vuosina.

    http://www.american.ee/?aid=90

    Joka vuosi siellä olleena sanoisin ihan hyvä mesta,
    Itse VANistina kerron kaikille VANisteille että Viking Line on ainoa Eestin laivoista joka ottaa yli 1.90m -2.4m korkeus ja pituus 6 m VAN:it henkilö-auto hintana kun muistaa sanoa että suuri henkilö-auto kun tilaa lippua.

    Yöpymismestoina ollut aiemminkin linnan puistoon oma sopu teltta
    tai VANiin patja +makuupussi lattialle.
    - jos ei ole sillä hetkellä Cowboy luonnetta niin voi sitä hotelliinkin mennä .

    Kannattaa ottaa oma kannettava mukaan jos on siinä WLAN-kortti
    maksuttomia julkis WLAN HOT-SPOTeja on ainakin Hotelli Haapsalu edustan parkkipaikka siinä WLAN kantaa autoon saakka ja jos on tupakan sytytin adapteri mukana voi läpän akun loputtua jatkaa sitten surffausta auton akun loppuun ja se onkin ainoa paikka Haapsalussa missä WLAN kantaa ulos muut maksuttomat mestat on Haapsalun kirjaston toisen kerroksen lukusali,Hotelli Laine ruokasali/konfressi sali
    molemmista paikoista löytyy myös sähkötöpseli seinästä,
    Mainittakon WLAnisteille että Laine hotellin ruokasalin konferenssi tiloissa saa ulkopuolinen aivan rauhassa surffailla omalla läpällä ilman ruokapakkoa ei siellä ole koskaan kukaan kysynyt mitään.

    Haapsalun veekeskus ja TEELE kohvik WLAN spoteissa täytyy jotain ottaa ainakin kahvi ja pulla,molemmissa myös sähköpistoke seinässä.

    Muut WLAN/WIFI mestat onkin sitten maksullisia tarkemmin

    http://wifi.ee/?p=area&lang=eng



    Off Topic ,,Ohimennen, Kiltsin lenttokenttä, jossa Haapsalun kiihdytyskisat pidetään on entinen Neuvostoarmeijan kenttä josta jatkosodassa Neukku koneet nousi Helsinkiä pommittamaan.

    -sais joku tuoda Suomesta tosi raudan polttaa Kiltsin kentälle kumia noin niinkuin Suomen veteraanien kunniaksi.
     
  2. GM-Cruiser

    GM-Cruiser 1st gear

    Me ollaan menossa Mussella perjantaina Viikkarin botskilla etelään.... ollaanko ihan itteksemme, vai onko muitakin jenkkejä matkallaaa ????
     
  3. Fleetline

    Fleetline Gearhead

    Tarkoitus olis puolilta päivin Nordikilla pyyhkäistä Viron puolelle emännän 59 caminolla joka on menossa näytille.Matkaseurana lienee suurin osa Suomen puolelta näytille menevistä autoista.
     
  4. back in black

    back in black 1st gear

    Perskules eihäh teit Voortti miehii uskalla yxin laskee matkalle
    Jos olette menossa pe päivä botskilla niin saatte seuraxenne pari Chevy ryhmää Orimattilasta -63 avolla & -65 stw:llä
     
  5. GM-Cruiser

    GM-Cruiser 1st gear

    ... joops, tais olla 12:30 lähtö Rosellalla. Toivottavasti Mustangin äänenvaimennin ehtii tulla Jenkeistä ennen reissua, jottei tartte ajella jöörit korvissa ....
     
  6. Blizzard

    Blizzard Gearhead

    meittiä lähtee 3 vania jo ke aamuna meloodialla..ollaan ensin pärnus ja sit pe tullaan haapsaluun...see ya there :D
     
  7. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kuvia?
     
  8. KÄD-1

    KÄD-1 Gearhead

  9. PauliP

    PauliP 1st gear

    Olisi varmasti ollut mukavata olla tuollakin, jos ei olisi ollut samaanaikaan Valga Cruisingin kanssa. Onko Eestissä liikaa näitä tapahtumia kun osuvat päällekkäin???
     
  10. GM-Cruiser

    GM-Cruiser 1st gear

    Meidän cruising-perheen mielestä koko kesän huonoin jenkkiautotapahtuma, koska varsinaiset näyttelyautot ollaan nähty jo muissa tapahtumissa ja vierailijoiden kalusto oli muutamaa poikkeusta lukuunottamatta tavallisia käyttökapistuksia.

    Halvan viinan lotraaminen tuntui olevan tapahtuman pointti, joten reissu meni enemmän turistilenkiksi, kuin cruisingiakin sisältäväksi harrasteautotapahtumaksi.

    Mielenkiintoista oli, että Suomesta oli pari hienoa vekotinta, jota ei ole tullut noteerattua kotimaan tapahtumissa tai Västeråsissa (esim. puna-musta Barracuda). ... kuis ne tuonne oli eksynyt ?
     
  11. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    No kun siellä on sitä halvan viinan läträystä, joka valitettavasti kotimaan tapahtumista monesta puuttuu. En oo ikinä käynyt tuolla, mutta josko ens vuonna pääsis/joutuis.
     
  12. tqhq

    tqhq 1st gear

    Mun mielestä se oli ihan ok tapahtuma, vaikka viina jäi juomatta. :lol: Sen sijaan tuli voitettua bracket kisat sunnuntaina.
     
  13. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Hyvä suoritus! Bracket kisa erottaa kuljettajat akanoista!
     
  14. KÄD-1

    KÄD-1 Gearhead

  15. Buickustom

    Buickustom Gearhead

    Kuka muu sai kotkan palkinnoks? On muuten hieno. Mie sain ilmeisesti Peoples choicen, oli vähän epäselvyyttä kuka voitti. Tuukka sen kävi pokkaamassa mun puolesta kun luultiin sen voittaneen, mut puolen tunnin jahkailun jälkeen selvis et buickkille se meni.
    Hauskaa oli ja ens vuonna lähetään omalla kustannuksella.
     
  16. Anonymous

    Anonymous Guest

    Minkälaisen ajan toi Barracuda nykäisi?Meni meidän ohi Tallinan keskustassa just ennen satamaa,kun tultiin lavetin päällä veke Valgasta.

    -Joni
     
  17. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Tais osallistua bracket luokkaan, joten aika ei välttämättä kerro kulusta. Bracketin voittajakin ajeli 15 sekan dial inillä vaikka auto kulkee matalia 13 sekan aikoja.
     
  18. Käkö

    Käkö Gearhead

    Toi haapsalun systeemi miellytti ainakin meidän ryhmää suuresti, ensin ryypätään kax päivää ja kolmantena lähetään ajaa kisaa... :D

    Nimittäin se leiriytyminen sen valmiiksi pommitetun linnan kupeeseen oli ok ja se että ei ainakaan meiltä tullu kukaan nyhtää fyrkkia pois sisäänpääsystä joten ei tarvinnut pakko-osallistua ko. autonäyttelyyn joka siellä raunioiden keskellä pidettiin...

    Hauska reissu kaikenkaikkiaan, kiitokset vielä kerran Dartblowerille joka oli meidän guide tällä vähän venähtäneellä rockrace-reissulla :D
     
  19. 59

    59 Gearhead

    Enpä tiedä minkälaisin odutuksin GM-Cruiser oli lähtenyt matkaan, mutta enpä ainakaan itse odottanut kaupungin olevan täynnä 50-luvun avoja ja Hemi-muskeleita. Harrastushan on vasta ihan lapsenkengissään Virossa. Ja eikös edellisinäkin vuosina näyttely ole aika pitkälle suomalaisvoimin kalustettu? Itselle reissusta jäi ihan hyvät fiilikset, kun en odottanutkaan tapahtuman avaavan mitään uutta ja ihmeellistä autopuolelta. Siksi ei paikallisten jenkki-on-jees-meiningin annettu häiritä mitenkään. Taidettiinpa muuten myös osaltamme hieman syyllistyä siihen halvan viinan juomiseenkin. :oops:
     
  20. GM-Cruiser

    GM-Cruiser 1st gear

    Joops, taisi Powerin ja Big Wheelsin jälkeisessä hurmoksessa odotukset olla epärealistisen korkealla.
    Ei sitä ittekään tule kuppiin syljettyä, mutta muut kesän tapahtumat on tullut reissattua läpi enempi lapsiperheen ehdoilla ja tämä ei sitten ollut siinä mielessä paras mahdollinen happeningi.

    Tapahtumapaikalla sinänsä on mahtavat puitteet, joten ei tämä meiltäkään varmaan viimeiseksi vierailuksi jäänyt.
     

Kerro tästä muillekin!