Suomalaiset Latolöydöt / Metsäautot / Tallien aarteet...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Anonymous, 6.3.2003.

  1. Cilkkis

    Cilkkis 3rd gear

    en tiärä oonko sanonu ennestää, mut lähellä liepeen keskustaa on pari junakeulaa volkkaria (volkkarit ollu siinä niin kauan kun muistan, eli yli 12 vuotta.) ja W123 mersua (protestina kunnalle siinä pihamaalla, kun eivät antaneet rakentaa kunnon tallia)
    Muutama talo etiäpäin on pari Mazda 1500:sta (piilofarmareita), mutta omistaja ei halua myödä.
     
  2. Cilkkis

    Cilkkis 3rd gear

    just semmnoe "en myy kunnostan joskus" eli mätänee siihen
     
  3. Tirri

    Tirri 1st gear

    Vesannolla,semmonen 7km keskustasta Kuopioon päin kyläkaupan takapihalla kuusen alla on yks junakeula. Ollu siinä kauan. Saa varmaan viedä pois. Ehjät etulasit on ainakin.
     
  4. dust3r

    dust3r 3rd gear

    suomussalmella on kans yks junakeula vanhalla soramontulla suht koht ehyt,kone ja etupyörät uupuu,ollut ennen taksina papereiden mukaan jotka oli hanskalokerossa.on muuten niin korvessa ettei kossit oo päässy särkeen :lol:
     
  5. Daaz

    Daaz Gearhead

    Mäkiseltä ovat juu, mutta sitä paikkaa taitaa uhata purkaminen. Lauantaina viimeksi kävin, ja mökki oli vielä pystyssä, mutta kuinkahan kauan? Kaikenlaista kalustoahan siellä on tai on ollut.
     
  6. Ruutihattu

    Ruutihattu 3rd gear

    kaiser

    joo tuo kaiser ja nuo muutamat muut kuvat oli näköjään sieltä H****:n romutarhalta, käytiin pelastaas sieltä 1952 hudson hornetti joskus 90 luvulla.
     
  7. rusty rocket

    rusty rocket Gearhead

    Ainakin mitä minä olen noita erilaisia juttuja tuosta Autotalo Mäkisen tontista lueskellut, niin olen omassa mielessäni tehnyt semmoisen johtopäätelmän, että tontille rakennettaisiiin uusia taloja, mutta tuo vanha tiilinen rakennus, tulitikkutehdas säilytettäisiin, voin olla kyllä hakoteilläkin tuossa asiassa :odroll: mutta kaikista huolimatta, säilyttämisen arvoinen hieno vanha rakennushan se on :odroll:
     
  8. Daaz

    Daaz Gearhead

    Ei voi pitää paikkaansa. Sehän olisi järkevää, ja näissä asioissa ei yleensä edetä mitenkään järkevästi tai historiallisia arvoja kunnioittaen. :)

    Toisin sanoen: toivottavasti säilytetään.
     
  9. rusty rocket

    rusty rocket Gearhead

    Totta, toivottavasti säilytetään :odroll:
     
  10. 6PPC

    6PPC Double Gearhead

    Käytiin joskus 20v sitten etsimässä Classic Chevyä tuolta Keinälänmäen suunnalta (Valkeamäestä) Paikassa jossa sen piti olla oli Opel Olympia Farmari. En tiedä muistiko kaveri paikan väärin. Se kuitenkin väitti, että siellä pitäisi olla 56 Chevy 2D Sedan
     
  11. romuarnold

    romuarnold 1st gear

    Onnistuin viime torstaina erinäisten puhelinsoittojen jälkeen tavoittamaan henkilön, joka lupautui selvittämään sitä keinälänmäen chevy vihjettä. Kyseisellä kaverilla on mökki niillä nurkilla ja sanoi tuntevansa jonkun alan harrastajan juuri keinälänmäestä, mutta pienen kysely kierroksen jälkeen ei kukaan tunnu tietävän mitään koko vehkeestä. :(
     
  12. Makinpa

    Makinpa 1st gear



    Juu kyllä tiilirakennus säilytetään! Muu tontti muuhun käyttöön.
    Piti olla syksyyn mennessä tontti tyhjä.
     
  13. Mercury_king

    Mercury_king Gearhead

    Jos joku tietävä kehtaisi laittaa lisätietoa noista leppävirran gm:istä YV:een (siis,lähes tarkat sijainnit ym..) , niin voisin antaa vastalahjana -59 Jawa projektin... :p
     
  14. jzl

    jzl 1st gear

    Re: kaiser

    Kuulin siltä yhdeltä packard kuskilta tuosta hornetista muutamia vuosia sitten. Vieläkö kyseinen hornetti on seinäjoen seudulla työn alla, vai mitä autolle on tapahtunut?
     
  15. JPeltsi

    JPeltsi 3rd gear

    tuli taas vaihteeksi purkamolla käytyä, ei mitään kovin ihmeellistä. yksi koneeton kupla, olishan tuosta vielä vara-osia saanut...
    ja sitten yksi vanha hiace, ruostetta kaikkialla...
    muutamat kuvat taas tuolla..
    http://photobucket.com/albums/y122/kuva2/Romut05/
     
  16. Super bee

    Super bee 1st gear

    Näitä romiskuvia on aina mielenkiintoista katsella. Lisää vain, muualtakin päin suomesta. Tuntu kyllä pahalta katsoa tuota kuplaa :cry:

    Onko kenelläkään kuvia varkauden romiksilta? Minun muistaakseni varkaudessa on ollut kaksi romista. Toinen varkauden portin kohdalla ja toinen vähän siitä eteenpäin. Kumpaakaan ei taida enää olla.

    Toinen romiksista taisi olla "savon keskuspurkaamo" niminen. Pelastiko joku oranssin kuplan joka oli siellä vielä 90-luvun alkupuolella tai 90-luvun puolessa välissä? Vai menikö se paaliin?
     
  17. met59

    met59 Gearhead

    pohjanmaalla yhdessä tallissa makaa 50 luvun avo mersu, 20 luvun avo chrysler, popeda,60 luvun jagge, vanha traktori ja talbot... :eek:
     
  18. Jonimac

    Jonimac Gearhead

    tännehän on siunaantunut monenmoista corollanraatoa metsästä.

    joku muukin ollut varmaan samoissa asemissa kainuun prikaatilla kuin minä.
    siellä ampumaradan lähistöllä metsässä oli joku paikka jossa oli auton raatoja isot kasat. ei mitään erikoista tosin. jotai deeäksää ja fiiattia,volvoa ja joku ~90 opel dieselkoneella.

    teki mieli jyrätä bankulla ylite mutta ois varmaa tullut poistumiskieltoa jos joku fiatin raato olisi raahautunut peräkärryn ja bankun välissä kassulle.
     
  19. Lerssinen

    Lerssinen Double Gearhead

  20. bootsi

    bootsi Gearhead

    Toi on kyllä harvinaista herkkua.. mistähän tuollaisen löytäis?? :rotfl: :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!