Auton/osien oudot ostajat

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Vieras2, 6.12.2004.

  1. Lerssinen

    Lerssinen Double Gearhead

    Lukekaa tämä, se on lukemisen arvoinen. :D

    Pohjatieto, Nissan Sunny 1.6 SLx -88 Ajettu 220tkm, EI IKINÄ jättänyt välille/ollut toimimatta, huollot ajallaan suoritettu joten pommia en ollut myymässä.

    Tuli autonvaihdon aika, olin ostamassa Nissan King-Cabbia jolloin entisestä Sunny:stä 1.6Slx -88 piti päästä eroon, siispä ilmoitus lehteen ja tärppäsi. Joku vanhempi patu soitti että hänen tyttönsä tarvitsee autoa ja hän tulee sitä samana iltana katsomaan.

    Olin jo valmiiksi purkanut kaikki popit pois ja juuri putsasin kesärenkaita puolen vuoden säilytyspaskasta kun mies tuli, ajoi pihaan ja kysyi että tämäkö se on. Sanoin että tämä on, käytiin läpi "normaali" manoveerit eli konepelti auki ja kurkkailua ja käynnistelyä. Kysyin että haluatko käydä ajamassa niin mies totesi ettei hänen "tarvitse tämän hintaluokan autoja käydä koeajamassa". Kauppahinnaksi 950€ kahvipöydän ääressä ja lappuihin nimet ja ajoin auton sen miehen kämpälle ja kaikki ok...?

    Ei pelkoa :mad:

    Pari päivää meni kun olin siinä King-cabbiini töiden jälkeen laittamassa soitinta niin mies pamahti sunnylla paikalle ja tuli juttelemaan niitä näitä, kysyin että onko auto toiminut (luulin että tuli muuten vain käymään). Mies ilmoitti ettei ota autoa koska olen

    -Poistanut siitä ohjaustehostimen (tuli vasta 89 mallissa)
    -Rikkonut tuulilasin (ollut rikki jo yhden 10v)
    -Poistanut alusta/kone yms numerot (en tod. ole)
    -Varastanut kontissa olleet paskat "13 kesärenkaat ajaessani autoa hänen perässään hänen kotiinsa. Ohjaustehostimen kuulemma saan asennuttaa ja tuulilasin vaihdattaa Autosompalla.

    Tämän ilmoitettuaan mies häipyi paikalla olleen kaverinsa kyytiin ja poistui, Olin 100% että Whatta Fu*k. Illalla sitten isännän kanssa mietittiin asiaa että kokeillaas ja ajoin auton uudestaan ja mentiin isännän kanssa pimputtelemaan ovikelloa jolloin mies avasi. laitettiin avaimet kouraan ja sanottiin ettei meillä ole sille tilaa että ota vain kun olet jo ostanut. Auton mittariin oli muutamassa päivässä tullut yli 10tkm

    Asia ok?? Ei :mad:

    Poliisista päivää, soitettiin pari viikkoa myöhemmin, rikosnimikkeenä "törkeä petos" "lievä varkaus", eli kyseessä ne paskat kesärenkaat ja kadonnut ohjaustehostin(mitä siis ei ole ko. autossa ikinä ollut). Kävin asemalla kuulusteluissa kun minulle selvisi että mies oli poliisin vanha tuttu, eräänlainen "koijari" näiden kanssa, poliisi sanoi että ei kannata stressata kun ei se voi mitään, kysyi että olenko varastanut ne renkaat, en ole, asia ok.

    Noin kk. Myöhemmin sain kirjeen syyttäjänvirastosta, Tämä minun autoni ostanut mies oli haastanut minut käräjille mutta syyttäjä ei ollut saanut riittävää näyttöä minun syytteeseen asettamisesta. Tälle miehelle lasku oli tästä hommasta jotain 2000€ luokkaa, eli vesiperä.

    Tästä välistä jäi sanomatta eräitä syytöksiä kuten se että kuulemma "terrorisoin" miehen elämää mm kaatanut vettä saavilla hänen autoonsa.. :D

    Että siinä outoja ostajia, helpotti kiitos
     
  2. cmro85

    cmro85 Gearhead

    tuli mieleen kaverin tapaus kun osti omakotitalon ja kauppaan sisälty kaikki tavarat mitä oli paikanpäällä. tallissa oli joku 60luvun vaukshall (vai miten se nyt kirjoitetaan) joka oli jäänyt seisomaan 6-70luvun vaihteessa. laite meni myyntiin ja ostaja soitti jostain 700km päästä. kysyi että käykö se ja kaveri lupasi yrittää käyntiin ja ihme ja kumma kun kaatoi bensaa kaasariin niin hörähti. paripäivää myöhemmin tupsahti tämä kiinnostunut pihalle ja käveli koekilvet kainalossa autolle ja ruuvasi kiinni. maksoi summan ja aikoivat lähteä kotiapäin. abaut 10m vaukku jaksoi mennä ja hyytyi siihen. (pientä hapettumaa saattanut tulla ajansaatossa). vaan eipä hätiä kun oli köysi mukana ja matka jatkui narun nokassa.
     
  3. klasun

    klasun 1st gear

    Oudot ostajat

    Mieleen muistuu tapaus jostain 1990 luvun alku puolelta, kun olin myymässä vanhaa Datsun 180B kulkupeliä (vm 1973).
    Ilmoitus pörssissä tai jossain sen tapaisessa lehdessä.
    Auto oli leimattu noin 2kk aikaisemmin, hintaa oli jotkut 400 markkaa ja erittäin ruma jopa laulu käyttöön, mut liikkui omin avuin eteen ja taakse päin.
    No mulle soitteli joku tyttö, et etsii itsellee ekaa ajokkia.
    Kerroin rehellisesti auton kunnon ja painotin erin toten auton rujoa ilmettä sisältä ja päältä, sekä mainitsin että ehkäpä kannattais katella vähän parempaa ja kalliimpaa peliä.
    Tulivat isänsä kanssa peliä ihmettelemään, ja ekaks pappa tokas et ompa ruma.Kerroin asian jo puhelimessa tullut mainituksi.
    Isukki kiers autoa ja ihmetteli kävi jopa ajamassa. Ja ihmetteli lisää auton rumuutta ja totesi että parempiakin saa.
    Sillon palo käämit nappasin avaimet ukolta vekka ja totesi, että 10km pohjosen suuntaan niin alkaa löytyyn uusia autoja, mut ei 400 markan hintaa.
    Tähän rumuuden ihmettelyyn tärväänty reilu tunti hyvää kaljan juonti aikaa ja joutu vielä kärvistelemää koleassa syys säässä (oneks ei satanut mitään).
    Painelin tupaan sisälle ja kaupat jäi tekemättä.
    No auton sain sit kuitenkin myytyä ja se ostaja oli tyytyväinen.

    Vähän saman tyylinen juttu kävi varaosa Dartin kanssa, tosin sillä erotuksella et Dodge oli kaikin puolin hyvässä kunnossa. Ja sainhan senkin sit kuiteskii myytyä.


    Auton ostajanakin olen varmasti myyjän mielestä ollut jokseenkin outo.
    Joskus 1995 tai jotain olin ostamassa Bmw 520 -77 kiikutinta.
    Myyjä kertoi puhelimessa auton kaikki viat ja hyvätkin puolet joita ei tainnut montakaan ollut.
    Sovittiin että tulen autoa Saloon ihmettelemään.Ja näin teinkin junalla saloon ja asemalta soitto myyjälle. Myyjä ilmesty paikalle autoineen, kiersin auton, kurkkasin sisälle, kokeilin lähteekö käyntiin (lähti) ja sanoin myyjälle et maksan tosta 1300 markaa (hp oli 1500mk).
    Myyjä kysy, et sä koeaja sitä. Tuumasin siihen et onhan näitä ajettu.
    Tehtiin paperit ja raha vaihtoi omistajaa, koko toimitus kesti alta 10min.
    Kaasuttelin pois paikalta olin tyytyväinen, auto toimi 3 vuotta ilman suurempia murheita.
    Myyjä varmaan ajatteli et outo tyyppi.

    Että sellasta.
     
  4. dust3r

    dust3r 3rd gear

    oliko ylivieskalaisia tuo ostaja?
     
  5. Lerssinen

    Lerssinen Double Gearhead

    En ole kysellyt mutta kai se oli, miksi niin?
     
  6. dust3r

    dust3r 3rd gear

    ajettelin vaan että osais varoa tuota tyyppiä jos joskus tekee autokauppoja.
     
  7. Lerssinen

    Lerssinen Double Gearhead

    Jospa ne olis osannu takoa sen päähän järkeä = kuulin jälkeenpäin että sillä on "lievä" skitsofrenia, siksi siitä tuli sellainen häirikkö kuin oli..
     
  8. Galaxie500

    Galaxie500 Gearhead

    Kaikenlaisia sitä onkin, mutta myyjän kannaltahan tuo olis ihan hyvää kauppaa jos vois olla varma ettei kukaan tuu osaa hakemaan. Olis ainakin tuotto kohdillaan ku saman osan sais kymmenenkin kertaa myytyä ja asiakkatkin olis tyytyväisiä :rotfl:
     
  9. vette427

    vette427 3rd gear

    Pistämpä tähän pari tarinaa aihetta liipaten...

    Kerran (-90 ehkä) olin myymässä V6 taunusta jonka ostin kaverilta 500mk ja pistin myyntiin katsastuksen jälkeen 1500mk. auto oli myynnissä varnaan liki kuukauden ja yhtään kysyjää ei ollu. Nostin hinnan 3000mk ja eka soittaja vei sen ja oli tosi tyytyväinen. Soitti vielä perään kehuen miten hyvä oli.

    Lyhentelen tätä ku muuten tulisi kymmenen sivua mutta näin pääsi vanhalle käymään:

    Kerran(-00) laitoin kp:hen osto ilmoituksen 68-72 Vetestä. Tuli soitto aika pian ja Herra Rovaniemeltä kauppasi mulle -69 avoautoa jossa oli huono kone. En ostanu ku oli juuri edellinen Vette (-72) myyty. Silloin elettiin syksyä ja keväällä sama Möm(.. ei taida kannattaa kertoa nineä täällä?) no kuitenkin se Heppu soitti ja kauppas -72 mallia jossa oli lievä kolari vaurio oikeassa taka lokasuojassa. Kaupoilla oli kiire ku sitä oli niin monta ottamassa. (Vette oli jenkeissä)
    Auto maksettiin pikana (26000mk) ja puoli tuntin maksun jälkeen kaveri Lahdesta soittaa että on huijari tää Heppu. Yritettiin perua siirtoa muttei onnistunut. Meni pari päivää että saatiin kiinni Heppu ku oli ollu ostamassa autoja vuoristossa?
    Meni monta kuukautta kuunnellessa kaverin selityksiä mikä mätti milloinkin. Kerrankin oli katsomassa italian F1 kisoja perheen kans ja ku soitettiin yhelle tutulle että käy kahtoon tilanteen rovaniemellä niin siellähän Mat.. eiku Heppu olikin.
    Sitä jatkui vuoden verran ja tehtiin rikosilmoituskin josssain välissä. Saatiin kuulla että meitä on 80 muutakin joita huijattu.

    On kumma jos tällä palstalla olevia ei ole samassa veneessä??

    Oltiin sitten tämänvuoden alkupuolella oikeudessa ja saatiin "hyvät" korvaukset reissusta mutta sitten tuli tieto että Heppu on vapaana mielentilantutkimuksen ajan.

    Kyllä kannattaa olla rikollinen Suomessa !!!!
     
  10. lotjonen

    lotjonen 1st gear

    Ostajana en varmaan ole normaalia oudompi, mutta eräältä myyjältä sain käsittämättömän hyvää palvelua varsinkin kaupan kokoa ajatellen: löysin jostain ilmoituksen jossa myytiin Valiantin osia, kaipasin lähinnä aurinkolippoja ja kaasuvivustoa. Soittoa menemään ja puhelimeen vastaa erittäin asiallisen oloinen kaveri, osat kuulemma löytyy mutta ovat jossain mailla, n. 100km:n päässä, ei se mitään, kyllä hän voi ne noutaa. Parin päivän päästä tulee puhelu että osat on jo matkahuollossa ja lähteneet mulle päin, valitteli hieman lippojen "projektikuntoa", sanoin ettei haittaa kunhan vaan tulevat. Sitten kysyin mitä tavara maksaa ja vastapuolelta kuuluu jotta 15 euroa!!! Siis kundi ajaa 200km, purkaa tavaroita irti jostain raadosta, pakkaa ja lähettää. Ja nopeasti. Sitäpaitsi ne lipatkin oli helvetin hyvät. Maksoin kyllä 25e.. Kiitos ja kumarrus, näitä miehiä tämä maa kaipaa.

    Ostajista painostavimpia on jobbarit (pyynti 6500e, tarjotaan kolme tonnia ja vittuillaan että "sen ne maksaa") tai "tosi hyvä, just mulle, odota vähän haen isän tänne"-tyypit. Sitten ei joko kuulu mitään tai alkaa sellainen kummelista tuttu ruutupaperi/taskulamppu 7 tuntia kestävä kuntotarkastus josta Autotohtorikin kalpenee.. :eek:
     
  11. pas2

    pas2 Gearhead

    Outoja auton ostajia Tampereella, ei ees koeajettu kun oli _kylmä_ ja kiire lähteä kotio.
     
  12. tuomas k

    tuomas k 1st gear

    Hmm... no itse kai täytyy tunnustautua kuuluvani tähän porukkaan :lol: Huhtikuussa kun menin katsomaan tämänhetkistä projektiautoa, niin vaikka kyseessä olikin katsastamaton ja rekisteröimätön 19 vuotta vanha Subaru ja pyyntiä 200e niin taisin pari tuntia tutkia autoa tarkkaan jo ennen kuin edes kokeiltiin käyntiin :odroll: Taskulampun kanssa rymysin pukeille nostetun auton alla ja tutkin pohjan tarkkaan ja tarkistelin mahdollisia ruostepaikkoja. Alkoi vähän jo näkyä myyjässä että hermostui pikkuhiljaa kun noin halpaa autoa syynää noin tarkkaan pikkuvikojen vuoksi. No, sitten vielä koneen tarkastukset ja puristemittaukset ym. päälle... loppujen lopuksi vielä jonkun vartin kestäneen tinkimisen jälkeen myyjä luovutti ja möi auton minulle 170 eurolla. Oli varmaan onnellinen että pääsi minusta vain eroon jollain keinolla :lol: No, olipahan auto ainakin pikkuvikoineen tuttu jo ostohetkellä...

    Sitten noista ostajista... Itselleni on tullut vastaan vaikka kuinka paljon osien kyselijöitä jotka kyselevät osista hintoja, kuntoa ym. ja laittelevat vielä myöhemminkin lisää kysymyksiä s-postilla mutta lopullista vastausta ei sitten tule yleensä. Sitten on näitä tyyliin kysytään että paljonko joku osa maksaa ja katson varaosahausta hintaluokan, esim. 200-350e ja sanon että 150 eurolla lähtee minulta tuo osa. Sitten tulee vastauksena joku tyyliin tarjoan 30 euroa, ihan kuin ne kuvittelisivat että myyn osan tuolla hintaa :mad:


    edittiä: auton myyjistä vielä...
    Liian monesti olen törmännyt sellaisiin auton myyjiin joilla ilmoituksessa on että "täysin kunnossa" tai "ruosteeton", yleensä vain tuo ruosteeton tai täysin kunnossa ovat aina ihan myyjän arvioinnista kiinni. Esimerkkinä yksi viimeisin tapaus kun menin katsomaan itselleni käyttöautoa tulevaksi talveksi.. Myyjän kanssa oltiin sovittu tapaaminen ja ilmoituksen perusteella auton piti olla täysin kunnossa ja ruosteeton. Hintakin oli kyllä sen mukainen, ehkä vähän ylihintainenkin ollakseen 15 vuotta vanha pikkuinen riisikuppi (650e). No, tapaaminen onnistui hyvin paikallisen huoltamon pihassa ja siitä sitten lähdettiin ajamaan peräkkäin myytävän auton olinpaikkaa kohti. Kyseisen automallin yleisimmät korin viat tuntien tein pikaisen tarkistuksen autolle ja ruosteettomasta autosta löytyi ensinnäkin pintaruostetta niistä paikoista mistä yleensäkin, mutta sen lisäksi ulospäin hyvin helposti näkymättömästä paikasta kolmen sormen mentävä puhkiruostunut reikä :odroll: Ajattelin että onhan nämä "ruosteettomat" autot tiedetty ja ehkä voisin hintaakin tinkiä sille tasolle millä kyseiset autot yleensä ovat. No, konepelti auki ja ihmettelmään: vaihdelaatikko, kytkin ja vauhtipyörä hajonnut ja korvattu vastaavilla osilla kuulemma (syytä tällaiseen hajoamiseen ei myyjä kertonut), lisäksi huomasin että jäähdytin vaihdettu kyseisen automerkin numeroa isommasta ja viitisen vuotta vanhemmas mallista :-? Mitähän sille laatikolle lienee tapahtunut jäi arvailun varaan, mutta silti ajattelin että kokeillaan nyt käyntiin kuitenkin. "Täysin kunnossa" oleva auto sitten puputtikin käydä kolmella ja myyjä siinä sanoi että tahtoo kylmänä käydä aina kolmella mutta lämmettyään käynti paranee... Eipä ole uutta kyseisessä autossa että tuollaista vikaa on, yleensä sylinteriputket menevät soikeaksi koneesta siinä 150-200tkm kohdilla joten mitään uutta ei ollut tuo. Sanoi että vika olisi jossain tulpassa tai johdoissa, mutta eipä tietenkään sattunut mukaan sellaista avainta jolla olisi tulpat irti saanut ja yleisimmillä avaimilla tulppia ei koneesta irti saa... joten sanoin myyjälle että ei taida oikein olla minun auto tämä.. No, siinä sitten varmaan vielä puolisen tuntia katseltiin tuota tämänhetkisen käyttöautoni tekniikkapuolta ja kun myyjä kuitenkin oli puolituttu erään autokerhon kautta ja samanlaisen auton aikoinaan omistanut niin siinähän tuo aika meni rattoisasti eikä hirveästi kyllä ottanut edes päähänkään tuo myytävän auton kunto :)

    Näistä "ruosteettomista" autoista riittäisi vaikka kuinka monta juttua, mutta sitten on vielä yksi ryhmä näitä autoa erilaiseksi myynti-ilmoituksessaan väittäviä. Pahimpana esimerkkinä eräs tyyppi joka kaupitteli autooan "original tehtaantekemänä" vaikka tiesin kyseisen auton ja erityisesti auton tekniikkapuolen historian erittäin tarkasti. Vaikka olin tietoinen autoon 80-luvun tehdystä tekniikanvaihdosta ja kyseisen erikoisemman moottorin historiasta suomessa aivan japanista tuonnista asti, niin vaikka kerroin myyjälle tästä, ei hän silti suotunut myöntämään auton olevan tekniikanvaihto. On kyllä tietenkin mahdollista että kyseessä olisi ollut myös joku toinenkin vastaava auto, mutta mahdollisuudet ovat niin pienet että käytännössä ei mitään mahdollisuuksia. Todisteina esitin kyseisen auton korin muutokset, tarkka väri, tekniikan tilan ja muutokset, sisustan ja mittariston erikoisuudet ja senkin että auto on ollut kyseisessä kaupungissa "kiertopalkintona" useilla omistajilla ja kaikki täsmäsivät kyseiseen autoon, niin silti ei myyjä suostunut myöntämään että kyseessä olisi sama auto. Kyseisellä moottorilla olevia autoja kun ei ole koskaan edes viety Japanin ulkopuolelle, Suomeen niitä ei maahantuoja ole tuonut yhtään edes esittelymalleina, eikä tullin kauttakaan ole kulkenut mitään muuta kuin kyseisen auton tekniikka aikanaan Japanista tuotuna, niin silti ei suostunut myöntämään. Mainosti auto myös Suomen ainoana, joten ei paljoa vaihtoehtoja jäänyt. Auton nykyinen tila oli suorastaan kauhea, ruostunut aivan lahoksi, eikä edes katsastettu kolmeen vuoteen. Pyyntihinta oli 9900e aluksi mutta muutaman kuukauden kuluttua hinta oli pudonnut jo alle puoleen. Siltikin "pienoista" ylihintaa 18 vuotta vanhasta pienestä riisikupista joiden normaali hintaluokka on 200-300e normaalimoottorilla :odroll: Tehoa piti löytyä (ja kuulemma mitattukin mutta dynolappua ei löytynyt) 1.0 koneesta lähemmäs kahtasataa hevosvoimaa 1.65 barin ahdoilla kyseisellä koneen kokoonpanolla. Puolen barin paineilla kyseinen kone tuottaa 75hv ja on rakenteeltaan aikalailla yhteinen 1.0 vapaastihengittävän kanssa, jonka kestävyydestä sellaisenaankin 55hv:n tehoisena sanoisin että heikko :odroll: Myytävän olevaan autoon oli turbo nyt vaihdettu sellaiseksi että lähtee alempaa mukaa kuin alkuperäinen (=pienempi turbo?) ja silti tehoa yli kaksinverroin alkuperäisestä. Lisäksi vielä koneessa oli yhä paikoillaan 0,8 barissa avautuva varoventtiili joka päästää liiat paineet pois esimerkiksi hukkaportin jumiutuessa ja näin ollen ei salli ylipaineen pääsevän imusarjaan, joten miten lie sen 1,65barin ahtojen kanssa :odroll: No, se auto jäi ostamatta kyllä.. mutta joku sen oli valitettavasti ostanut. Saas nähdä milloin kiertopalkinto on taas jaossa...


    Mutta mutta, eivät ne kaikki myyjät ole tällaisia. Huomenna olisi tarkoitus lähteä katsomaan talveksi käyttöautoa ja kyseinen myyjä on vaikuttanut erittäin asialliselta puhelinkeskustelujen perusteella. Soitti jopa erikseen sen takia kun huomasi että autoon oli tullut vikaa virranjakajaan, että tiedän varata mukaan ehjän niin voi kokeilla. Erittäin asiallista toimintaa sanoisin :D
     
  13. kustum4evo

    kustum4evo Gearhead

    joo onhan näitä..myin muutama vuos sitten vanhaa käyttistäni,Fiat 133sta..Ostaja lupas tulla sunnuntaina hakee ja soitti lähtiessään jostain iisalmesta et nyt lähetään ja sano et muutaman tunnin päästä oltais Mikkelis..noo soittoa ei kuulunut ja sille tielle sekin jäi..onneks sain myytyä ko. auton valmiiksi myöhemmin..
     
  14. dust3r

    dust3r 3rd gear

    myin männäkesänä vanhaa diesel bemaria nettiautossa ja laitoin ilmoitukseen selvällä suomenkielellä että puhelimella tavoittaa parhaiten ja en vaihda etuvetoon niin seuraus oli. kahden viikon aikana 1puhelu ja sähköposti tukkoon(vaihdatko fiestaan tai laamapaitoihin yms.) :mad: eikö nykyajan ihmisillä(kosseilla)ole pokkaa soittaa vaan laitellaan tekstareita ja meilejä.
     
  15. 67pete

    67pete 1st gear

    Onkos kukaa tehny kauppaa virolaisten kanssa? pistin ajokin nettiautoon myyntiin,ni tuntus olevan virossa kiinnostunut ostaja taunukselle ku soittelee usseempia kertoja päivässä,eikä prkle usko etten ajele helssinkiin sitä näyttämään..toisekseen siltä sais sen rahan mitä hp on :rotfl: muutenki tuntuu olevan lukemisen ymmärrys hakusessa ihmisillä,ilmotuksessa lukkee että vaihtoa voi ehottaa vm.60-72 amerikkalaiseen autoon,siitä huolimatta tarjotaan tojotaa,ooppelia,yamahaa ym.. :eek: kumma ettei oo kukaa tarjonnu raktoria,sen vois ottaakki 8)
    noniin,kiitos että sain purnata.. :odroll:
     
  16. rocketman

    rocketman Gearhead

    Ostajien käyttäytymistä kun kattoo,niin voisi kuvitella, että puheluiden hinnat ovat pompsahtaneet viimeaikoina pilviin... kaikki kysymykset yritetään saada mahtumaan nettiauton tms kysymyskenttään, vaikka yhdellä pienellä puhelulla selviäisi - ja paljon muutakin.

    Mikä sai mut avautumaan... oon myymässä tota 2d cutlassta ja tänä aamuna oli tullut taas nettiautoyhteydenotto: "onko oldsi sulla vielä, soita..." en oo vielä päättänyt, että soitanko - sillä jos kaverilla ei ole varaa yhteen puheluun, voi kaupanteon ehdoista tulla muutakin säätämistä.

    omituinen ilmiö, kaikilla on puhelin, puhelut ei maksa mitään, mutta silti sitä luuria ei uskalleta käyttää.
     
  17. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    soittaminen on kai enemmän tosissaan olemista. Vaikka kyllä niitä aikansa kuluksi rinkuttajia on. Ja ihme kyllä katsojiakin.
     
  18. RB-440

    RB-440 1st gear

    Mä olen vissiin omituinen ostaja, sillä puhelimessa en oikein osaa paljon jaaritella, mutta kun pirssin näkee livenä, niin lopullinen päätös on oikeastaan tullut tehtyä melkein samantien.

    Jotenkin vaan tulee joko semmonen hytinä, että tuo vaunu on mun seuraavaksi autoksi justiinsa se oikea tai sitten just se auto ei vaan millään sytytä, vaikka kuinka kävisi kokeilemassa ja kaikkea. Siinä vaiheessa kun huomaa erikseen miettivänsä kärryn hyviä puolia ja keksivänsä kaikkia mahdollisia perusteita sen ostamiselle, voi oikeastaan samantien lähteä kotiin, sillä ei sitä kumminkaan tosissaan halua.

    Parhaat kaupat tähän mennessä olen tehnyt autoista, joita ei edes päässyt kokeileen tielle saakka. Ja kalleimmiksikin ne samat autot on ajan myötä tulleet, mutta toisaalta, onhan ne sitten olleet mieluisimmatkin. Pääasia kai on, että ite on tyytyväinen.

    Tämä sitten koskee noita harrasteautoja, käyttöautoihin tulee suhtauduttua ainakin vähän enemmän järjen kanssa.
     
  19. WTF

    WTF Gearhead

    Työkaveri on "tutustunut" tuohon samaiseen henkilöön.
    Se sai melkein kaikki rahat takaisin ennen oikeudenkäyntiä.
     
  20. Tami

    Tami 1st gear

    Olikohan tää se sama heppu joka aikoinaan toi sen "varo kyy-kilpisen" Viperin suomeen ja menetti sen sitten verottajalle. :lol:
     

Kerro tästä muillekin!