usa,mistä??

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa '4x4', aloittaja cam68, 3.12.2005.

  1. cam68

    cam68 1st gear

    eli joku varmaan tietää ns.online storen mistä voi suoraan tilata tavaraa.nimenomaan kyse 4x4 matskusta. rengastavannetta lift kittejä ynm. ns. äijjä materiaalia.suosituksia kyseisistä putiikeista!! autohan on 1500 pick up 4x4 6,2d olis ehkä haaveissa n.4"korotus ja hieman isompaa rengasta. :eek:
     
  2. khv

    khv 1st gear

  3. cam68

    cam68 1st gear

    summit kyllä tuttu,useamman kerran tilannut.Ajattelin et jos olis joku ns.pelkästään 4x4/off road kamoja myyvää putiikkia! vois hieman vertailla hintoja esim summitin kanssa.Summitilla kyllä hyvä palvelu sitä ei voi kiistää.
     
  4. tiku83

    tiku83 3rd gear

  5. cam68

    cam68 1st gear

    kiitän! Itseasiassa summit myy näköjään tuota sky jakkeriakin ja sieltä näköjään lötyy hinnatkin.
     
  6. LaaLaa

    LaaLaa 3rd gear

    Jenkkien isoin 4wd kauppa. paljon hyvää romua ja myyvät mielellään ulkomaille.
    Tuolta on tullut jotain paikanpäältä dallasissa ja losissa ostettua.
    http://www.4wheelparts.com/
     
  7. orvivee

    orvivee 1st gear

    kannattaa kuitenkin verrata hintoka www.offivaruste.com :in kanssa... Rahteineen, tulleineen ja alveineen hinta pompsahtaa jonkin verran. Tiedä häntä...
     
  8. pökö

    pökö 1st gear

    ja racersplacesta saa myös 4x4 tavaraa!
     
  9. Sten

    Sten 3rd gear

    Silloin kun ostin kamaa jenkeistä niin tavaran hinta sekä rahti suomeen yhteenlaskettuna kertaa 1,3 niin olet aika lähellä.
     
  10. coupe 74

    coupe 74 1st gear

    eli kannattaa tosiaan kysellä suomalaisista vauhtiputiikeista..saattaapi tulla joissain osissa jopa halvemmaksi :wink:
     
  11. cam68

    cam68 1st gear

    kiitos vinkeistä tuo 4wheeler oli se mitä kaipasin. kokemusta jenkeistä tilaamisesta on jonkun verran,kymmenkunta kertaa tullu tavaraa summitilta,ecklerssiltä,year onelta,classic industriesilta ja discountire directilta.nyt vaan kytätään dollarin kurssia milloin seuraava tilaus sisään. kättänyt monia toimitustapoja amre trading kontti paras jos ei kiire! ja moni firma lähettää ilmaiseksi usassa. myös fedex,dhl,ups kokeiltu kaikki toimii.
     

Kerro tästä muillekin!