Suomalaiset Latolöydöt / Metsäautot / Tallien aarteet...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Anonymous, 6.3.2003.

  1. v-v

    v-v Gearhead

    Re: tämmönen tuli haettua...

    Onnittelut! -pihisee vihreenä kateudesta- :D
     
  2. jie

    jie 1st gear

    Re: tämmönen tuli haettua...

    Ohhoh, toverilla kävi tuuri...
     
  3. lätyskä

    lätyskä Gearhead

    Etelästä tämä "löytyi" . Auto oli tuttava perheellä ja perikunnan kanssa pääsin vääntämään edullisen kaupan. Navettaan jäi muutakin kalustoa , mutta eivät ole myynnissä ,ainakaan vielä... Ei kuitenkaan mitään ihan vastaavaa... 20-60 luvun pelejä...


    -L-
     
  4. Cilkkis

    Cilkkis 3rd gear

    Jonkun moottoripyörän tankki, mutta minkä? Itse ajattelen et ois Royalin.

    [​IMG]

    ja pari kaksitahti vauhtisämpylän taka-akselia

    [​IMG]
     
  5. fire

    fire Gearhead

    kävimpä eilen katsomassa rover 75 -49 käyntikuntoinen ,osiltaan täydellinen projekti ja nyt muuton takia myynnissä !! ei ollut edes ruosteinen :eek: kuulemma 1 kpl suomessa ! 5000e pyysivät mutta tinki varaa oli reilusti ! harmi kun ei tullut kameraa mukaan
     
  6. Pande_K

    Pande_K Double Gearhead

    Niin aina.

    Suomen Automobiilihistoriallisen Klubin jäsenluetteloon 2003 on ilmoitettu 1 kpl -49 Rover 75 museoajoneuvo (eli siis eri auto kuin tuo edellisessä viestissä mainittu) sekä 1 kpl -48, joka on samannäköinen. -50 ja sitä uudempia onkin sitten runsaammin. Eikä kaikkia vanhoja Rovereita tietenkään tuohon jäsenluetteloon ole ilmoitettu.

    Hienoja autoja toki, vaikka niitä enemmänkin olisi.
     
  7. fire

    fire Gearhead

    mitähän siitä rooverista kehtais tarjota :odroll:
     
  8. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Serkkuni teki tuossa löydön itselleen. Hän sai sattumalta kuulla eräästä 62 Opel Record Deliverystä, josta tosin kone ei ole käynti kuntoinen. Auto on erittäin siistissä kunnossa ja siinäkin mielessä harvinainen, ettei siihen ole puhkottu takasivuikkunoita. Ensi kevääksi olisi kuulema tarkoitus saada mr leimaan kyseinen auto.
    Jos jollain sattuisi olemaan ylimääräisenä tuolaiseen sopivaa 1.7 litraista työntötanko konetta niin voi pistää minulle yv:ä. Myös kaikenlainen lisätieto kyseisestä GM valmisteesta kiinnostaa. Onkohan esim Heikkisj:llä muistikuvaa tällaisesta autosta kuopiossa?
     
  9. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Täh? Jos tuo Delivery on Kuopion suunnalta niin onko sellainen sininen? Sellainen erittäin hienossa lakuperäiskunnossa oleva seisoi keskustan alueella kerrostalon pihassa noin 20 vuotta sitten...
     
  10. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Voisi olla sama auto, sillä väri täsmää. Silä on ajettu vasta noin 73000km.
    Katsoppas Heikkisj yksityisviestit.
    Autosta on kaikki paperit tallessa, jopa koe kilven tunnuskin on tiedossa kesäkuulta 62. Auto saa varmaan alkuperäiset KÄ kilvet.
     
  11. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Bingo, sama auto, Kä-kilvet ovat hyvä tuntomerkki! Minulla on maalla siitä valokuva jonka otin silloin. Asuin noin 250 metrin päässä Puijonkadulla mutten kertaakaan nähnyt autoa liikkeessä että ei tuskinpa oli paljoa ajettu. Onnittele serkkuasi, viimeksi tällä viikolla nimittäin mietin että minnekähän sekin on oikein hävinnyt ja että toivottavasti on tallessa.
     
  12. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Näin minä hiukan arvelinkin, että sinulla voisi olla kuva tuosta autosta. Jos mahdollista niin voisiko sen saada kopioitua kunhan tulet käymään täällä päin. Voidaan varmaan samalla käydä ihmettelemässä sitä autoa. Viimeisen 20 vuoden sisään sillä oli ajettu vain noin 1000km, joten ei varmaan kovin ole liikkunut.
     
  13. PetteriT

    PetteriT Gearhead

    Viikonlopun turnee kauniissa ruskamaisemassa kaavin takamaisemissa 200km pikuteitä...pari oharia tuli: Kerran jo löydetyt Jawat (2 tai 3 kpl)ja junakeula vw + pobeda ja volga olivat hävinneet :(

    Metsissä näkyi muutama kupla, mossea, skodaa ja vanhoja japskeja.
    Eli ei mitään normaalista poikkeavaa...Valitettavasti


    Muutamaan paikkaan pitää varata aikaa enemmän ja tutkia mitä löytymän pitää... :eek:

    -P-
     
  14. Lokari

    Lokari 1st gear

    Savon suunnalla kotimetsissä ois yhden javan runko + etu ja takalokarit. Tankkikin siihen oli joskus, mutta en kykene muistamaan menikö se suohaudan syvyyksiin...
     
  15. ramman

    ramman Double Gearhead

    Laittelin sulle Tupis tosta tekniikasta yksityisviestin...
    Hauskoja noi vanhat delivery ooppelit, käytiin kanssa kaverille tollanen hakemassa keväällä, sekin on sininen ja umpikyljillä+takapenkillä varustettu yksilö vuosimallia -61. Tämä autokin oli seisonut jotain kymmenen vuotta ladossa, nyt on taas liikeenteessä 8)
     
  16. JPeltsi

    JPeltsi 3rd gear

    Hardcore osienpelastajille vinkiksi.. Ekokem:illä puhdistettavien maiden seassa saattaa olla autojen osiakin. viimeksi ohikävellessä näytti kassassa olevan jotain vanhaa (tosin jo menetettyä) auton peltiosaa.
     
  17. Make_O

    Make_O 3rd gear

    Perkules, tuli tossa mieleen että meitsin kotitilalla Lapualla on maatumassa -60 luvun Taunuksen,-63 Bluebird Datsunin ja -67 Cortinan raadot sekä -63 Soliferin exportti ja "Sassin" jämät..myös naapurin metässä on joku vanha "pompannapin" raato.. Samalla kylällä on yhdellä hepulla Hillmann ja "piikkinokka" Skoda tjs...
     
  18. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Ex lotteisen kaatopaikalla toivalassa(n.10km kuopiosta pohjoiseen) on pari mossen raatoa ja yksi kuorma-auton hytti 60(?) luvulta. Samalla paikalla maatuu myös joku tunnistamaton runko. tuossa rungossa on kiinni vielä puskuri ja se on puoliksi maan alla. Puskurissa näkyi olevan vielä vanha rekisterikilpi kiinni. Nämä oli jo täysin toivottomia tapauksia 80 luvulla.
    Sitten samalla suunnalla uuhimäellä on pari auton raatoa keskellä metsää ja yksi 600:n fiude, joka on laskettu kalliolta alas. Eipä ole paljoa jäännyt siitä jäljelle.
    Kiitoksia ramman kone tiedosta :)
     
  19. Puli-Song

    Puli-Song Gearhead

    kerro tarkemmin!!! minkä näkösiä - vai pittääkö ite tulla kuikuilemaan? 8) :rotfl:
     
  20. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Voithan tuota tulla kuikuilemaan, mutta ei niistä mitään enää saa aikaan. Tuo toinen taisi olla sellainen 40 luvun lopun mersu. Ainakin kaappari ovet siinä näkyi olevan. Tosin kun yritin avata ovea joskus 15 vuotta sitten niin molemmat ovet irtosivat samalla. Toinen saatoi olla ehkä joku rover samalta ajalta.
    Sen verran paljon sinua kiinostaa nuo kuitenkin, että käydään joskus katsomassa vieläkö nuo tuolla on kunhan tulet taas käymään täällä.
     

Kerro tästä muillekin!