´67 Coronetista

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja Anonymous, 10.8.2005.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Olisiko kellään mitään hajua,että kummosetko vanteet on ollut alkuperäsissä vekottimissa? :eek:
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    peltivanteet pölykapseleilla
     
  3. Swinger340

    Swinger340 1st gear

    Vakiovanne ollut 14X5K Steel Disc-vanteet kaikissa Coroneteissa, poislukien Station Wagon sekä 426" ja 440" koneilla olevat Coronetit, joissa ollut 14X5-1/2K Steel Disc-vanteet.
     
  4. RockaLady

    RockaLady 1st gear

    Jaahan

    Yhtiömme kiittää ja kuittaa :rotfl:
    Eikun sitten vain etsimähän 8)

    ' :pinup:
     
  5. Kalikali

    Kalikali Gearhead

    Minulta löytyy yksi alkuperäinen vanne jossa päällä alkuperäisellä ohuella valkusivulla oleva rättirengas. Oli oman -67 Coronetin vararengas ja varmaan? ei koskaan alla ollut. Ilmaa ei ehkä pidä enää kuin muutaman kuukauden (kumi kovettunut), mutta vararenkaana ainakin orgis.
     
  6. RockaLady

    RockaLady 1st gear

    ai?

    Pistäks kuvan, niin alan hahmottaa vähän tätä hommaa.. Se on ylimääräsenä sulla?ko?

    ' :pinup:
     
  7. Anonymous

    Anonymous Guest

    Jos ei alkuperäisyys ole välttämätön kriteeri, niin Gragarin Rally vanteet on hienot. Ainakin liikenteessä bongattuun Challengeriin ne sopi kuin nyrkki naapurin paapan silmään, eikä se haittaa, vaikka ne on Chevystä lähtöisin, kun ottaa ne litteällä pölärillä. Sitten vaan maalaa vanteen korin väriseksi ja vot, ei äkikseltään moni tiedä onko alkuperäinen vai ei.

    Toinen mahdollisuus on etsiä Moppelin pollarivanteet pillerikapseleilla, mutta niitä ei ole yhtä helppo löytää.

    Jos kumminkin on kokopeittävä pölykapseli, niin aika peto pitää olla, että tietää onko vanne originaali tai ei, sinnehän voi alle piilottaa vaikka Gragarin Nomadit. Tietysti, jos sellainen pikku huijaus haittaa auton omistajaa, niin sitten pitää ehdottomasti hankkia justiinsa ne alkuperäiset peltivanteet.
     
  8. Kalikali

    Kalikali Gearhead

    Käväsen tossa viikonloppuna appiukon luona maalla (on sen tallissa) ja nappaan kuvan, niin pääset pähkäileen.
     
  9. Kalikali

    Kalikali Gearhead

    Menikin odotettua kauemmin, kun kävin tossa välillä lomailemassa etelässä, mutta tässä kuva:

    http://jautere.photosite.com/Sekalaiset/

    Tässä alkaa tulla vanhaksi pieruksi, kun tuo muisti pätkii, joten vähän tarkennusta.
    Olihan mulla toi rengas vanteineen lähes kaksi kuukautta alla -66 300:ssa, kun ajelin tossa 90-luvun alussa alkukesän rättirenkailla, joten on renkaalla ajettu n. 1500-2000 km.
    Sinänsä ei ainakaan kaupunkiajossa rättirenkaat pärjänneet huonommin radiaaleihin verrattuna, melkein päinvastoin. Ajogeometriathan 60-luvun puolessavälissä nimenomaan suunniteltiin rättirenkaille, joten kyllä ne vanhoissa jenkeissä hyvin pärjäävät kaupungissa. Maantieajo on sitten toinen asia.
     
  10. RockaLady

    RockaLady 1st gear

    Jep

    Yhtiömme kiittää :) En oo oikein muistanu tässä käydä täällä foorumilla/ sähköpostissa.. Mullahan taitaa talvirenkaissa sitten olla noi oikeet vanteet :lol: Hyvä minä... :eek: :odroll:

    ' :pinup:
     
  11. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Team Ahma:

    -Voi hitsi.
    -Mitä?
    -No voi hitsin hitsi.
    -No mitä?
    -Ei mutta nythän mä vasta hokasin että sulla onkin 67 Coronetti hyvin pitkälle, siihen on vaan vaihdettu kori jostain kerskamuskelista, oiskohan hyvin pitkälle tasan 68 Chagerista.
    Fyy fyy fyy hiljaista vihellystä perään..
     
  12. Käkö

    Käkö Gearhead

    :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
     
  13. RockaLady

    RockaLady 1st gear

    Hmm

    :soosoo: :lol:
     

Kerro tästä muillekin!