Huom! Tänään telkusta muskeliautot

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja eastdriver, 2.5.2007.

  1. Blazer-83

    Blazer-83 1st gear

    Mulla on tallennettuna kans ja sais levitykseenkin kun ois paikka gigaselle fileelle 8)
     
  2. jart$u

    jart$u Gearhead

    mitään en mopareista tiedä, mutta jos -62 fury on intermediate plymouth, niin mikä se plymouthin full-size vuonna -62 oikein oli?
     
  3. Arto65FB

    Arto65FB 1st gear

    Mitäs kummaa siinä on, sehän oli yhtä kaukana urheiluautosta kun ameriikka on englannista ja on edelleen. Nykyistä pitävät sentään kohtuullisena ajaa mutta laardia on niin tukevasti, ettei sitä urheilullisena voi pitää.

    No niin oli kyllä siihen aikaan muutkin amerikkalaiset, mitä nyt Vette vähän sinnitteli.
     
  4. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    :lol: ...tulihan se sieltä! :poff:
    Sori en voinu vastustaa itsekään pientä provoilua tässä yhteydessä! Nii eihän niillä jenkeillä mitään urheilla, vaan painetaan kumit savuten kovaa ja äänekkäästi mutta ennenkaikkea tyylillä jos vauhtia kaipaa..! :wink:
     
  5. hla

    hla Gearhead

    Vaikka en tota kommenttia niin tosissaan ottanutkaan, eikä tän vastauksenkaan tarkoitus ole n****a pilkkua, niin vastaus on ettei sellaista tainnut noina vuosina 62-64 ollakkaan, ainoat Mopar C-bodyt oli Chrysler/Imperial ja Dodge 880(joka oli lähinnä Dodgeksi naamioitu Chrysler). Plymouthit ja tota yhtä malllia lukuunottamatta, Dodget oli B-korisia eli hieman pienempiä kooltaan....
     
  6. twelve

    twelve 3rd gear

    Niinpä... ylläpito vois sponssata tollasia. Sit kun sen koodaa xvidiks niin sen saa johki 350 MB eikä kuvan laatukaan kärsi kamalasti.
     
  7. Ylläpito

    Ylläpito Gearhead Staff Admin

    Kukapa sponssaisi sitten ylläpidon oikeudenkäyntikulut ja sakot ja tekijänoikeuskorvaukset :D
     

Kerro tästä muillekin!