Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. e

    e 3rd gear

    No eikö mikään ole hyvin?

    Ensin on kaikki liian kalliita ja nyt sitten liian halpojakin jo?
     
  2. Deluxe

    Deluxe Gearhead

    Joo mä oon kyllä samaa mieltä tästä poraamisesta.Nettiauton touhu tuntuu muutenkin aikas kummalliselta..Hinnat on ihan mitä sattuu ja jengi tinkailee tekstiviesteillä ja netissä näkemättä autoa :eek:
     
  3. bbford

    bbford Gearhead

    Lähinnä nyt manaan kun missasin ton laitteen :odroll: ,hinta oli erittäin asiallinen ja toivon että ton hintaisia/kuntoisia 2d ht laitteita tulee lisää myyntiin.
     
  4. Jape105

    Jape105 Gearhead

    Aivan hinta oli kohillaan..Nettiauto on vaan semmonen että ''toi pyytää ton verran nii mää voin pyytää sit ainaskin ton verran''jne..sillä tyylillä kaikkien raatojen hinnat nousee..
     
  5. Ahti

    Ahti 3rd gear

    Toi auto on muuten meikäläiselle aika tuttu. Olin Lappeenrannassa intissä sillon kun toi oli "uusi" ja se kurvaili siellä torilla iltasin kun olin iltalomilla. Syöpyi kyllä lähtemättömästi mieleen kun lähes tyhjäkäynnillä pyöritteli savut renkaista.
    Kaiken lisäksi samassa tuvassa oli ko. auton tiimissä mekaanikkona pyörinyt kaveri.
    Oi niitä aikoja 8)
     
  6. dean66

    dean66 Gearhead

    on se peliä...

    eilen oli vielä siisti pikku musti jollain yksityisellä myynnissä vähän reiluun kahteen tonniin, niin tänään sama auto on kemiläisessä autokaupassa vajaalla viidellä tonnilla?!

    mikä järki tuommoisessa on enää?!

    ja se mirada, mikä on vähän projekti... ensin heebo tarjoaa sitä tonni seitsemällä sadalla ja nyt on taas hinta pompannut reiluun neljään tonniin?!

    kyllä on autojen hinnat kohdillaan :D

    -a-
     
  7. atn

    atn 1st gear

  8. SG480

    SG480 1st gear

    Tuota kutsutaan vapaaksi markkinataloudeksi. Jopa Kemissä!
     
  9. Denny Crane

    Denny Crane 1st gear

    Parempi olisi neukkulamallinen jonotusjärjestelmä. 12 v jonottaen Lada ja 8 v jonotuksella Trabantti tai muu korvike. :poff:
     
  10. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Tehdään ostolakko, ei osteta puoleen vuoteen mitään niin kyllä ne hinnat siitä taas asettuu :wink: Mut ei aloteta ihan vielä tänään kun illalla oon taas menossa kattomaan yhtä autoa :rotfl:
     
  11. vader

    vader 1st gear

    Sama oli minunkin purkautumiseni syy. Liian kalliita on kyllä huomattavasti enemmän myynnissä. Tuo oli melko sopivan hintainen, olisimpa voinut tuon vaikka ostaakkiin. Muta kaikki on hyvin kiva ja hyvä. :lol: :rotfl: Tallissa mahtuu nykyään pelailemaan vaikka pingpongia.
     
  12. 455STW

    455STW Gearhead

  13. -nikke-

    -nikke- Gearhead

  14. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Samaan hintaan sais jenkeistä puolenkymmentä stepdown avo hudsonia...ehkä pikkasen liioieteltuna, mutta kuitenkin...
     
  15. bbford

    bbford Gearhead

  16. dean66

    dean66 Gearhead

    http://www.nettiauto.com/948719

    Mielestäni melko edullinen olds starfire AVO. ja kuvien mukaan ihan upeassa kunnossakin..

    olisipa hallussani Roope Ankan varallisuus...

    -a-
     
  17. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Nyt kun kerran näkyy olevan aito ja alkuperäinen 7kpl tehdassarja, niin tuotahan voinee käyttää vertailumallina tavallisen corvairin rakentelussa. :odroll:
    Laittaa vaikka näitä nykyetuvetovehkeiden kone-lootapaketteja ja tekee oiken urheiluauton LT-1 vai mikä se oli etuveto-Impalassakin.
     
  18. Juu varmaan muulla kuin AKE:n kekkosslovakiassa. Kilauta Akeen, niin puhelimeen vahingossa vastannut siivoojakin nauraa paskaiset naurut sulle.
     
  19. Pusu vasemmassa takaloksussa = romu. Tämä Roope ostaa vaan priimaa. Mitä 50 kilolla euroja saa?
     
  20. speedy

    speedy Double Gearhead

Kerro tästä muillekin!