Porin Friday Drive-by 2006 ja 2007!!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Ahis, 30.12.2005.

  1. jiipee60

    jiipee60 3rd gear

    Yritetäänpä perjantaina päästä paikalle. Mobilistien vappuajelu starttaa ennakkotietojen mukaan myös S-Market Tikkulan parkkipaikalta klo 16.00. Se on enemmän sellainen leppoisa koko perheen tapahtuma, joten älä tule, jos olet ottanut rähinäjuomaa. Ei myöskään mielellään niitä lommoille hakattuja mattavärisiä linttoja (tämä on tietysti vaan mun mielipiteeni, mutta tulipahan sanottua). 8)
     
  2. koni

    koni 1st gear

    Minä päivänä tuo Mobilistien vappuajelu on? Sunnuntainako? Vois ainakin tulla katselemaan paikanpäälle jos ei sitten innostu oikein harrasteajoneuvolla tulemaan paikalle.
     
  3. jakulepi

    jakulepi Double Gearhead

    Juu sanokaas ihmeessä, jos nyt tulevana perjantaina on jotain kokoontumista / kruisaamista. Sattuisin olemaan Porissa just sopivasti Camaron kanssa tuolloin ja voisi olla kiva käydä tutustumassa opiskelupaikkakunnan kalustoon ja heppuihin :)
     
  4. Kuai

    Kuai 1st gear

    Rasisti :rotfl: :rotfl: :rotfl:
     
  5. Ahis

    Ahis Gearhead

    Mä tuun sit vissiin vappuajelulle rämpylällä ku buick sopii liian hyvin jiipeen kuvaukseen...


    Perjantaina kahdella autolla paikalla kahvittelemassa, sinne vaan ketä jaksaa/viittii.
     
  6. jiipee60

    jiipee60 3rd gear

    Juu, olen kyllä kieltämättä rasisti, jos se tarkoittaa sitä, ettei halua mobilistien ajoissa kattella lintta-autoja. "Normaali" cruisingeissa ne ovat ihan OK, tykkään kaikista jenkkiautoista. Ja Ahiksen Buick on huippuhieno rokkiauto. Koni perskeles, vappuajelu on -yllätys yllätys- toukokuun ensimmäisenä päivänä! 8)
     
  7. koni

    koni 1st gear

    Ei noista fossilisteista aina tiedä, mutta katotaan josko pääsis vaikka paikalle autolla ku ajankohtaki on fiksumpi ku ennen. Klo 16 saattaa sentään jo olla ajokunnossa rankan juhlinnan jälkeen..
    Tosin en tiedä josko tuo omakin auto alkaa muistuttaa enempi sitä linttaa ku on päässy rapistumaan käytössä, mutta kai siitäkin vielä joskus hienohko taas tulee..
     
  8. jiipee60

    jiipee60 3rd gear

    Nyt olet Koni turhan vaatimaton autosi kunnon suhteen. Mulla on siihen kuntoon vielä pitkä matka, mutta pikku hiljaa... Mobilistien ajoihin en sitä kehtaa tuoda vielä pitkään aikaan, sinne tulen tuolla museoajoneuvolla. 8)
     
  9. Ahis

    Ahis Gearhead

    huomenna perjantaina sopii tulla lintoillakin tikkulaan! Ja museoautoillakin valmistusmaahan katsomatta...

    Vai on Konillakin lintta... :rotfl:

    Toivotaan että vapun päivänä sataa niin voin tulla buickilla, se kun märkänä kiiltää!
     
  10. Ahis

    Ahis Gearhead

    ketään tulossa tänään tikkulaan? Jos vaihtais päivän tähän joka kuun viimeiseen perjantaihin ettei helsingin cruisingit loppuisi kokonaan autojen vähyyden vuoksi.

    Tietty voisihan sitä kuun ekanakin tikkulassa kahvitella...
     
  11. Ahis

    Ahis Gearhead

    Hyvin oli porukkaa vaikka päivän vaihdosta ei ole juuri ollut puhetta muualla kuin täällä!

    Tuolla kun puheltiin niin aateltiin että jos kurvailisi joka kuun viimeinen JA ensimmäinen perjantai, mutta se varmaankin karsisi porukkaa, ei kaikki kuitenkaan molempina päivinä raahaudu paikalle. Eli olisi varmaan parempi kun pitäis vaan yhden cruising-päivän kuukaudessa, voisihan tikkulassa silti poiketa vaikka joka perjantai kahville...

    Nyt kun ajellaan viikon päästä kuun ekana niin voisin tehdä muutosmainoksia ja jaella niitä sitten siellä. Letkaakin voisi mainostaa alkavaksi 21.30, niin ei sitten tarvi yksin aina kaasutella ja tööttäillä parkkiksen laitamilla ja ootella josko joku lähtis seuraamaan... Viime kesänä oli komeat letkat niin voisi sitäkin touhua jatkaa! Kuva viime vuodelta.

    [​IMG]
     
  12. nyffikaakoo

    nyffikaakoo 1st gear

    Tikkulassa ABC:llä tänään Vappupäivänä klo 14:00!

    Kokoontuvat Mobilistit ja Veteraanimoottoripyöräilijät yhdessä Amerikanautoharrastajien kanssa - kaksi tuntia aikaa tutustua ajoneuvoihin - lähtö vappuajelulle klo 16:00 Nakkilan uimahallinmäelle, (jossa myös mahdollisuus tutustua ajoneuvoihin).

    (on se ollu jo täällä esillä, mutta kuitenkin...)
     
  13. Ahis

    Ahis Gearhead

    ja komeeta oli!
     
  14. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Ei ainakaan ihan täysin kuvan mukaista letkaa pysty saamaan aikaiseksi... :rotfl:
     
  15. Ahis

    Ahis Gearhead

    koskas tuut takas suomeen?
     
  16. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Syksyllä vasta mut Porissa pitäisikin sitten taas vierailla lähes joka päivä... :-?
     
  17. gremlin

    gremlin Gearhead

    Ei Assat joka paiva pelaa :soosoo: vai kaykko hurraamassa treeneissakin :rotfl: :rotfl:
     
  18. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Tohon nyt ei uskalla kyllä vastata mitään... :poff:
     
  19. Kehma

    Kehma Gearhead

    Huomenissa Tikkulaan???
     
  20. Ahis

    Ahis Gearhead

    Kyllähän sinne tultava on! Meinasin et ois vaihtanu päivän kuun viimeseen, mutta täytyyhän sitä silti nyt kurvailla paikalle!
     

Kerro tästä muillekin!