Chevy 305 Strokeri ???

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Karva, 10.10.2006.

  1. Karva

    Karva Gearhead

    Niin .... ???

    Kuis se nyt taas mäni, jos tollaasesta farmi-moottorista halajaa hyvää ja halvalla, eikös sinne tarvinnu suurinpiirtein laittaa 400 alakerta, siis kampurri ja veivaavat, hyvä 305 lohko ja vakio männät, tarvittaessa normi poraa, hoonia yms, koneistusta, näinkö ???

    Mikä nokka, tarkootus olis saada edukkaasti normi tai ryssän, eli vellos venäläisen bensalla, 76-92 oct, pelaava hivenen juntti farmin konetta tehokkaampa ja ennen kaikkia vääntävä katukone. Kadulla ajetaan väännöllä ei rata moottorilla ....

    Ja vakio farmi kannet, niissähän on suht isot venttiilit, onko niissä muuta hyvää, käsittääkseni tai joku valehtel jotta ovat hyvin hengittävät, eli ne pidetään, mitä muuta, mikä imusarja, kaasari, vakio gm alipainejakaja, tavalliset pukinsarvet, omat hapis - rosteri putkistot 1 1/2 vai 2", omatekele pöntöt, vai kuin ..

    Mille moinen resepti kuullostaa, paljonko sitä tehoa lopun perin vois olla, entä vääntöä .... :lol:

    Toimiva ja varma perus paketti junttu mallin katuautoon !!!
     
  2. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

  3. Degenerated

    Degenerated Gearhead

    Mä en kyllä jättäis siitä 305:stä yhtään mitään vaan 350 kone...
     
  4. triniemi

    triniemi Gearhead

    Tais olla 307 jotka on 3.875" porauksella, 305 on 3.735" mikä sen suurin synti onkin. Kai siitä tehdä saa jos haluaa, mäntiäkin tais löytyä KB:lta ainakin. Mä en kyllä tollaseen alkais vaan kattosin suosiolla jostain 350-383-400 koneen tai vaikka isolohkon.
     
  5. Per Besserwisser

    Per Besserwisser 1st gear

    Taisivat olla Letukan 307-lohkoja.. , joissa poraus se noin 4-tuumaa.. Ja siihen stroukkikampi. Taitaa rahat stroukkikammessa mennä isolta osalta hukkaan ilman isoporauksisempaa lohkoa? Ihan perus kaksipulttinen 350 aihio ei ihmeitä maksa.. Ota ne muuta apulaitteet sitten siitä 305 koneesta. Kannet tosin joudut preppaamaan, jotta saat toimimaan ryssäbensalla. Tulee muuten liikaa ruttua. Samahan se olisi ollut edessä myös 305 strokkaamisessa, kun hivenen fundeeraat.
     
  6. Karva

    Karva Gearhead

    Niin ...

    Nyt vaan olis tarkoitus tehdä perus halpa hyvä ???

    Eli jos sinne 305 ostaa valmiin kitin, siis vaikka näin :

    305 TO 340 CID STROKER CRANK KIT

    HI NODULAR CAST 3.750" STROKER CRANK
    GM STAGE 1 I-BEAM RODS with ARP WAVE LOC BOLTS
    KEITH BLACK HYPEREUTECTIC FLAT TOP PISTONS
    ZERO DECK COMP RATIO 58cc= 10.78-1 64cc= 10.02-1 72cc= 9.17-1
    SEALED POWER CAST RINGS
    CLEVITE ROD AND MAIN BEARINGS

    Base Price: $725.00
    + Muutama Euro jotta tuollaasen saa kotia !!!

    Vakio kannet, venttiili töineen, noihin kun käy lyijytön jo nyt, käytetty imusarja, yksitaso perus kamaa, hyvä perus kaasari jne.

    Miksi näin, no nuota on ja tarvetta on saman tein kolmelle koneelle, ei viittis olla järjen köyhä, ja alkaa ettiä hienoa ja kallista sekä hyvää, juu kyllä oletta ihan oikeassa 350 on kova ja 383 vielä kovempa, mutta 305 on suoraan takapihalla, miksi siis tehdä muusta se 305 ei enään maksa mitään.

    Siis pysytään 305 tekniikassa, ei tule ralliautoa ei, tavallinen katu käyttöinen ja joka päivä ajettava, mikä nokka ja kaasari, entä imusarja, samalla jos moisia on tallessa, ei kun tarjousta privaatilla, tai puh kätöseen ...

    Miten siis tehdä vääntävän hivenen piristetyn katu koneen nuosta 305 perus versiosta, ja edullisesti ???
     
  7. Mopo305

    Mopo305 1st gear

    Tarviiko sitä ruveta olleskaan stroukkaan,kyllä siitä se kasin ääni irtoo muutenkin. kysyy nim. mopo305 kylläkin ahdettu
     
  8. Denny Crane

    Denny Crane 1st gear

    No rodiin tolainen varmaan olisi passeli 305 valunumeroilla? No ei vaineskaan. :rotfl: Pistä farmariin vaan. Ei ole hirveästi hinnalla pilattu setti.
     
  9. Lintta cruiser

    Lintta cruiser Gearhead

    Tosta tulee loistava moottori kunhan saa kunnolla virtaavat kannet. Paskat kannet tappaa tommosen pitkäiskuisen moottorin.
     
  10. Mopo305

    Mopo305 1st gear

    Ja Bloweri päälle
     
  11. Rocket engineer

    Rocket engineer 1st gear

    Tai turbo tai kaksi.. :poff:
     

Kerro tästä muillekin!