Caprice 307--->350

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja MikZu, 26.12.2006.

  1. MikZu

    MikZu 1st gear

    Elikkäs tekniikkana nyt olds 307/th2004r ja tarkoitus olis vaihtaa tilalle chevyn 350 ilman saastehilppeitä. Ihmetystä aiheuttaa toi loota että käykö chevyn koneesee vai kannattaisko vaihtaa samalla 350 loota perään??Niin ja auto on stw caprice ja kyselijä vielä vihree näissä asioissa :odroll:
     
  2. PauliP

    PauliP 1st gear

    TH200 4R on universal-pulttijaolla, eli sopii kaikkiin GM-moottoreihin.
     
  3. MikZu

    MikZu 1st gear

    Ok ja kiitos vastauksesta.
     
  4. MikZu

    MikZu 1st gear

    Noniin..koneeksi tuleekin sitten oldsin kolmepuolikas ja nyt ois tarkotus pikkasen piristää sitä peltisarjoilla.Oottekos millassii satseja saanu sovitettuu tollassen stw capricen keulalle? Ja autohan oli 86´ jos sillä nyt on mitää väliä..
     
  5. impala67

    impala67 Double Gearhead

    ihan samanlainen projekti täälläpäin meneillään.

    edit: uups luin huonosti, sää pistätkin letukan tekniikkaa pellin alle. mulla tulee olds350. (/edit)

    swtradesta saisi olds350 peltisarjoja noin puolellatoistasataa, mutta olen päätymässä käyttömukavuus- ja kustannussyistäkin 70-luvun valusarjoihin tiivisteiden mallin mukaan avarrettuna.

    omaan yritän ensin kytkeä sähköhimmelit kiinni tietsikoiden kanssa kun ne toimi kerran vanhassa koneessa. ekologiaa sano vaikka kattia ei olekaan, niin tiivis tyhjäkäynti on myös lompakolle ystävällistä. q-jetissä pitäisi olla WOT eli täyskaasu koko lailla sama oli mekaaninen tai sähköinen saastekaudenkaasari.

    minkä ikäinen 350 sulle on tulossa?
     
  6. MikZu

    MikZu 1st gear

    Lohko on joku 70`luvun malli ja kannet numeroiden mukaan vm72. Kaasariksi tulee 600 vakuumi holley. Ps.Oikein luit tosta ylempää..Oldsin konehan tuolla tallin nurkassa odottelee asennusta :wink:
     
  7. MikZu

    MikZu 1st gear

    Noniin...nyt ois tarkotus piristellä tota konetta vähän lisää.Imari ois tarkotus vaihtaa ja jonkunlainen virinokka.Minkähän asteista nokkaa tohon vois ajatella? Pellisatsit ja putkisto ois jo valmiina..
     
  8. kime2

    kime2 Gearhead

    Nokaksi joku mieto vääntönokka,edelin performer noka&imusarjapaketista ois varmaan hyvä lähteä liikkeelle...
     
  9. MikZu

    MikZu 1st gear

    Jeps...täytyy alkaa kyselee noiden pakettien hintoja
     
  10. muje

    muje 1st gear

    350 olds imusarjalla pärjää melko pitkälle mielestäni,niihin kun saa välilaippoja kaasariin kun kaasariin,olen jostain lukenut,että ei ehkä ole juurikaan eroa viri imareiden kans.voinhan tietenkin olla väärässäkin?itse päätyisin kuitenkin ensin kokeilemaan vakio sarjalla. voi olla nimittäin niin ,että panostettu rahasumma siihen saavutettuun tehoon nähden voi olla minimaalinen.itselläni caprisessa 350 olds 200th4r ja hyvin pelittänyt.tosin vakio osilla!
     

Kerro tästä muillekin!