erilainen projekti

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Mobilismi', aloittaja silverado, 31.5.2006.

  1. silverado

    silverado 1st gear

    [​IMG]

    Tuli sitte haettua "Piikkilangankiristäjä" projektiksi :odroll:
     
  2. sukeltajakalle

    sukeltajakalle 1st gear

    Juu se on hyvä laittaa muutaki kun autoja välillä 8) Vastaavanlaista vanhaa traktoria olen ajatellut joskus itekki mut ei kyllä vielä.
     
  3. GRA-55

    GRA-55 1st gear

    Vanhat traktorit on aika mukavia välikohteita virkistykseksi. Meilläpäin ajetaan vielä maataloustyöt vanhalla Valmet 565:llä. Sitä saa aina silloin tällöin laitella ,mutta kyllä se työnsä aina on suorittanut. 8) :odroll:
     
  4. Tirri

    Tirri 1st gear

    Ai juma! Meillä oli kotona tollanen aikoinaan. Isä meni ja vaihto sen sit jyrsijään,per...Oli hienoo opetella ajamaan. Karhin sai nostettua kun pakitti sen penkkaa päin. Oli vähenpi voimaa sillon +100cm:nä. Nyt vois tollasen ostaa niin sais pukata vaikka lumia 8)
     
  5. COSSUHENKKA

    COSSUHENKKA 1st gear


    Jos sulla on tarvetta uudelle, tai käytetylly valumötin osalle niin kysäiseppä seuraavasta paikkaa: T:mi Sulevi Saarenpää Pori. Numeron löydät esim. kepöstä.
     
  6. rusty rocket

    rusty rocket Gearhead

    onneksi olkoon uuden perheenjäsenen johdosta :D Komian pelin kyllä hommasit, sivuventtiilikone ja kaikki. Minkä vuotinen tuo laite mahtanee olla? Ihan vain noin niinkuin mielenkiinnosta tässä kyselen..
     
  7. silverado

    silverado 1st gear

    kiitos kiitos! vuosimalli on -55 ja on hydraylisella nostolaitteella varustettu.Kone ei omistajan mukaan ollut käynyt 16:sta vuoteen, kunnes tänään tarkastin magneeton, putsasin kaasarin, kattoin tulpat,öljyt,nesteet bensaa ja kammesta käyntiin..ilme oli sitte jotenkin näin :D :D
    kaupassa mukana tuli niittokone,kahdet äkeet,kyntöaura ja haravakone
     
  8. rusty rocket

    rusty rocket Gearhead

    Justjust, sitten ei muuta kuin peltohommiin :D Voi olla, että olet tietoinenkin noista sivuista, mutta laitampa kuitenkin tuon linkin tähän keskusteluun: http://www.kolumbus.fi/valmet-talli/pikku-valmet.htm Siellä on kaikenlaista mielenkiintoista faktaa ja tarinaa kyseisistä peleistä :D
     
  9. cuda69

    cuda69 Gearhead

    joo panuman jarikin on siirtynyt ford kantaan.ajoi pudasjärven testipäivillä super dextalla varttimailin noin 27 tai 37 sek ja lopponopeus 78km/h.oli kuulema hieno lähtö.pitänee hakea isäukolta 165mp fergu ja haastaa jari ens kesänä :)
     
  10. amalo

    amalo Gearhead

    Ootko varma että saat ajaa dextan kanssa samassa sarjassa tuolla mp:llä, sehän on ahdettu ja vielä kopillinen kampe?
    Löytyis muuten etukuormaaja tuommoseen 165:een jos tarvit? Pysyis keula maassa. Ei oo halpa...
     
  11. cuda69

    cuda69 Gearhead

    siinon tehostamaton ohjaus,eihän sitä jaksa kukaan vääntää ku keula painaa tonnitolkulla,oisko samaan kauppaan ohjaustehostinta tai 3000kg:n takapainoa?roikkus meillä ladon orrella vanha rättihytti ja vois äiteen vanhasta hiustenkuivaajasta värkätä ahtimen ni johan vois ajaa jarin kanssa samassa luokassa.
     

Kerro tästä muillekin!