verhoilu kankaiden hinta? ja mistä tilata?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja jtapio, 22.3.2006.

  1. jtapio

    jtapio Gearhead

    Tuossa "joutuu" tuota -92 vania uusimaan sisältä päin niin mietityttää että mistä tilata siihen sitä tumman sinistä plyyshiä (navy blue?) kävin tuossa paikallisessa kangasliikkeessä ja sieltä löytyi jotain vastaavaa (hankauskesto oli jotain 40 000 mitälieyksikköä) ja hinta oli joku 26-30€ metri (100*140). onko tosiaan hintataso tuo vai onko jostain saatavana halvempana vai joko tuo on kohtuuhintaa?

    joo ja pitää tosiaan kysyä verhoomosta mutta jos joku tietäis jonkun "halvan" (ei mitään kakkoslaatua kuitenkaan) paikan mistä tilata niin voisi vinkata..


    Nimim: mitään mistään rievuista tiedä :)
     
  2. linhorn

    linhorn 1st gear

    Kyllpä ne hinnat tavalliselle tallaajalle on tuota luokkaa ellei sitten ole ostamassa pakoittain sitä kangasta. Joitain plyyshejä tosin saattaa saada alle tuon hinnan mutta väri- ja kuosivalikoima on jo huomattavasti rajoittuneempaa. Tuo luku 40 000 Martindalea kertoo kankaan hankauksen kestosta joka tietysti tulisi olla korkea ainakin jos penkkien verhoilusta on kysymys.
     
  3. Snellu

    Snellu Gearhead

    Kyllä toi n 30€ / metri on ihan kohtuuhinta, jopa halvan puoleinen.

    Paikallisessa huonekaluliikkeessä kannattaa myös poiketa, tukkuhinnalla nekin kankaansa ostavat suoraan maahantuojalta / valmistajalta niinkuin verhoiluliikkeetkin, päälle lätkäistään toki toim. kulut, noin kymppi / lähetys pitäis riittää.

    Se Martindale-lukuun tuijottaminen ei pelkästään kankaan valinnassa riitä. Ensinnäkin pitäis tietää onko ilmoitettu luku se, jolloin kankaaseen tulee ensimmäinen näkyvä jälki, ensimmäinen langan katkeaminen, vai ensimmäinen selkeä reikä! kaikkia käytetään...

    Erittäin tärkeää on myös kankaan nyppyyntyminen (pilling), ja eritoten autokäytössä valonkesto. Kaikki lienee nähneet esim ikkunan alla seisovan sohvan, missä istuinpinta ja tyynyn tausta on hieman eri väriset!
    Mitä isompi luku sen paremmin kestää. Tupakoidaanko autossa? Jos tupakoidaan, niin paloluokitus SL 1 (vaaditaan julkisen puolen verhoilukankaissa) olis hyvä olla. Lisäksi likaahylkiväkäsittely (teflon)antaa oloon varmuutta - ensimmäinen takapenkillä kaatuva kaljapullo ei saa katastrofia aikaan.

    Kaikki nämä kun lasketaan yhteen alkaa se kolkyt euroa olla jo utopiaa, tuplahinta ja alkaa löytymään!

    Pohjanmaalla sijaitseva kutomo tekee vallan mainiota kangasta jossa kaikki ed. mainitut ovat kohdallaan, hinta n.60€ / metri
     

Kerro tästä muillekin!