Dodge Coronet 500

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja K_Sa, 16.6.2006.

  1. K_Sa

    K_Sa Gearhead

    Dodge Coronet 500 2d HT -66 361cid/727tf

    Elikkä tuommoinen ois tiedossa, auto on osiltaan aika täydellinen lukuunottamatta (konepellin/takakontin lista, tuulilasin ylälista).
    Kosteus syönyt sisältä listat ruosteeseen, auto seissyt 5-6 vuotta pihalla joten pohja tietää töitä myös ja muutenkin auto pitäisi käydä läpi täydellisesti.

    Mitä olisitte valmiita tuommoiseen sijoittamaan(hintahaitari)/kommentteja?
     
  2. Rüsselsheim

    Rüsselsheim 1st gear

    Itteä ei kiinnosta lainkaan, korimalli ei ole niitä kauneimpia.
    Olisko tuo semmonen n. 2000-3000€ juttu??

    Kiinnostus kasvais heti, jos se olis -68-70 mallia.
     
  3. 2x4bbl

    2x4bbl Gearhead

    On ihan nätti malli, etenkin jos on hyvin säilynyt ja suorakylkinen ym. Ei kylläkään kaikkein halutuin malli etenkään pikkulohkolla (318) - joka oli tuolloin vielä ryppyreunamallia. Noi kylkien muodot on paha saada siistiksi jos on "lysmyiset". Myös listoitukset ja takapaneli ym. pisteosat on vaikeasti saatavia jopa jenkeistä tänä päivänä. Itelläni oli tollanen hyvä yksilö 90-luvun alussa. 318 + autom. Ostin parillakympillä silloista rahaa. Museoleimaan meni helposti, sitten möin yhdelle tutulle melkein yhtä halvalla - jolla on vieläkin. Saattaa tollanen kymppitonnin maksaa tänä päivänä??
    Tos kuva. Pölykapselit on väärää vuosimallia, olisko kuuskasin? - mut hienommat mun mielestä kun kuuskutosen omat.

    http://i32.photobucket.com/albums/d44/f ... 500-66.jpg
     
  4. K_Sa

    K_Sa Gearhead

    Kuinkahan monta näitä mahtanee tuotu uutena Suomeen?
     
  5. tampio

    tampio 1st gear

    no,elekeehän kehatko jotta -66 ei ois nätti :soosoo: itekin oon just kauppoja vääntämässä -66 coronetista ja mun mielestä se on yksi onnistuneimmista muotoiluista!tämä on tietysti makuasia!
     
  6. mörkö

    mörkö Gearhead

    Ja Möröltä voipi ostaa 4 kpl sarjan orggiskapseleita (niitä kokopeittäviä)
    Mut ei oo halpoi... 8)
     
  7. 2x4bbl

    2x4bbl Gearhead

    Tuolta: www.fhrakouvola.fi > kuvia > nostalgiakuvia 1. löytyy kuva, jossa aito -66 Coronet 2DHT Suomi-isolohkoyksilö (AZO-1) kuvattuna varhaisessa hottentottikuosissa Kouvolassa. Myöhemmin sama auto esiteltiin V-8:ssa punaisena.
     
  8. mercman

    mercman Gearhead

    myyty
     
  9. ´71 formula

    ´71 formula Gearhead

    Mielestäni 66-67 Coronet 2d ht on ajattoman kaunis korimalli.
     
  10. Jonimac

    Jonimac Gearhead

    hmm onkohan se just joku 66-67 coronetti siellä kajaani-sotkamo välissä yhdessä pihassa mätänemässä. vinyylikatto jne, muuten valkoinen. 2d ht. en oo käynyt kysymässä mutta kuulemma perus vastaus että "ei myynnissä"
     
  11. Adventurer

    Adventurer Gearhead

    Halvalla menee. Itse olen tuohon hintaan kiinnostunut ostamaan liki jokaisen isokorisen ja isolohkotekniikalla olevan 2 d ht Moparin vaikkei niin tarvetta olisikaan. Raudassa ei oo raha hukassa.
     
  12. Bandicoot

    Bandicoot Gearhead

    Asian vierestä mutta silti,paikkakunnallani on kyseisen mallin auto korinvaihtona jolla on kuitenkin suomi historia alunperin -66 coronetti ajetttiin sillankaiteeseen suonenjoen karnevaaleissa ja se meni kanta autoksi sit chargeriin ,mutta myöhemmin eri vaihetten kautta tuo hylsy sai 4 ovisen coronetin paprut ja täys kunnostuksen ja hellää huovaa osakseen kunnes taas omistaja vaihdoksien myötä päätyi lehmukseen kylki edellä ja loppu onkin mitä on .liekö kirous siinä korimallissa vai mikä.
     
  13. RT6870

    RT6870 Gearhead

    joo, itsekin kävin kurkkaamassa tien varresta siellä Sotkamo-Kajaani välillä sitä -66 Coronettia se on 500 malli (ja isolohkolla kuulemma)

    itsellä on ajoautona -66 2D HT, on se nätti... voi sen myydäkin jos joku haluaa ostaa
     
  14. 2x4bbl

    2x4bbl Gearhead

  15. tampio

    tampio 1st gear

    ei olis kuvia siitä valkoisesta dodgesta?ihan mielenkiinnostaolis mukava nähdä millainen auto on ruost :eek: umassa
     
  16. Jonimac

    Jonimac Gearhead

    vois ehkä, jos omistaja ei haulikolla uhkaa, ni käydä kysäsemässä ja ottaa samalla pari kuvaa.... wish me luck :rotfl:
     
  17. cuda69

    cuda69 Gearhead

    azo-1 oli vielä jokin aika sitten puolangalla tai jossain naapurikunnassa ja sen osti joku etelästä.auto tällä hetkellä käsittääkseni rautakummulla kunnostettavana.tooke tietää enemmän,eli jos olet foorumilla niin paa juttua tulemaan.
     

Kerro tästä muillekin!