Mopar E-body kojelaudan päällisen "imaisu" Ruotsis

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Verhoilu ja sisusta', aloittaja PPRCuda, 6.9.2007.

  1. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

  2. Ck

    Ck Gearhead

    :eek:

    Laatu on kyllä mahtavaa. Kyllä saa taas köyhät kattella.
     
  3. tomperi

    tomperi Gearhead

    Hienox tuli. Itellä ois challengerin koelauta samassa jamassa,et mitä toi kustantaa,ja miten homma toimii?
    Koelauta postissa Ruottiin kö?
     
  4. Jossain vaiheessa otettava ohjelmistoon ajella Haaparantaan ja nakata Barracudan kojetaulun päällinen Busgodsiin. Mulla ois myös -70 Furyn kojetaulun päällinen johon on kairattu kaiuttimen reiät. Osaiskohan ne semmoisen elvyttää?
     
  5. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Suomen Matkahuolto ja Ruotsin Bussgods toimii yhteen eli lähettäminen käy sitä kautta jos ei satu olemaan muuta kyytiä.

    En osaa sanoa kuinka suuria reikiä saavat paikattua. Itse laitoin kuvia e-mailla jonka perusteella arvioivaat homman.

    Mustana ovh. asettuu Tonyn mukaan 7.500 kruunuun, värillisistä muistaakseni 500-1000 kruunua lisää eli kyllä Ck tätäkin köyhää kirpas mutta muita vaihtoehtoja ei oikeestaan ollut. Jenkkilässä vastaava homma maksaa saman verran ja Suomessahan tuota hommaa ei käsittääkseni tee kukaan.

    Ylimääräisenä olis nyt Barracudan Dash Cap eli muovikuori yhden kaiuttimen kojelaudalle 100 egellä.
     
  6. JB

    JB 1st gear

    Onko nuo Dash Capit pelkkiä muovikuoria koelaudan päälle? eli sen alle joutuu kehittelleen jotaki tavaraa pehmusteeksi? vai onko tuossa kuoressa jo jotaki pehmuste materiaalia alla? ja miten nuitten kiinnitys pitäis tapahtua?
    Kattelin tuolta www.1aauto.com:sta tuohon ikuisuusprojektiin just tuomosta molded dash pad coveria, eikä tuntunut tuo hinta ihan hirveältä. tekeeköhän niillä mitään..
     
  7. niklas_

    niklas_ 1st gear

    ihan paskoja noi capit. se on ohut kova muovikuori. pitäisi jotenkin saada se liimattua kiinni että pysyy siistinä. mulla oli chargerissa sellainen ja se ei istunut vaikka paljon yksinkertaisempi ku E-bodyn.

    mieluummin veisin verhoomolle että vetävät vinyyli/kankaan päälle ku et maksaisin 100e capista
     
  8. Vanishing Point

    Vanishing Point 1st gear

    Loppukesästä teetin oman autoni kojelaudan korjauksen kotikunnan verhoomossa. Pohjatyötä en tehnyt itse sillä ei ollut aikaa. Se oli kokonaishinnassa iso osa, (toisaalta korjauksen työvaiheet kesti kaikenkaikkian monta tuntia)

    Saumat kohdallaan, kuten myös pelkääjän puoleinen logo.

    Vuoraus nahalla joten ei numbermaching restauroijille mutta laatu toisaalta parempi kuin alkuperäinen.

    Harmittaa ettei kuvia tullut otettua mutta voin laittaa halukkaille kun pääsen joskus suomeen ottamaan niitä.

    Verhoomossa sanoi että nahalla saa paremman istuvuuden vaikeissa kohteissa kuin vinyylillä.
     
  9. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Kaverin ex-Barracudassa oli tollanen cap. Hyvin laitettuna, kojelautaa hivenen "vuoltuna" ja uudelleen maalattuna se istui todella OK kun kyseessä oli "daily driver" Satasen ja lähes tonnin osien välillä on ymmärrettävästi laatueroja.
     
  10. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Kaveri laittoi `59 Cadillaciinsa tuollaisen dash capin myös ja yllätyttiin kyllä siitä miten hyvä se oli. (hintaansa nähden siis) Ainoa mikä mätti, oli mittariston upotus, joka jäi tuuman verran vajaaksi syvyydessä. Sama vika näyttää olevan kaikissa tuon mallin Cadillacin dash capeissa. Outoa sinänsä, eikö sen voisi tehdä oikeinkin...


    Omassa `60:ssä on kojelauta ihan päreinä. Vanhan saa kunnostettua virheettömäksi kuulemma 2500€:lla. Dash cap maksaa sen 150€. Taidan kuitenkin käväistä kysymässä, mitä verhoilija sen päällystämisestä ottaisi.


    Hyviä vinkkejä tuon päällisen pohjatöihin kiinnostaisi kuulla. Tuossa Caddyssä on tyypilliseen tapaan, metallirungon päällä vaahto ja sen vaahdon päällä paksu vinyyli joka on kovettunut kauttaaltaan ja on mennyt todella hauraaksi. Pitäisköhän koko pinnoite kynsiä pois, vai karhennanko vain pahimmat kohdat ja vedän karvakittiä koko komeuden päälle...?
     
  11. JB

    JB 1st gear

    Mitä teillä on nuitten dashcapien lopulliseksi hinnaksi tullu? tai siis paljonkohan tuomosen rahdit maksaa jenkeistä suomeen? ajatellen että tuohan on aika pitkä pötkö, mutta painoa ei varmaankaan ole montaa kiloa.. nuita näyttäis nyt usealla firmalla olevan aika edullisesti,mutta tuo rahti vähän mietityttää.
     
  12. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Nyt uskallan suositella Autoline yhä enemmän. Sain kojelaudan tänään lopullisesti paikoilleen ja istuvuus on todella hyvä. En tiedä mikä jenkkipajojen päällisissä on vikana mutta esimerkiksi nämä päädyt tuppaavat jäädä niissä repsottamaan. Tässä passas OK.

    http://bp3.blogger.com/_1utFs2uOvMs/RyD ... C07785.JPG
     

Kerro tästä muillekin!