Mitäs jos..

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja -TAPSA-, 1.3.2003.

  1. -TAPSA-

    -TAPSA- 1st gear

    Asentaisi 350dx koneeseen peltisatsin ja tuplaputkiston,,itsellä ei mitään hajuakaan voiko diiseliin ylipäätään asentaa peltisarjoja :???:
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Pakoputkiston vaikutus 6.2 dieseliinkin kiinnostaa. Onko esim. peltisarjoja ja onko vaikutusta kulkuun. Kuullut joskus puhuttavan, että dieselissä liian väljä pakoputkisto voisi aiheuttaa pakoventtiileiden palamista. Onko väitteessä mitään perää.
     
  3. paxton

    paxton 1st gear

    en usko siihen kun katsoo traktoreiden putkia niin monessa on pelkkä suora trönö eikä mitään vaimenninta ja kestää
     
  4. -TAPSA-

    -TAPSA- 1st gear

    Itsekkin olen kuullut tosta pakoventtiilin palamisesta jossakin yhteydessä,saisi peltisatsilla ja tuplarööreillä tohon diiseliinki napakammat äänet,,tuskin se tehoja nyt hirveesti nostattaa?syöttöjäki vois vähän ruuvata sitten lisää :wink:
     
  5. coupedeville

    coupedeville Gearhead

    Voihan siihen tuplaputket laittaa mutta täytyy niissä olla jonkun verran vastusta että venat kestää.
     
  6. -TAPSA-

    -TAPSA- 1st gear

    Hmm..millähän ton vois laskee että paljonko se tarttee vastusta?,,jos vaikka vetäs kummatkin röörit kertaalleen "kikkaralle" siitä kohdasta mistä se taittuu auton alle, :wink:
     
  7. Deltapete

    Deltapete 1st gear

    Miksi ihmeessä sinun pitäisi vaihtaa tuplapakoputket: säästä nekin rahat tuleviin auton korjauksiin!
     
  8. asspen

    asspen 1st gear

    Näin on.

    Laajennetaan ajatusmallia samantien vähän eteenpäin:

    Mitä me tässä mitään autoja tai muutenkaan mitään harrastetaan, kuollaan me kuitenkin 50-70 kuluessa... kaikki on turhaa, apatia se on poikaa...

    :wink:
     
  9. -TAPSA-

    -TAPSA- 1st gear

    Eikö dieselki muka saisi kuullostaa autolta?
    Mun mielestä saa ja siksi ajattelin kokeilla nuiden putkien vaikutusta,
    Seuraaviinkin remontteihin on vielä rutkasti rahaa jäljellä,säästäminen se kuuluu köyhille :grin:,juuri tehty muutenkin täys koneremontti ja laatikko uusittu ymym joten pitäisi vähän aikaa kestää. :wink:

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: -TAPSA- 2003-03-02 18:04 ]</font>
     
  10. Capri26i

    Capri26i 1st gear

    näin tossa varkaudessa tummanpunasen diesel-volvo 240:sen, tummat lasit ja spoikka oli ja jotain muuta hienoo, ja putkiosastolla oli selvästi nähtävissä yltäpäältä nokiset kromipakoputken päät. eli kyllä, diesel-volvossa oli tuplaputket. hieno oli.
     
  11. mie

    mie Gearhead

  12. whpracing

    whpracing 1st gear

    mielestäni se v8 kiisseli onkin ainoa diesel joka kuulostaa autolt muut onkin sellasi ri tin ti tin pox :lol: ja sellastahan meteliä ei voi kestää?!? vai kuinka?
     
  13. -TAPSA-

    -TAPSA- 1st gear

    Turbo käkkylähän siitä pitäs saaha että ois edes vähän puhtia,,btw,oisi tiedossa rekan(mersu) v8..jotain 400hp ja muuta mukavaa,oli vaan sen hintanen että vie aika siivun lompsasta mutta silti..ois makee
     

Kerro tästä muillekin!