Tuning firebird

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tuning & Styling', aloittaja minkkinen, 24.9.2006.

  1. minkkinen

    minkkinen 1st gear

    taitavasti rakennettu - mutta muuten ollaan menty vähän metsään..
    osu vaan silmään uusimmasta gti-magazinesta
    [​IMG]
     
  2. Lintta cruiser

    Lintta cruiser Gearhead

    Takasiipi pois niin toihan on ihan komee peli. Kun vaan olis tehoakin "riittävästi"
     
  3. Stang_81

    Stang_81 Double Gearhead

    Juu onhan tuosse se veekuutonen. Jokainen taaplaa tyylillään, ehkei kaikkien makuun mutta onko kaikki vekottimet muutenkaan.
     
  4. apukuski

    apukuski Gearhead

    Reading a tuning magazine turns you into a fucking idiot... Vai mites se meni :rotfl:
     
  5. -nikke-

    -nikke- Gearhead

    Tuollahan se oli Midnight Cruisingeissa. Hyvin se on rakennettu. Korisarja on lasikuidusta itsetehty.

    Jäis varmaankin monelta "tuuning sucxs"-pojalta tekemättä.. :odroll:
     
  6. L-Janne

    L-Janne 1st gear

    Kyllä itse nostan hattua, toteutus on erinomainen eikä tuo korisarja ainakaan rumempaan suuntaan ole Pontiaccia muuttanut. Voimaa kun vielä olisi... :D
     
  7. SC 285

    SC 285 1st gear

    Oma lehmä ojassa tässä kommentissa kun olen tuon vehkeen ruiskuttanut :odroll: . Mutta, kaveri on tosiaan ite tehny noi kaikki osat ja on sanottava että hienoa oli työnjälki. Kyllä on useimmilla tuunareilla matkaa tuohon...
     
  8. pantera

    pantera Double Gearhead

    Toi on ihan yees old skoolilaisenkin silmissa, jos kerta tykkaa tuunaamisesta niin mielummin jotain tammosta kuin 300 sarjan pemaria kattelee, hieno toteutus
     
  9. HEMI

    HEMI 1st gear

    No joo ihan jees...

    Vai että v6:lla....se on tuning piireissä piintynyt syvään se sanonta All Show No Go :lol: syytä kyylä ihmettelen useasti :odroll: vai onko rakentaessa loppunut rahat kesken vai minkä takia se kone aina tuppaa unohtuu?
     
  10. electra1

    electra1 Gearhead

    Ainakin tommosella saa vastakkaisen sukupuolen edustajia hyvin kyytiin... Ainakin luulis. :pinup:

    Ei mutta kyllähän tähän maailmaan mahtuu eri tyyliin rakennettuja autoja.
     
  11. pölhö

    pölhö 1st gear

    Makunsa kullakin, pilattu joka suhteessa, väri, lintulauta takana, levikkeet, keulakin kuin jostain patonkimaan vehkeestä :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
     
  12. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Oon kokolailla samaa mieltä edellisen kanssa, huonompaan suuntaan on menny vaikkapa alkuperäiseen nähden :odroll: Ja huvittavintahan tossa on sit se jos tollasessa lintulauta/sproileri härpättimessä on sit vielä vaan joku peruskutonen koneena :poff:
    Ja erikoismaininnan ansaitsee mun mielestä noi vanteet ja renkaat, palkinto niistä tässä: :wc: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
    Toi muuten kummastuttaa että jos näkee noin paljon vaivaa ja upottaa rahaa siihen että saa autostaan jonkun enempi ferrari-lambo tyylisen makaroonisportin näkösen niin miks pihtailla siinä että tekee sen sit no go -koneisesta :eek: Tai no, enempi toi kyllä näyttää tollasena jollekin uudelle japsikikkareelle kuin ferrarille :wink:
     
  13. Rockmaple

    Rockmaple Gearhead

    Laadukasta käsityötä toki arvostan kaikissa muodoissa, mut helvetin rumahan tuo on kuten on 99.5 % tunaroiduista vehkeistä. Autossa pitää ainakin olla ilmakumirenkaat, eikä tuollaisia rautapyörätraktorin pyöriä.
     
  14. KTM

    KTM Gearhead

    Ollaan sitten kerettiläinen verrattuna muiden mielipiteisiin:

    Kerrankin joku on uskaltanut tusina F - bodysta tehdä personallisen auton. Erottuu massasta ja näyttää pääsääntöisesti ihan hyvältä. Tuo takaspoileri on tätä fast & furious aikaa, mutta entä sitten? Lopulta aika maltillinen spoileri. Keulan ritilä vaatii vielä aavistuksen kehittämistä, mutta muuten ilme on ok.

    Mukavanpaa katsottavaa tuo on kuin jokin kakakkasi potkittu "katu-uskottava lintta".
     
  15. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Joo, vaikka mä en tuningista tykkääkkään niin on toi ihan mukavan erilainen f-bird, kun ei toi venekeulamalli oo mun mielestä muutenkaan kovin komea. Mut LT-1:nen tuossa kyl pitäis olla. Tosin kyllä toi 3.4 pesee ne 1.4 civicit mitä ne toiset tuninkiautot on eli sinällään riittävä...... :argue:
     
  16. mercakungen

    mercakungen Gearhead

    Kuvan perusteella näyttää asialliselta laitteelta. Jos levikkeet ja puskurit ovat irroitettavissa olevia muotilla valmistettuja lasikuitukappaleita (ei siis polyuretaani/ABS-muovinen puskuri + eristysvaahto + bondo), hattua pitää nostaa. Korisarjan muoto on makuasia ja pahempiakin on nähty. Pyörät sopivat hienosti kokonaisuuteen. 15" vanteet korkeilla kumeilla ne vasta hassun näköiset olisivatkin.
    Maalausta varten on tehty pohjatöitäkin, että on voitu vetää kiiltävä väri päälle. Mattaväritkin voivat olla hienoja mutta allekirjoittanut ei ole nähnyt ainuttakaan suomalaista mattaväristä autoa, jonka pohjatyöt olisivat edes sinnepäin.

    Matti Äyräväinen
     
  17. pantera

    pantera Double Gearhead

    Onkohan niin etta porukka ei uskalla antaa positiivista palautetta ettei leimautuisi tuunariksi , turvallivempaa on vetaa kaikki "muoviautot" samaan kastiin .
    Onneksi on tallaisia rakentajia kuin ton firebirdin tekija jolla on kadentaitoja ja visioita tehda jotain omaperasta eika vain kopioida muittenkeksimia juttuja lehtien sivuilta.
    Ja sitten tohon etta ei oo GO, .... mita sitten, kutonen liikuttaa varmaan ihan riittavasti, tuskin tassa on tarkiotuksena ollutkaan teha kilpuria.
    Showstopperina ihan piristava poikkeus.
     
  18. SpedeX

    SpedeX 3rd gear

    Mielestäni on hyvännäköinen viritelmä ihan luonnossakin... Tuo vähän "väriä" tähän f-body katraaseen suomessa...
     
  19. tug3

    tug3 Gearhead

    Luonnossa en ole vielä nähnyt vehjettä, joten työnjälkeä en kommentoi.

    Sinällään isotöinen ja sikäli respektiä ansaitseva kärry. Itse tosin pidän (4gen) Tulilinnun muotoilusta jo vakiona enkä oikein paranneltavia ole vielä keksinyt. Mutta ei tuo ruma ole, liian tojotamainen vain minun makuuni. Mutta hyvältä työ silti näyttää. Tosin sisusta on mielestäni pahasti keskeneräisen näköinen. Tarkoitan lähinnä sitä "koottava-maalaustyyliä", että maalataan jokainen irtoava muoviosa uudella säihkevärillä. Mutta työllä siitäkin saa hyvin ulkopuolen tyyliin sopivan.

    Mutta makunsa kullakin ja hyvin tehty työ ansaitsee aina respektiä, vaikka olisi kuinka Väärää Makua edustavaa... =)
     
  20. Silvarello

    Silvarello Gearhead

    Moottorin päivitystä vaille komia! 8) Sais se silti käydä kaikilla pytyillä :rotfl:
    Itsetehdylle korisarjalle nostasin hattua jos semmoisen omaisin, on siinä saanu kemikaalihuuruissa muutaman tunnin suhrata. Vanteet tosin on ehkä hieman tylsän näköiset muuhun ulkokuoreen nähden..?
     

Kerro tästä muillekin!