Paloseinä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja Chevy ´53, 19.2.2007.

  1. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Jos siirtää bensatankin takakoppaan niin vaaditaanko katsastuksessa paloseinä takakopan ja ohjaamon väliin?
     
  2. Joe Hunt

    Joe Hunt Double Gearhead

    Itsellä kyllä kiittelivät kun oli alumiinista tehty seinä ja raot tilkitty korikitillä,kannattaa laittaa ihan oman turvallisuuden takia!
     
  3. Quest

    Quest Gearhead

    Entäs jos tankki on kabiinin puolella :rotfl:
     
  4. chevrod

    chevrod 1st gear

    mm. 37 chevy coupessa tankki ON kabiinin puolella kylläkin vanerin takana mutta kuitenkin.
     
  5. Tylsä Rautasaha

    Tylsä Rautasaha 3rd gear

    Ei ole paloseinää esim. b-mallin kadetissa jossa on tankki peräkontissa.
     
  6. chevrod

    chevrod 1st gear

    Eikä c-kadetissa 8)
     
  7. Tylsä Rautasaha

    Tylsä Rautasaha 3rd gear

    eipä ole ei
     
  8. Karva

    Karva Gearhead

    Oli kyse autoista ei adam opel tuotteista ...

    Nuota on joskus laitettu siten takapaksiin notta se venehesen tarkoitettu tankki, kannettava ja hyväksytty turpa-versio kelpaa, siitä kun otat kunnon pika liittimillä bensalinjat ja se tuuletus joutsen kaulalla, sitä ruttukumi letkua joka käy liemelle, lattian alle, eli jos vaikka kuin pyörit ei tuuleta sisätiloihin, kuormaliinoilla pika kiinnitys.

    Tuo kelpaa, ralli autohin, jokkikseen ja rokkiralliin, uudempissa mm, näihin katu-kilpi sunnistus autoihin jne, jopa vaaditun turva-tankin sijaan, ja maksaa murto-osan.

    Yhteen vessaan laitettiin nipponin tuotteesta al - tankki takapenkin taakse pystyyn, sille ei tarvinnu mitään kun oli keskellä autoa turvallisessa paikassa, ja tankki oli rakenteeltaan sellaanen notta se oli moiseen paikkaan tarkoitettu, eli siinä oli kiinnytykset ja tellinki, olisko ollut nissanin luupäästä, tai joku moinen 2d häsperä malli -80 luvulta, joka tapuksessa se kelpaas sellaisenaan kun näytin katsurille, siiä tankki mallissa oli nimittäin täytön ja letkulähtöjen lisäksi tuuletukselle lähtö, joka johdettiin ritilän taakse ulkoilmaan.
     
  9. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Juu kiitokset, eiköhän tämä ole selvä ja laitan sinne selkänojan taakse alumiinilevyn ihan varmuuden vuoksi.
     

Kerro tästä muillekin!