Näkemyksiä/havaintoja omavalmiste V8- Amazoneista

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Kari Rautaoja, 15.2.2006.

  1. Hokke

    Hokke 1st gear

    Se keltainen amatsoni tais tulla Ruuhimäkeen josta siirtyi Liepeelle. Taitaa olla kutosen koneella, sisällä sininen lyyssi sisusta. Ja se keltainen väri muuttui viime kesänä met.hoht. siniseksi. Omistaja on kyllä Mäkinen, mutta ei toi Mäkinen johon linkki johtaa.
    Rekkari en minäkään muista..

    Niin ja asiaa. Jämsästä löytyy härskisti chopattu amatzoni, kasin koneella. sisällä punainen lyyssi sisusta. Kävin just viime viikolla sitä katsomassa. Amatsoni seissyt nyt jonkin aikaa.
     
  2. mikkis83

    mikkis83 Gearhead

  3. signet

    signet Gearhead

    Hei lisää lekendaa!80-luvun lopussa oli kuulemma herrat menneet Virtasalmelle ja ol satanu kaatamalla;Amatsoonin pohjalla oli ollu 15 senttiä vettä kun oli päästy savoon perille,et oli peltityöt tehty huolella :rotfl: Toinenkin vastaava rojekti oli Myllykoskellan lekendaarisessa Kossila garagessa(ent.Kossilan liikenteen bussitalli joka purettiin-98)paikan purkamista edeltävänä talvena eli huomattavasti myöhemmin kun nää Kerstisen ja Susiluodon hienot laitteet olivat jo hävinneet katukuvasta.Herrat M.Perälä ja P.Kunnas sahasivat amazoonia nuoruuden innolla,lähes sadan asteen pakkasessa.Autosta tuli hieno,tosin loppun se tehtiin jossain muualla,todennäköisesti vähän hienommissa tiloissa.Samaisessa garagessa edellisenä talvena näin viimeisen kerran vilauksen Ummeljokelaisittain erittäin lekendaarisesta katukilpurista;Salon Makun entisestä B-kadettikoupesta joka oli silloin ilman tekniikkaa Esa"pensatloppu"Halosen projektina ja myytiin ties minne,ei ainakaan romuksi lähteny koska monta kuormaa hain ite sieltä romuja mut kadetti lähti trailerilla.En muista et minne.Oli jo silloin nostalginen näky vanhoine mainoksineen,Projektiasennus Rak-Er-pelti yms.,vaikka kilpailu-uran loppumisesta ei ollu kulunu kymmentäkään vuotta.Harmi kun se hieno talli purettiin :poff: vaikkei se kaksisessa kunnossa ollu niin ois siitä remppaamalla saanu hyvän.Päälimmäisin muosto sieltä on kylmyys mut ehkä sen takia siellä tapahtuikin jotain,kun huilatessa ois jäätyny :rotfl:
     
  4. 2x4bbl

    2x4bbl Gearhead

  5. mikkis83

    mikkis83 Gearhead

    Hmmm...eikös tuo oo se mattsoni, mikä oli myöskin esitteillä veekasissa joskus 80-luvulla?
     
  6. narskutti

    narskutti 1st gear

    Mites toi toimis ku omas -59 motsonissa perän välitys on 4.56. Siis jos konees ol tehoja niin et pääsis yli sen maagisen 135.
     
  7. harddick

    harddick 1st gear

    kasimatsonit

    joo, onhan noista havaintoja... kakspaikkanen avo madalletulla tuulilasilla, peitetyllä takaosastolla ILMAN turvakaarta, rover V8+aut näyttäis oleskelevan tuolla tallissani. joku duud duunannu käsittääkseni n. vuonna -86. auto tuli mulle ekan kerran 90-luvun vaihteessa sulantien purkaamoalueelta vaihdossa johonkin, sittemmin möin muistaakseni lahteen josta peli kulkeutu taas hieman meillepäin. melkein ainoita autoja jonka myyntiä olen katunu joten 90-luvun lopulla otin selvää vehkeen olinpaikasta ja käin hakees jo pehmenneen pyydyksen himaan. kuukauden fiilistelin minkä vikalistan hakeminen oikeutti ja sit oli aika laittaa avotzon projektiks. yks talvi meni hitsates, loota korjattu, imusarja työnalla ym... kaikien maailmanvalloitusten ym aikaaottavien jutskien vuoksi homma jauhanu baut tyhjäkäyntiä mut nyttemmin tuntus et aikaa olis ja varsinkin hinkua saada harvinaisuus tienpäälle itten iloks ja mummojen harmiks!! kuhan tuosta käyttömatsoni saa mustetta otteeseen ja prätkän kesäiskuun niin aika ottaa avotzon enemän työnalle.
    -j-
     
  8. street and race

    street and race Gearhead

    Mulla on jemmassa yks vanha vauhdin maailma oisko ollut vuodelta 84? Missä on kaksi V8 amatsonia toinen niistä oli punainen chopattu ja toinen valkoinen siitä en muista oliko chopattu.
     

Kerro tästä muillekin!