Ford Galaxie 500 1973

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja lahelated, 29.5.2006.

  1. lahelated

    lahelated 3rd gear

    No kun muutkin kyselee, niin kysyn minäkin. On tässä jokunen kesä tullut kurvailtua kaksiovisella otsikon mukaisella kulkupelillä, eikä ainakaan omiin silmiin ole sattunut muita vastaavia, niin onko muille? Ei tuon nyt luulisi mikään kananhammas olevan. Juu Akestahan voisi tietysti rahaa vastaan kysellä, mutta ihan niin paljoa ei tuo tieto kiinnosta. Eli minkä verran tuota '73-'74 korimallia näillä raukoilla rajoilla pyörii?

    *Kyllähän kaikki Starskyn Gran Torinoa hehkuttaa, mutta entäs Hutchin '73 Custom?*
     
  2. tampio

    tampio 1st gear

    ei oo ton ikäisiä galaxieta paljoo suomessa.itellä on -74 500 4d hardtop pillared ja -73 ltd(sama korimalli)
     
  3. 2x4bbl

    2x4bbl Gearhead

    Vähän ohi menee, mutta tummansininen Galaxie 500 -71 4D oli joskus 79-81 omistuksessani. 351-2V windsor moottorilla, rek. NL-82 Tämä auto oli uutena myyty Kouvolan Viipurin Autola-nimisestä Ford liikkeestä. Juttelin kerran miehen kanssa joka oli myynyt sen uutena ja sanoi niitä tulleen kaksi kappaletta maahan silloin. Onkohan enää hengissä koko laite?
     

Kerro tästä muillekin!