dodge ram van 5,2-91

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja jartos, 11.7.2007.

  1. jartos

    jartos 1st gear

    mikä on ohjaustehostimen yläpuolella oleva remmivetoinen laite.
     
  2. Damned

    Damned Gearhead

    Kummallakos puolella se tehostin on, ei ennee muista... Kuskin puolella konetta on saastelaitteisiin lukeutuva ilmapumppu päällimmäisenä apulaitteena.
     
  3. jartos

    jartos 1st gear

    miten

    miten se vaikuttas jos jättäs remmin pois siitä
     
  4. Damned

    Damned Gearhead

    Re: miten

    Aika hilijasta että hirmusesti vaikuttas mitenkään. Miulla oli remmi otettu veke ja lähöt tulupattu (ja menot imusarjasta). Hyvin kuluki.
     
  5. jartos

    jartos 1st gear

    vaikuttaakohan se kulutukseen
     
  6. Juola

    Juola 1st gear

    Tokkopa... ainakaan kulutusta lisäten! Tämän kesän taloudellisuusennätys omalla dodgella 13,4 l/100 km sekalaista (vaikkakin maantiepainotteista) ajoa... ja KAIKKI saastelaitteet poistettu aikapäiviä sitten!
     

Kerro tästä muillekin!