Vmaileri?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Willep, 18.6.2007.

  1. Willep

    Willep 1st gear

    Eli kuinka ootte toteuttaneet vmaileri ohjelmalle anturi hommelit? Sigman anturi pyörään/jarrusatulaan joo, mutta entäs koneen pää? Piuha poikki ja mikkitöpseli kolvilla kiinnikkö? Näinkö, siitäkö kone ymmärtää maailmanmenon? Ja mites se toimii se toisen pyörän liitäntä, jos haluaa saada sutimisen vertailukäppyrän, eli toinen anturi etu ja toinen takapyörässä? Mihis se saadaan tungettua? Jollain stereoplugimikkiviritykselläkö? Ei taida joka läppäristä löytyä... Teenkö nyt tästä liian vaikeaa?

    Onko mitään kokemuksia toiminnasta?

    Tai linkkiä jollekkin sivulle mistä saa tietoa. Kitoos...
     
  2. 4Wheeler

    4Wheeler 3rd gear

    Toiseen päähän 3,5 millin streoplugi. Voit varmaankin laittaa vasempaan kanavaan toisen ja oikeaan toisen anturin signaalin. Monissa kannettavissa MP3 soittimissa on mikki tai linjasisäänmeno jota voit käyttää nauhoittimena ja sitten siirtää äänitiedoston tietokoneeseen. Harvassa on ne läppärit joissa ei Mic In-liitäntää ole eli siihen vaan. Hyvä on olla jokin perustason äänitiedostojen muokkaus ohjelma (http://audacity.sourceforge.net/) jolla voit paloitella lähdöt omiksi tiedostoikseen ja editoida volumea jos tarve on.

    Kokemukset ovat hyviä, yllättävän käyttökelpoinen suorastaan nerokas systeemi. Tuolla alkuperäiset sivut, vinkkejä asennukseen ja tietty softat. http://personal.inet.fi/koti/jukka.jakala/vmaileri/.
     
  3. MiniMustang

    MiniMustang Gearhead

    Ohjelmasta on tulossa läppärikäyttäjille uusi versio jossa ei enää tarvitse erikseen nauhoittaa ajoa vaan kaikki tapahtuu reaaliajassa. Edellisen viestin linkistä löytyy lisäinfoa.
     

Kerro tästä muillekin!