cudasta satelliteen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja cuda69, 31.10.2006.

  1. cuda69

    cuda69 Gearhead

    joo istutaan takapenkillä ja juodaan kahvia sekä pöristään äänekkäästi. 8)
     
  2. tooke

    tooke Gearhead

    Sovittu :rotfl: :rotfl: :rotfl:
     
  3. cuda69

    cuda69 Gearhead

    tämä viikko on menny taas ihimetellessä ja huomenna ois jo pakko tehä jotain.etujarrut pitäs vihon ja viimein saaha tehtyä,osat ois kutakuinki kaikki lasikuulapuhallettuna ym,eiku metalmask päälle.optimisti kun olen niin tilasin tänään mustat lyhyet kilvet konttorille odotteleen katsastusta.niin ja eturenkaat pitää käyä vääntämässä vanteille,josko niistä sais lisävauhtia hommiin. :oops:
     
  4. cuda69

    cuda69 Gearhead

    ruuvasin heti töitten jälkeen uuden 8"etuvanteen paikolleen ja näyttää hyvältä.
     
  5. MJF

    MJF Double Gearhead

    Noh, missä kuvat viipyy?
     
  6. 280471

    280471 1st gear

    tosi hyvä että sait ne tehtyä.muista kirjoittaa tänne kun käyt huomenna siwasta hakeen uuden kahvipaketin sun tallille,kaikkia varmaan kiinnostaa.
     
  7. cuda69

    cuda69 Gearhead

    olin niin tohkeissaan etten muistanu :oops: otan het amusella ja eiköhän fireball saa sen tänne huomenna?
     
  8. cuda69

    cuda69 Gearhead

    no ei tätä ole pakko lukea jos ei kiinnosta mun kahvipaketit,enkä muuten osta sivasta vaan k-kaupasta. :poff: menin amusella ennen kymmentä tallille ja irrotin rumpujarrut ja maalasin metal maskilla "uudet"hilut.tallissa sen verran viileätä että kuivuvat hiukka hitaasti niin tulin kämpille kirjotteleen kahvipaketin ostosta,jotta 280471 senkin mielenkiinto pysyy vireillä. :poff:
     
  9. cuda69

    cuda69 Gearhead

    jarrut paikollaan ja sähköt lähes valmiit , mittariston valot ja muutama piuha konehuoneeseen ni se osio ois ok.jos joku tarvii 10" jarrujen olkaakseleita ja jarrukilpiä niin multa joutaa poiijes,rummut on niin kuluneet ettei niillä tee mitään.uupuu yhä se tankin senderi,eli jos joku omistaa semmosen ylimääräisen ni voisin lunastaa semmosen pientä korvausta vastaan.
     
  10. tooke

    tooke Gearhead

    No joko nyt päästään koeajolle?? Joko sinä voitit sen raittiusvedon?
     
  11. cuda69

    cuda69 Gearhead

    veto voimassa yhä,vielä pitäs vetää muutama johto ,syyläri , pa-linjat ,pyyhkijän vivustot , penkki ,tankki paikolleen ja ne takavanteet.kilvet on jo konttorilla odottamassa kuun vaihdetta ja katsastusta. :D
     
  12. tooke

    tooke Gearhead

    No höh, etkö nä oo tehny mitn koko viikolla??
     
  13. cuda69

    cuda69 Gearhead

    no höh,olen tehhy taka jarruputken ja kiinnittäny kartaanin,on sitä siinäki.tänään väsäsin laturin kiinnikkeet ja muutaman sähköliitoksen.
     
  14. cuda69

    cuda69 Gearhead

    taas on menny illat vatuloidessa ja aikaansaannokset rajoittuu sähkötöihin ja pa-linjan tekoon,mutta siitä huolimatta tarkotus ois kokeilla käynnistystä ens viikonloppuna.Tahtoo nuo halvaantuneet usa pirssit sotkea harrastusta,tänään piti hakea kaksi autoa töitten jälkeen pajalle ja kilometrejäkin tuli satakunta yhteensä.
     
  15. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Toi jatkuvan pa-linjan aikaansaanti luonnistuu myös minulta. Autohan on kohta valmis, mitens sisusta?
     
  16. cuda69

    cuda69 Gearhead

    mikä sisusta?heh.satellitessahan on virheetön sisusta,en oo vielä keskittyny verhoiluasiaan sen kummemmin ku ovipahvit on paremmat ja se väärän mallinen etusoffa pitää laittaa paikolleen,mutta ei se ajoa haittaa vaikka kattoverhoilu roikkuu.
     
  17. KUE

    KUE 3rd gear

    satellite

    PÖÖ!
    ne osat josta puhuin niin lupas kattella takavalojen lasit olis vissiin ehjät ja takaluukun kansikin olis korjauskelvollinen lupas palata astialle!
     
  18. cuda69

    cuda69 Gearhead

    PÖÖ kans sinne.asia pihvi . ootellaan ja katotaan.
     
  19. v-kasi

    v-kasi 3rd gear

    Joko oot saanu koneesta savut?
     
  20. cuda69

    cuda69 Gearhead

    tänään kaatelin litkut sisään koneeseen ja askiin.huomenna ois tarkotus täräyttää tulille. :D
     

Kerro tästä muillekin!