ford -37 turhaa turinaa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja coronetti, 21.12.2006.

  1. coronetti

    coronetti 1st gear

    tere, kunhan mietiskelen, vois alottaa yhden aiheen tästä rojektista kun tuntuu et joka viires otsikko on ford -37 :rotfl: nooh oli miten oli, jarru systeemi on hakusessa edelleen,siihen täytyy paneutua hetimiten että pääsis jarruputket vääntään ja homma olis siltä osin kasassa. perin ilkee rakennella kun ei oo aikasemmin vastaavan projektin kanssa temmeltäny, ja sit ku ei viitis suttakaa heti ruveta tekee, joten aika paljon tulee tulevaisuudes kyseltyy tyhmii. :oops: niiku jus noi peltisarjat!! ku ois ollu kromatut setit lähes samaa hintaa.

    kone ois keulil rungon päällä ja saa lahjottaa 350 lootan mulle jos haluu :rotfl: ei tartte vielä ees toimia kunhan pääsisin tekee kartaanit ja putket ym...

    ja jotai -37 osia ois hyllyllä joita vois vaihtaa tavaraan joita juuri sillä hetkellä tarttisin... (tavaraan joita sillä hetkellä tarttisin :rotfl: :rotfl: :rotfl: )

    sit voi tyrkyttää mulle jotai rodi kampetta tähän ketjuun ja raha tilanteen mukaa sit kahtellaa..


    mut kysykää osii, pää asias ois korin osaa pientä nippelii ja nappelii.. luukut ym..

    -37 355cid 6/71

    ja sit ois 350cid 4bolt alakerta myytävän, lakrut laitettu, kaikki ves proput. tasapainotettu,.loki putsattu ja siisti.ok paketti.
    500E
     
  2. lahikainen

    lahikainen 3rd gear

    itellän on kuplan poljin yhytetty transiti pääsylkkään, mahtuu laatikko paremmi.

    tuulilasin kehyksest on pulaa
     
  3. coronetti

    coronetti 1st gear

    onko sulla tehostettu systeemi?

    kehys löytyy muistaakseni... tarkistan kunnon ja ilmoitan.
     
  4. lahikainen

    lahikainen 3rd gear

    ei oo tehostimia. hyvin pysähtyy.
     

Kerro tästä muillekin!