chevy 350+PG nykiminen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja lassii, 31.3.2007.

  1. lassii

    lassii Gearhead

    Jeps, tuollanen kokoonpano ja eilen tuli sellanen "ominaisuus", kun seisoo valoissa niin tulee nykäyksiä et auto haluis mennä eteenpäin. Johtuisko valeltavasta tyhjäkäynnistä vai turbiinista vai mistä. Tänään päivällä myös luistatti vähän aikaa kun vaihto kakkoselle. Tosin uudestaan ei tuota ilmiöö tehnyt.

    Pitäskö eka kattoo imuvuodot ja syy epätasaseen tyhjäkäyntiin? Tulpat oli aika savessa talven jäljiltä et ne putsasin kyllä.

    Muutenkin tuntuu että loota hieman venyttää vaihtoa turhan pitkään.

    Neuvoja?
     
  2. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    Nykäyksien syynä vois olla se tyhjäkäynti.
    Oletko milloin(kaan) vaihtanut lootan öljyjä/suodatinta? Hetkellisten toimintahäiriöiden syynä voipi olla joku likahiukkanen venttiilikoneistossa...
    "Muutenkin tuntuu että loota hieman venyttää vaihtoa turhan pitkään. "
    Onko sulla throttle-valve säätö (kaikki aina puhuu kick-downin säädöstä, mutta ei se ole vain se...) miten tiukalla?? Sen pieni löysääminen usein auttaa, mutta sitten ei kikkari välttämättä toimi niin suurilla nopeuksilla.
    Kokeilla voi myös säädettävää alipainemodulaattoria.

    Tuolta voipi opiskella pg:nkin sielunelämää:

    http://www.tocmp.com/manuals/trans/TTransChev1971/
     
  3. lassii

    lassii Gearhead

    Juuh, tuo loota on mulle mysteeri vielä joten eka alan ihmetteleen tyhjäkäyntiä. Työkamu vihjas et ihan imuvuodolta kuulostas joten siitä ja tulpista yms lähen liikkeelle.

    TArviipa alkaa kuitenkin tutustuun tuohon PG:n toimintaan. Tattista linkistä :)
     

Kerro tästä muillekin!