nettisaitteja usassa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja minttu3, 3.7.2007.

  1. minttu3

    minttu3 1st gear

    mitäs muita auton myynti saiteja on usassa kuin toi ebaymotors,lähinnä ois tarkotus katsella ton rays automitiven nurkista jotain kippoa elikkä caroliinat ja kait floridankin alueelta.mutta uskoisin että heilläkin on etsintäpalvelu?haku ammuntana löysin jotain hintojakin täältä että 2000e paikkeilla kaikkineen kotona..?
     
  2. CandyBee

    CandyBee Gearhead

    ite tuolta kattellu sopivaa "seuraavaa" perheenjäsentä.


    http://www.cars-on-line.com/

    sama homma, eli sieltä minäkin katselin ton rayn lähistöllä olevia biilejä :D
     
  3. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

  4. el vivados

    el vivados 1st gear

    tässähän herää omakin mielenkiinto=),sopivasti kun olen ilman kulkinetta,,,
     
  5. WTF

    WTF Gearhead

  6. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Tuon Rayn zip on 29161, siitä joku 200-300mls onnistuu kätevästi. Tai laita vinkkiä mulle mitä etsit niin katotaan löytyykö jotain sopivaa.
    Syyskuussa oon menossa paikan päälle ja voin käydä kans potkimassa renkaita.
     
  7. el vivados

    el vivados 1st gear

  8. impala1968

    impala1968 Gearhead

  9. Batmobile

    Batmobile Double Gearhead

  10. rane58

    rane58 Double Gearhead

  11. jaj

    jaj Gearhead

  12. aurora

    aurora 1st gear

    Ehka tama on jo mainittu... mutta kuitenkin

    Saattaa olla, etta tama oli jo mainittu, mutta tama on yksi suurimmista USAlaisista klassikkoautolehdista ja heilla on hyva sivu myoskin

    www.hemmings.com

    Taalta USAsta ostaessa kannataa aina muistaa, etta yksityiset myyjat kokee usein loukkauksena pankkitilin numeron kysymista... kuin kysyisit paljonko on rahaa tililla :eek: Syyna on, etta tassa maassa yha edelleen valtaosa laskuista maksetaan shekeilla, jopa online pankki lahettaa shekin puolesta jos sita kayttaa!! Yritykset on hiukan jo valistuneempia, mutta yllatyksia sen suhteen voi tulla. On aina hyva idea kayttaa paikallista valittajaa... esim. tuota aijemmin mainittua jenkkiautot.com missa on suomalainen vastailemassa ja asioita hoitamassa. Vastaavia tietty loytyy myos Floridasta, mutta eivat taida hoitaa autojen tarkastuksia ja monet vaan myyvat omia autojaan.
     
  13. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

  14. vinkkeli

    vinkkeli Gearhead

Kerro tästä muillekin!