ihmeellisiä ostajia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja daimleri, 21.1.2007.

  1. Jza

    Jza Double Gearhead

    Totta! Mutta olisitko itte antanut korttis tuntemattomalle maahanmuuttajalle tunnarin kanssa? Ainahan pizzapepe voi sitten sanoa jälkikäteen, että "mina ei tunne hekilo. Mina nahda se ensi kerta vimevikolla".

    Tuli vaan mieleen yhdet vähän tummemmat autonostajat, jotka hakivat tässä taannoin pirssin pois ja lupasivat maat ja taivaat ottaa vehkeen nimiinsä. Arvaa vaan ottivatko :mad: Eikun kirjettä AKE:lle ja todistajien allekirjoitusta että se ei oikeasti enää oo mulla. Oli mun vimonen kerta, kun luotan rättipään sanaan.
     
  2. hara64

    hara64 1st gear

    niinpä. onnex katsastusasemilta saa luovareita joita voi käyttää ja täyttää auton/pyörän/veneen myynnin yhteydessä. olen itse joka kerta ostaessa ja myydessä tehny aina luovarit omistus oikeuden muuttumisen takia.
    silloin ei tarvii ihmetellä/miettiä että onko uusi omistaja laitanut vehkeet omiin nimiin.
     
  3. audiq

    audiq Gearhead

    Rasisti! Suurin osa noista on kuitenkin ihan tavallisia veronkiertäjiä/tuilla eläjiä, niin ei saisi leimata automaattisesti kaikkia kusettajiksi... :soosoo:
     
  4. Tuukka

    Tuukka 1st gear

    En anna korttiani kenellekään enkä tunnaria. En nyt muista olenko kertonu sitä tunnuslukua edes muijalle. Ja auton myynnistä: Aina kun myyn tuntemattomalle auton niin teen ne luovarit että saan auton pois omilta nimiltäni. Tosin en ole ikinä joutunu käymään näyttämässä sitä luovaria, kaikki ostajat on hakenu autot nimilleen. Mutta kaverille on muutaman kerran käyny niin että joku ei ole hakenu autoa nimilleen ja on joutunu konttorilla näyttämään luovarit
     
  5. 280471

    280471 1st gear

    pellervo rules,onko tää jannu todellinen henkilö ? onhan näitä muitakin :he man, bat man ja vituks man.minkä myyntimiehen maailma pellervossa menettääkään?
     
  6. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    mitäs sanotte näistä "tarjousten mukaan" nettiautossa myyjistä.

    Kun tarjoaa sen verran kun mitä muut vastaavat on hinnaltaan niin vastaukseks ttuiluja

    pitäiskö tarjota joku älytön hinta ja seurata reaktioita
     
  7. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Noi "tarjousten mukaan" myynnit on ihan :wc: Kyllä jokaisen pitää osata ite hinnoitella tuotteensa eikä alkaa arvuutella mitä joku siitä maksais. Eli saa kyllä olla todella harvinainen tuote tai joku vastaava lisäpointti ennenkuin sellasta viitsii edes kysyä eikä välttämättä edes silloin, pitäköön tunkkinsa :poff:
     
  8. -JJH-

    -JJH- Gearhead

    Per***stä.

    -JJ-
     
  9. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Tuossa pontiakin myynnissä oli kans outo ostaja, soitti aamulla, kävi päivällä katsomassa (n. 15min) ja soitti illalla et ottaa sen. Parin päivän päästä haki pois ja siitä parin päivää niin rahatkin tuli tilille. Ei tinkausta eikä vänkäämistä. Kiitos vaan esimerkillisesti hoidetusta busineksesta.
     
  10. blt4spd

    blt4spd Gearhead

    ...Se on ikävää, kun 99% rättipäistä pilaa koko kansan maineen :D
     
  11. Stance

    Stance Gearhead

    Useasti ne ei osaa myydä tarjousten mukaan vaan luulevat että joku tulee ja tarjoaa vahingossa ylihintaa. Vaikka nettiautossa on helppo tehdä pikainen vertailu vastaavista kärryistä. Sitten kun joku tosiaan tarjoaa jotain niin kauhea ttuilu...kannattaisiko sitten antaa jotain vihjettä missä se hinta luuraa kun se on kuitenkin itsellä mielessä?
     
  12. RB-440

    RB-440 1st gear

    En mäkään tajua, että jos pyytää tarjouksia, niin siinähän nimenomaan ottaa sen riskin, ettei kukaan tarjoa niin paljon, kuin päiväunissa on kuvitellut.

    Toisinpäin ajatellen, sopiihan sitä tarjota vaikka mitä, mutta siinä voi joutua vastaamaan huutonsa. Eli kiusallaan ei varmasti kannata tarjota mitään, ei ainakaan enempää kuin on valmis maksaan, mutta jos on tosissaan, niin ei kai sille mitään voi, jos ei myyjän toiveet ja ostajan tarjoukset kohtaa.
     
  13. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    onpa kiva jos on heittäny tuollaiseen jonkun realistisen hintatarjouksen (jolla 350km päästä ois vastaavankuntoinen laite irronnut) niin sitten tulee joku ttuilu vastaus ja sen jälkeen 2.5 x suurempi pyynti

    kiva tarjota toiste mitään ku kattovat että taas joku pöhkö tarjoaa kolmanneksen
     
  14. ryti

    ryti Gearhead

    no jos meikäläisestä ois kyse nii kyllä jäis tavara myymättä
    jos ei vielä kyselyn jälkeenkään osaa hinnoitella myymäänsä tavaraa nii minun puolesta se saa jäädä sille myyjälle vaikka ikuisesti :mad: .
     
  15. No H2O

    No H2O Gearhead

    No mitäs mieltä olette sitten näistä myyjistä joilla on ihan utopistinen (=korkea) hintapyyntö kohteen kuntoon tms. seikkoihin nähden?

    Itse en enään jaksa edes huvittua toisten ihmisten turhista luuloista... :rotfl:
     
  16. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Noilla ylihinnan pyytäjillä on kuitenkin selvä peli eli jos ne haluaa tai yrittää saada tuotteestaan semmosen hinnan niin siinähän yrittää ja jos se omasta mielestä vaikuttaa törkeesti liialle niin senkin ilmoituksen voi sit ohittaa tuhlaamatta siihen miettimiseen sen enempää omaa aikaansa :wink:
     
  17. Beenari

    Beenari 3rd gear

    Nämä autot ovat virtuaalisesti myynissä. Eli myyjä ei niitä oikeasti halua myydä, paitsi jos jostakin löytyy urpo joka maksaa 100 000€ -82 Capricesta.

    Saman kannan olen ottanut myös OD:n käyttäjiin jotka "myyvät" tarjousten perusteella. Jos et osaa hinnoitella tuotetta niin älä myy.
     
  18. Buddy

    Buddy 1st gear

    Muutamalla on varmaan se pelko, että jospa tulee luvattua oma romu vaikkapa liian halvalla. Jollakin saattaa olla myös se tarkoitusperä hinnoittelun puuttuessa, että sais muutakin kontaktia ostajaan, kuin "lähetätkö kuvia?" Ne hinnattomat myyjät odottelee varmaan soittoa, mutta henkilökohtaisesti minä en soita ikinä, jos hinta ei ole näkyvissä. :mad:
     
  19. No H2O

    No H2O Gearhead

    Heh... Eipä kaikki jaksa soittaakaan vaikka olisi hintakin näkyvissä, vaan vänkäävät sähköpostilla ja yksityisviesteillä viikkotolkulla => tosiostaja soittaa, tulee paikalle ja tinkii sitten vasta 8)
     
  20. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    nää helmet seisovat vuositolkulla heinikossa muhimassa ennen kun kyörätään paaliin :wc:
     

Kerro tästä muillekin!