Mastertop

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Anonymous, 7.10.2005.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kertokaapa kokemuksia mastertopista ja mitä olette ko tuotepaletista käyttäneet. Ja jos jollain on kokemuksia Turun tai Vakka-Suomen alueelta niin kukapa sielläpäin Mastertoppia laittaa eli työn suorittajaa haetaan myös...
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Eikö kukaan ole Tuurn seudulla käyttänyt mastertoppia ? :eek:
     
  3. kivinen

    kivinen 1st gear

    Eikös Mastertop ole laaja tuotevalikoima, joka sisältää kaikenlaista rakennusalalla tarvittavaa ainetta laastista vesieritysmassoihin. Kerro nyt vähän tarkemmin mistä tuotteesta olisi kysymys ja mihin meinasin käyttää, niin joku voisi tietää ainakin aineen yleistä puolta.
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Auton kotelonsuojaukseen ja äänieristämiseen? Sitä kosteussulkua tarkoitin. Onko kokemuksia Turun seudulta? :eek:
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    Noin alkuperäisen kysymyksen esittäjänä niin tarkoitus oli tietty autotallin lattiaa pinnottaa valun yhteydessä. Täällä on noissa talliprojekteissa sanottu että on löytynyt kavereita jotka on betonin hiertänyt ja mastertopit laittnut ja suht edullisesti niin olisko jollain heittää tälläsen hepun/firman nimeä...
     
  6. paavo

    paavo 1st gear

    M.J Betoni Paimiosta teki meikäläisen tallin lattiat ja hyvänä on pysynyt vaikka kaivurilla on pyöritty päällä edes takas.
    Saa sitä valmista pintaa tulla kattomaankin jos mielen kiintoa piisaa.
     
  7. pequli

    pequli Gearhead

    M.Järvinen teki meidänkin konehallin lattiapinnoituksen ja hyvin on kestänyt nastarenkaat ja traktorin lumiketjut. Eli suosittelen.

    Masalla taitaa olla sitäpaitsi vieläkin '69 4DHT Impala eli mies ymmärtää autojenkin päälle.
     
  8. Anonymous

    Anonymous Guest

    Onko tää sama kaveri kuin "paavon" m.j betoni ?
     
  9. pequli

    pequli Gearhead

    Sama mies, samat nimikirjaimet.
     
  10. kivinen

    kivinen 1st gear

    Osta tarkoitukseen oikeita kotelonsuoja- ja äänieristysmassoja. Noi on kalliita, eikä toimi väärin käytettynä lainkaan. Vaatii moninaiset pohjatyöt, esikäsittelyt ja tarkan sekoitussuhteen. Vaikea/mahdoton levittää auton alapinnoille, jne.
     
  11. kivinen

    kivinen 1st gear

    Toi muu keskustelu kuulostaa siltä, että olette saaneet epoksilattiat talleihin/halleihin. On oikeesti toimiva juttu, kestää liuottimia ja kulutusta. Helppo pitää puhtaana ja nätin näköinen. Ainoa miinus on käry, joka nousee kun siihen tippuu suurempi hitsikipinä.

    Epoksia ei kuitenkaan voi vetää ennenkuin lattiavalu on kuivunut.
     
  12. Anonymous

    Anonymous Guest

    Mastertopin huono puoli on ettei sen päälle voi sitten ikinä laittaa epoksia, jos nyt vaikka joku tarve (vaalea sävy tms.) joskus tulisi. Me vedettiin varastohalleihin valussa jotain vastaavaa (korundi-jotain) mastertopin tapaista joka kuulemma sietää pinnoittamisenkin.
     
  13. Anonymous

    Anonymous Guest

    Miksei voisi pinnoittaa Epoxilla. Tietysti jos pinta on likainen ja rasvainen niin ei siihen mikään kiinni ota ilman hiontaa ja primeriä.
     
  14. Anonymous

    Anonymous Guest

    Mites toi epoksi kestää putoilevia työkaluja ja iskuja tai nastarengasta verraten Mastertoppiin ? Ja eikö epoksi ole liukas kun talvella tulee lumisen kengän kanssa sisään ?
     

Kerro tästä muillekin!